reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

KOGASICA gratulacje!!!

Ale nas już coraz mniej :-p

Ja tam się lepiej czuje niż dwa tygodnie temu, jak ten brzuch opadł to inaczej mi się funkcjonuje o wiele lepiej oddycha.

Synek ma chore uszy więc siedzi ze mną w domu, nacierpiał się biedak, ale byłam już dziś z nim u lekarza, ma leki więc wszystko idzie ku lepszemu :)

reklama
Witam i ja nadal z brzuszkiem ... kagosica gratulacje, ja po wizycie u gina wiem tyle ze wszystko gotowe do porodu , teraz mam tylko cierpliwie czekac .

Kogasica - Ogromne gratulacje !!!!

Szyszunia - kciuki , żeby wszystko szybciutko ruszyło :tak:

Cosiek - biedaczek :zawstydzona/y: zapalenie uszkanic miłego . Ale po lekach szybciutko mu się poprawi napewno . My byliśmy za to wczoraj u alergologa , męczyła nas godzinę ! bo młody się drapie (ma Azs ) i nic nie pomaga , wyszliśmy bogatsi o 4 recepty 4 maści , tabletki , syrop i krople do nosa ze sterydem ... ciekawe ile emek w aptece zostawi ...

My czekamy na położną ... znów ! Jutro pierwsza wizyta u pediatry i szczepienie starszego . Ciutkę bolą mnie piersi , pokarmu multum , a niechcę za często odciągać bo będzie więcej .... jedna półeczka w zamrażarce jest już w pełni mleczna :-D

Miłego dnia !!!!

Mamaktosia wspolczuje azs moj najstarszy ma. Polecam na skore krem dexeryl , przeszlam wszystkie mozliwe kremy i mascie plyny do kapieli mascie sterydowe, dexeryl dla mojego najlepszy i bez recepty :-)

Smutnamamo byliśmy wczoraj właśnie u jakiejś profesorki z kliniki alergologi i jakieś maści robione przepisała i niedrogie , emek dzwonił że za wszystko 68 zł a w tym 2 paczki singularu i krople do nosa za 29 zł ...zobaczymy co to da , 20 stycznia kontrola i zobaczymy :tak:odczulała go będzie ale we wrześniu dopiero ... trzeba jakoś dotrwać ...

Kogasica gratulacje!!!! ja również czekam na Filipka :)

a ja dziś w pracy po paczki i wydać bony,potem bo meble do skręcenia i już padam.D ma się zaraz zabrać za robotę..poszedł po jakieś brakujące elementy...w domu tajfun ...mały na wycieczce w Krainie MIkołaja...a propo Mikołaja...szefostwo D co roku zawsze daje prezent dla naszego synka ,w tym roku dali dwa już dla Filipka...są niesamowici a prezenty super
:-)ale dostaną dopiero pod choinkę bo za duzo ostatnio :-)

cosiek i mamaktosia zdrówka dla maluchów

reklama
MamUśKaaa88 no dokładnie, też tak myślę, ale fakt, po seksie czy po większym chodzeniu po schodach, bo w domu u mnie schody, na górze łazienkę remontują, więc chodzić trzeba na dół to tak kilkadziesiąt razy dziennie sobie tupam tam, to czuję skurczę. Najbardziej to chyba bo seksie :zawstydzona/y: :-D a termin według OM był ma 16.12, a według USG na 26.12, dlatego suwaczek jest z USG.

Do góry