reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

cosiek mi też uparciuch się trafił,młody już dawno był na świecie bo 38+2 dni a tu nic:-D

ja na święta nie szaleje...bo potem nie ma komu jeść a w dodatku nie wiadomo co jeść przy karmieniu piersią...ciasto kupuję po kawałku w dobrej sprawdzonej cukierni..ewentualnie jedno coś upiekę jakiś piernik bo młody lubi niech ma całą blachę...bigos zrobiony,jeszcze zrobie czerwony barszczyk,uszka kupuję tak samo,do zrobienia sałatka warzywna,zraziki,jakieś kotlety( to tradycja mojego D musi ich mieć full ...) i chce zrobić jakąś rybke najchetniej jakiegoś łososia bym zjadła pieczonego w piekarniku ale pomysłu brak...i tyle!!!! przyjedzie teściowa to pewnie mi nawiezie cudów...a jak zacznę rodzić jakoś w okolicy wigilii to już w ogóle nic nie zrobię haha...D niech kucharzy wtedy:-D

pamiętam pierwsze swięta z młodym nie mało ze skóry wyszłam tak chciałąm wszystko zrobić,nerwówka szybko to tamto,miedzyczasie cycek,pieluchy itp...o nie nie nie...nie tym razem:no:

reklama
Ananaska ja tez ciasto z cukierni bede miala jedno zrobie tez z coca cola bo maluchy lubia a nie narobie sie przynim :-) niewiem jeszcze jak to bedzie ale zapowiedzialam rodzinie ze w swieta niechce gosci bo nie czuje sie na silach , wystarszy ze musze sie chlopcami zajac :-) po porodzie tez mam zamiar pozamykac sie na 4 spusty i zero odwiedzajacych przynajniej przez tydzien , bo nie bede sie martwic ze posprzatac trzeba ze w pizamie jestem , czy czasem biustonosz nie przemukl i ze wlosy nie uczesane bo umnie to bedzie meksyk straszny:-) jeszcze niewiem jak to powiedziec wszystkim ale do szpitala zapraszam zobaczyc malenstwo a potem drzwi zamkniete :_) ja u tesciow bylam z dziecmi po trzecim porodzie i nigdy wiecej po 3 dniach ucieklam od tesciowej bo jeszcze chwila a by potrafila zajrzec w wyzucany przezemnie podklad czy oby napewno dobrze wygladaja odchody

Angelika doczekasz sie wkoncu :-) mi zostalo rowne 14 dni do terminu a brzuch dzis znowu sie stawia zobaczymy bo juz tyle falszywych alarmow mialam ze jakos niewierze ze wkoncu moge urodzic :-)

o jaaaaaaaaaa no w koncu!!! internetu nie mielismy a co sie naczekalismy na czleka zeby przyszedl i naprawil :angry::angry: 10 min temu zrobil a ja juz na bb:-p musze nadrobic bo nawet nie wiem kto sie rozpakowal:szok:

pisze jedna reka bo oczywiscie na drugiej krolewna:zawstydzona/y:;-)

obiecuje nadrobic do jutra jak dzieciaki beda w przedszkolu:tak: jutro mezowi sie konczy tacierzynski i zostaje sama huh

ale sie stesknilam:tak:

Witaj tiluchna brakowalo cie troszke :-) No moze ktoras sie rozpakuje wkoncu bo juz dluga przerwa od ostatniego dzieciaczka :-) jutro pelnia ksiezyca to moze ktoras poniesie :-) ja czekam i czekam i zastanawiam sie co robic, brzuch od rana sie stawia skurcze nieregularne ale juz nie z dolu brzucha ale z gory bardzo mnie boli cos z lewego boku caly jajnik i niewiem co jeszcze , jutro mam wizyte u gina zobaczymy co powie ja juz od dwoch tygodni gotowa do porodu a tu nic nadal ...

reklama
witajcie Grudniówki :tak:
u mnie dziś mija termin z OM, nic się nie działo, jedynie wczoraj już pod wieczór jakieś skurcze były, ale wszystko przeszło. Jedynie moja ginekolog mówi (seks, seks i jeszcze raz seks :-D) A powiedzcie mi, skoro minął mi ten termin z OM trzeba się zgłosić na jakieś KTG do szpitala czy czekać i jak zacznie się cos dziać to wtedy, zapomniałam dopytać, a moja położna nie odbiera..

Do góry