reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

cosiek mi też uparciuch się trafił,młody już dawno był na świecie bo 38+2 dni a tu nic:-D

ja na święta nie szaleje...bo potem nie ma komu jeść a w dodatku nie wiadomo co jeść przy karmieniu piersią...ciasto kupuję po kawałku w dobrej sprawdzonej cukierni..ewentualnie jedno coś upiekę jakiś piernik bo młody lubi niech ma całą blachę...bigos zrobiony,jeszcze zrobie czerwony barszczyk,uszka kupuję tak samo,do zrobienia sałatka warzywna,zraziki,jakieś kotlety( to tradycja mojego D musi ich mieć full ...) i chce zrobić jakąś rybke najchetniej jakiegoś łososia bym zjadła pieczonego w piekarniku ale pomysłu brak...i tyle!!!! przyjedzie teściowa to pewnie mi nawiezie cudów...a jak zacznę rodzić jakoś w okolicy wigilii to już w ogóle nic nie zrobię haha...D niech kucharzy wtedy:-D

pamiętam pierwsze swięta z młodym nie mało ze skóry wyszłam tak chciałąm wszystko zrobić,nerwówka szybko to tamto,miedzyczasie cycek,pieluchy itp...o nie nie nie...nie tym razem:no:

reklama
Ananaska ja tez ciasto z cukierni bede miala jedno zrobie tez z coca cola bo maluchy lubia a nie narobie sie przynim :-) niewiem jeszcze jak to bedzie ale zapowiedzialam rodzinie ze w swieta niechce gosci bo nie czuje sie na silach , wystarszy ze musze sie chlopcami zajac :-) po porodzie tez mam zamiar pozamykac sie na 4 spusty i zero odwiedzajacych przynajniej przez tydzien , bo nie bede sie martwic ze posprzatac trzeba ze w pizamie jestem , czy czasem biustonosz nie przemukl i ze wlosy nie uczesane bo umnie to bedzie meksyk straszny:-) jeszcze niewiem jak to powiedziec wszystkim ale do szpitala zapraszam zobaczyc malenstwo a potem drzwi zamkniete :_) ja u tesciow bylam z dziecmi po trzecim porodzie i nigdy wiecej po 3 dniach ucieklam od tesciowej bo jeszcze chwila a by potrafila zajrzec w wyzucany przezemnie podklad czy oby napewno dobrze wygladaja odchody

Angelika doczekasz sie wkoncu :-) mi zostalo rowne 14 dni do terminu a brzuch dzis znowu sie stawia zobaczymy bo juz tyle falszywych alarmow mialam ze jakos niewierze ze wkoncu moge urodzic :-)

o jaaaaaaaaaa no w koncu!!! internetu nie mielismy a co sie naczekalismy na czleka zeby przyszedl i naprawil :angry::angry: 10 min temu zrobil a ja juz na bb:-p musze nadrobic bo nawet nie wiem kto sie rozpakowal:szok:

pisze jedna reka bo oczywiscie na drugiej krolewna:zawstydzona/y:;-)

obiecuje nadrobic do jutra jak dzieciaki beda w przedszkolu:tak: jutro mezowi sie konczy tacierzynski i zostaje sama huh

ale sie stesknilam:tak:

Witaj tiluchna brakowalo cie troszke :-) No moze ktoras sie rozpakuje wkoncu bo juz dluga przerwa od ostatniego dzieciaczka :-) jutro pelnia ksiezyca to moze ktoras poniesie :-) ja czekam i czekam i zastanawiam sie co robic, brzuch od rana sie stawia skurcze nieregularne ale juz nie z dolu brzucha ale z gory bardzo mnie boli cos z lewego boku caly jajnik i niewiem co jeszcze , jutro mam wizyte u gina zobaczymy co powie ja juz od dwoch tygodni gotowa do porodu a tu nic nadal ...

reklama
witajcie Grudniówki :tak:
u mnie dziś mija termin z OM, nic się nie działo, jedynie wczoraj już pod wieczór jakieś skurcze były, ale wszystko przeszło. Jedynie moja ginekolog mówi (seks, seks i jeszcze raz seks :-D) A powiedzcie mi, skoro minął mi ten termin z OM trzeba się zgłosić na jakieś KTG do szpitala czy czekać i jak zacznie się cos dziać to wtedy, zapomniałam dopytać, a moja położna nie odbiera..

Do góry