reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
uuuuf, też bym się już chciała rozpakować. u nas cisza i spokój, wszystko zamknięte na cztery spusty, mała cicha i spokojna, nigdzie się nie wybiera.. mi kazali dwa razy w tygodniu na ktg, a tydzień po terminie do szpitala (nie wiem czy w związku z moją cukrzycą, czy taka jest procedura). a ja już bym chciała, już, no!;-)

czyli coś czuję, że jutro przywitam się z KTG :-D dzięki za odpowiedź :tak:
i w sumie jeszcze o jedno chciałam zapytać, czy możliwe, ze czop śluzowy może odchodzić "na raty" ? gdzieś już czytałam o tym na forum ale nie wiem gdzie to było..

cayoka, może, ja tak miałam. Odszedł w pon i wtorek, a w piątek urodziłam :-)

za wszystkie nierozpakowane mamusie mocno trzymam zaciśnięte kciuki. Już niedługo :-)

Tiluchna witaj na nowo hehe
cayoka ja myślę, że jak Maluch nie będzie gotowy, to seks, schody, zakupy aani nic innego nie pomogą. NIESTETY...
Ja dostałam skierowanie do przychodni i ginek kazał mi się umówić na ktg w dn terminu, bo mówi, że na izbie to będę długo czekać, więc się zapisałam na poniedziałek 23, ale mam nadzieję, że nie dotrę na nie hehe
a to na kiedy Ty masz termin, bo patrzę, że na wg suwaczka masz jeszcze tydz?
tigi no mi po terminie kaał co dwa dni latać na ktg i też 7 do 10 dni po terminie kładą do szpitala! A Ty na kiedy masz termin?
Kogasica gratuluję i zazdroszczę :):):)

reklama
Kogasica GRATULUJE! Chłop jak dąb :) zdrówka dla was! Napisz jak poród? Ja miałam termin na 13.12 niestety do dziś cisza...

Pozdrowienia dla łączących się w nierozpakowaniu ;)

Do góry