reklama
angelika1609
Fanka BB :)
ja tak samo od dnia terminu na ktg.
uuuuf, też bym się już chciała rozpakować. u nas cisza i spokój, wszystko zamknięte na cztery spusty, mała cicha i spokojna, nigdzie się nie wybiera.. mi kazali dwa razy w tygodniu na ktg, a tydzień po terminie do szpitala (nie wiem czy w związku z moją cukrzycą, czy taka jest procedura). a ja już bym chciała, już, no!;-)
angelika1609
jeju najgorsze jest to czekanie..
cayoka
czyli coś czuję, że jutro przywitam się z KTG dzięki za odpowiedź
i w sumie jeszcze o jedno chciałam zapytać, czy możliwe, ze czop śluzowy może odchodzić "na raty" ? gdzieś już czytałam o tym na forum ale nie wiem gdzie to było..
i w sumie jeszcze o jedno chciałam zapytać, czy możliwe, ze czop śluzowy może odchodzić "na raty" ? gdzieś już czytałam o tym na forum ale nie wiem gdzie to było..
Kogasica28
Urodzilam :-) syn Filip urodzony 13.12.2013 (piatek hiihi).o godz.15.28,waga 4160kg :-).Wszystko ok ,docieramy sie i uczymy sie siebie nawzajem;-)
angelika1609
no to super Kogasica 28 gratuluje : )
MamUśKaaa88
Tiluchna witaj na nowo hehe
cayoka ja myślę, że jak Maluch nie będzie gotowy, to seks, schody, zakupy aani nic innego nie pomogą. NIESTETY...
Ja dostałam skierowanie do przychodni i ginek kazał mi się umówić na ktg w dn terminu, bo mówi, że na izbie to będę długo czekać, więc się zapisałam na poniedziałek 23, ale mam nadzieję, że nie dotrę na nie hehe
a to na kiedy Ty masz termin, bo patrzę, że na wg suwaczka masz jeszcze tydz?
tigi no mi po terminie kaał co dwa dni latać na ktg i też 7 do 10 dni po terminie kładą do szpitala! A Ty na kiedy masz termin?
Kogasica gratuluję i zazdroszczę
cayoka ja myślę, że jak Maluch nie będzie gotowy, to seks, schody, zakupy aani nic innego nie pomogą. NIESTETY...
Ja dostałam skierowanie do przychodni i ginek kazał mi się umówić na ktg w dn terminu, bo mówi, że na izbie to będę długo czekać, więc się zapisałam na poniedziałek 23, ale mam nadzieję, że nie dotrę na nie hehe
a to na kiedy Ty masz termin, bo patrzę, że na wg suwaczka masz jeszcze tydz?
tigi no mi po terminie kaał co dwa dni latać na ktg i też 7 do 10 dni po terminie kładą do szpitala! A Ty na kiedy masz termin?
Kogasica gratuluję i zazdroszczę
reklama