reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Cześć dziewczyny. :-) Ja też w dalszym oczekiwaniu.. i co by nie zwariować całkiem obiełam dzisiaj inną taktykę.. to ja odwiedzałam innych :-p i dzięki temu dzień zleciał. chociaż i tak musiałam za każdym razem odpowiadać na doprowadzające mnie już do szału pytanie "i co,nic się nie dzieje?" to przynajmniej z 4 ścian się wyrwałam.Niestety moja rozbrykana córeczka takie mi kuśtańce dawała że musiałam wrócić do domu, bo jak te swoje kończynki wypina i się główką wkręca to dobry Boże nie pomoże tak boli... wasze dzieciaki też takie ruchliwe w brzuszku? ja to spać prawie wcale nie mogę :eek: dopiero nad ranem się uspokaja i wtedy coś mogę zasnąć.

dzisiaj mąż ma nockę więc się będę denerwować...

no nic. Miłego wieczorku dla was :-)

AgKrK a co co za goście dziś u Was byli ? :) U nas Szwagier z żoną i synkiem :) a po urodzinach już pewnie przeczytałaś hehe kino i ku wielkiej radości eM -->KFC :-)
Boziu to już miesiąc?! Ale zleciało!!! Zazdroszczę...! ;-)
angelika powodzenia na ktg ;-)
Eda oj no mój też się wierci i niby czuję go nisko, aż boli pęcherz, a czasem jak mi zasadzi w żebra to bolą mnie żebra :p:p:p
Szyszunia jesteś w szpitalu???
malutka a Ty jutro do szpitala?

Ja na razie nie mam ochoty na wizyty a moi znajomi wiedza ze tutaj sie czeka na zaproszenie lub akceptację lekarza. Poza tym dopadł mnie baby blues i jest mi coraz ciężej .
Chciałabym mieć kogoś do pomocy ale rodzine mam daleko.... Ach życie

Ananaska to jeszcze nie tak zle z tymi odpalami ja dzis ogorki malosolne maczala w miodzie i jadlam a jak mi smakowaly, a mina dzieci i ich obrzydzenie michas 3 letni stwierdzil ze mama zwariowala... ale to byl dzis smak poszukiwany przezemnie

Ja ostatnio zwariowałam na punkcie mandarynek i pomarańczy pochłaniam je dosłownie w kilogramach :szok:
Przed chwilą zjadłam 10 mandarynek i paczkę rodzynek w czekoladzie, niech żyje nocne żarcie i bezsenność...

reklama
Niezapominajka trzymam kciuki żeby samopoczucie się poprawiło.
Smutnamama i Ananaska ale macie zachcianki. Fuuj ;-)
Mamuśka, tak jutro szpital. Boję się. Trzymajcie kciuki żeby mały zechciał szybko i bezboleśnie wyjść.
U mnie w domu mąż nie może się wyleczyć i pomimo antybiotyku kaszle i ogólnie źle się czuje a Bartek w piątek z przedszkola przyszedł z katarem, wieczorem doszła gorączka i biegunka. I tak weekend z rotawirusem. Eh.

Do góry