reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Natuszka, trzymamy mocno kciuki za Maluszka:-) wszystkiego dobrego dla Was:-) wpadaj czasem do nas powiedzieć co tam słychać - w końcu grudniówka to stan umysłu;-)

reklama
TILUCHANA :-D udana jesteś, to był expres porodowy

Ogromne GRATULACJE, teraz cierpliwie czekamy na szczegóły

NATUSZKA najważniejsze że tym razem się udało i trochę zazdroszczę letniego terminu porodu :happy2:

TILUCHNA jak Ty to robisz??? Dzisiaj urodziłaś, dzisiaj w domu, dzisiaj na bb jak Ty to robisz???? Ile mała ważyła? Co tak szybko Cię wypuścili?

Ja melduję się po dłuuugiej nieobecności. I na wstepie gratuluję wszystkim mamom jeszcze raz ! :tak: też bym już chciała mieć przy sobie Maleństwo.
Tak jak mówiłam kiedyś, kiedyś, odbyłam w październiku 4 dni w szpitalu, i pompa przez cały czas, całe 4 dni leżenia plackiem praktycznie, nawet do łazienki trzeba było prosić o odpięcie jak sie chciało wyjść, najgorzej w nocy, bo wtedy bardzo często chodziłam sikać. Ale dobrze, że wszystkie położne były miłe i przychodziły bez problemu odpinac jak sie prosiło ;-) Ogólnie w szpitalu jak w szpitalu, ale współlokatorki były fajne to było z kim pogadać :tak: wszytskie na podtrzymaniu. Na oddziale 4 pompy byly, i kilka jeszcze z zagrożeniem przedwczesnego, albo jakaś anemia albo coś. Podczas mojego pobytu urodził się jeden chłopczyk, ale poród zakończony cięciem cesarskim, i bliźniaki siłami natury :tak: Ale dobrze, że zgłosiłam się do szpitala, bo czułam się o niebo lepiej. Zażywałam jeszcze Fenoterol i Staveran, ale właśnie skończył mi się staveran i już fenoterolu nie brałam bo myślałam, że serce mi wyskoczy, a bez recepty go nie dostanę.
Wizytę u lekarza mam 12.12 a na 16.12 pierwszy termin z OM. Póki co codziennie czuję jakies skurcze, ciągnięcia w dole brzucha, ale nie jest źle. Poza tym, że puchną mi stopy i dłonie.. Ostatnie 2tygodnie szkoły i mogę uznać, że czekam tylko na Malucha. :tak: wszytsko popakowane, przygotowane, posprzątane, poprane i poprasowane :-D

Cześć dziewczyny, melduję się w dwupaku, jak widać mój gin miał rację, że nie urodzę wcześniej. Zwyczajnie ten typ tak ma;-)Jutro jadę na KTG i może będziemy rodzić:tak: Dam znać przez Mamuśkę co i jak.

Czuję się jak zewłok, dzisiaj cały dzień szykowałam chałupę, coby pod moją nieobecność czysto jako tako było;-)
Strasznie mnie kłuje w dole brzucha, Młody się rozpycha, ale skurczy brak. Mam nadzieję, że nie odeślą mnie z kwitkiem:dry:.

tilichna wielgachne gratulacje! Niezły ekspres:-D

reklama
Do góry