reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
koriander - to prawda, każda pisze gdzie indziej i weź tu nadążaj za wszystkimi... :) ale dzieki za to co do tej pory :)

tiluchna - no nareszcie :D szczęściara z Ciebie że tak szybko poszło :) Gratulacje najlepsze!

ojacież pierdziele ! tiluchna - co za tempo ;) 8.30 urodzila a ta juz o 10.30 pisze na forum !! ;) dzielna mamuska ;* gratulacje..i czekamy na zdjecie małej ;)

Tiluchna gratuluję!!! Super, że tak szybciutko poszło :)

Mnie od rana boli w krzyżu, obecnie mam mega ból, zwłaszcza po lewej stronie. Nie wiem czy to jakaś kolka nerkowa, czy co. Rano byłam w kibelku,teraz chce mi się wymiotować. Skurczy brak, twardnieje tylko brzuch i mam ból w podbrzuszu. Nie wiem czy to oznaki porodu, czy po prostu kolejny gorszy dzień.

Tiluchna gratulacje! ! Tylko pozazdrościć. Ja mam mega stresa. Nie wiem kiedy się zacznie i bardzo się tego boję. Nie dociera też do mnie że to już w każdej chwili może być.

Witam mamusie grudniowe :-)

Pewnie mnie nie pamiętacie, ale byłam jeszcze w tym roku na waszym forum, niestety poroniłam.
Udało nam się z mężem zajść w ciąże dość szybko i teraz jestem już pod koniec 4 miesiąca, :-) a wszystko rozwija się w porządku i bez komplikacji. :-)

Serdecznie gratuluję wszystkim rozpakowanym mamom, oraz tym które jeszcze czekają na swoje maleństwa. :-)

Pozdrawiam.

reklama
Się dzieje dziś:-) Tiluchna zazdroszczę tak szybkiego porodu:tak: czekamy na zdjęcie małej ślicznotki;-) My już po spacerku ze Stasiem, zaraz obiadek sobie odgrzeję, nakarmię małego i idę w świat:-) Miłego dnia wszystkim!!!

Do góry