ja dziś w domu...wczoraj przymusowe długe wyjście na dwór...mały mimo że naprawde był ciepło ubrany chyba się przeziębił...w nocy się mi zsikał 2 razy...padam na ryj...siedzę w domu,ten marudzi znudzony ***** no już mam dość ...gada i gada i gada i gada boże............
reklama
MamUśKaaa88
Fanka BB :)
Aia w takim razie czekam na wieści od Ciebie
ananaska współczuję Ci... Może przeziębiony to trochę padnie choć chwilę przyśnie...
ananaska współczuję Ci... Może przeziębiony to trochę padnie choć chwilę przyśnie...
MamUśKaaa88
Nie wiem czy wchodzicie wszystkie na wątek szpitalny, więc przekazuję i tu - dostałam sms-a od Aia:
Jestem w szpitalu, czekam na ktg. Po badaniu dopochwowym kwalifikuje się do cc. Zakmnięte wsio na 4 spusty, a Młody duży. Zrobią cc dzisiaj po południu, albo jutro, bo zeżarłam z rana banana i musi przejść ;-) Pzdr
Jestem w szpitalu, czekam na ktg. Po badaniu dopochwowym kwalifikuje się do cc. Zakmnięte wsio na 4 spusty, a Młody duży. Zrobią cc dzisiaj po południu, albo jutro, bo zeżarłam z rana banana i musi przejść ;-) Pzdr
niezapominajka1101
Happy
Jak czytam o kolejnych rozpakowanych to dopiero czuje ze to juz niedlugo , ach boje sie troche bo w przypadku wczesniejszej akcji chce trafic na mojego gina.
W krzyzu mnie ldzisiaj lupie, lekkie skurcze, ale mam nadzieje ze to jeszcze nie czas. Mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia wiec niejestem gotowa
ide spac,dobranoc, a wlaciwie ddzien dobry, bo u was niedlugo bedzie switalo
W krzyzu mnie ldzisiaj lupie, lekkie skurcze, ale mam nadzieje ze to jeszcze nie czas. Mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia wiec niejestem gotowa
ide spac,dobranoc, a wlaciwie ddzien dobry, bo u was niedlugo bedzie switalo
Ostatnia edycja:
Codziennie nowe dziecko Myślałam, że w nocy coś mi się rozkręci bo do tej pory żadnych bóli a wieczorem brzuch zaczął boleć jak na miesiączkę. Od 2 dni mam taki gęstszy śluz. No zobaczymy. Chciałabym żeby dzieć w dzień zechciał na świat przyjść. Wieczorem jestem strasznie zmęczona
mamaktosia
Cześć dziewczynki:-) to która dziś rodzi ? ;-) jeszcze się grudzień dobrze nie zaczą a tu już tyle dzieciaczków mamy
Ja się modliłam żeby do listopada dociągnąć z tymi moimi rozwarciami itd ... a tu grudzień .... leci mi 40 tc i nic nie zapowiada porodu ... no chyba że ginek jutro w szpitalu zapowie ....kazał walizki zabrać to ktogo tam wie ;-)
Ananaska - mój też ciągle gada i gada , otwiera oczy i gada , zamyka i dalej gada czasem modle się o 5 min ciszy .... wspOłczuję przeziębienia :-(
Malutka - mi jak coś się dzieje to zawsze w nocy , a jak młodego choroba zbiera to zawsze w weekend albo po 18 tak że przychodnia zamknięta i do szpitala trzeba podjechać ...to taka tradycja u nas
Ja się modliłam żeby do listopada dociągnąć z tymi moimi rozwarciami itd ... a tu grudzień .... leci mi 40 tc i nic nie zapowiada porodu ... no chyba że ginek jutro w szpitalu zapowie ....kazał walizki zabrać to ktogo tam wie ;-)
Ananaska - mój też ciągle gada i gada , otwiera oczy i gada , zamyka i dalej gada czasem modle się o 5 min ciszy .... wspOłczuję przeziębienia :-(
Malutka - mi jak coś się dzieje to zawsze w nocy , a jak młodego choroba zbiera to zawsze w weekend albo po 18 tak że przychodnia zamknięta i do szpitala trzeba podjechać ...to taka tradycja u nas
Pieknaszyszunia
Mamaktosia widze ze nie tylko ja o grudniu marzylam, i co nastal i cisza, tez 40 tc, i cisza w eterze, ale moge byc nastepna, hihi
mamaktosia
Piękna - ze starszym było tak samo i niby powinnam wiedzieć , ale człowiek się boi i chciałby jak najlepiej dla dzidziusia .... też mi się szyja skróciła za szybko , też od 34 tc praktycznie jej nie było i też mc się kulałam z rozwarciem na 2 palce i skończyło się kilka dni przed terminem wywołaniem ... a teraz to samo , tylko te skurcze , z synem takich nie miałam ...teraz co 2 dni myśle że rodzę ale po 2-3 h skurcze znikają i ...jade na zakupy
Tylko czekanie nam pozostaje , a mi jeszcze nadzieja że ginek się zlituje i albo jutro mnie " wymasuje " albo na cc się umówi ... rano będę miała usg i zobaczymy czy dam radę przepchnąć tego kluska .... jak będzie 4300 , 4400 to może się zdecyduję ... liczę że to usg się myli oby trzeba było odjąć te 500 g ...
Miłego dnia
Tylko czekanie nam pozostaje , a mi jeszcze nadzieja że ginek się zlituje i albo jutro mnie " wymasuje " albo na cc się umówi ... rano będę miała usg i zobaczymy czy dam radę przepchnąć tego kluska .... jak będzie 4300 , 4400 to może się zdecyduję ... liczę że to usg się myli oby trzeba było odjąć te 500 g ...
Miłego dnia
reklama
Trzymam kochane za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&& :*
Cosiek - pytalas czemu tak szybko do domu ;-) a po co mam w szpitalu siedziec?
Mloda sie urodzila 8.30 a o 16 bylismy w domku
Ona zdrowa, przebadana, ja przebadana - w domku spokojnie, wygodne lozko, lazienka,
a w szpitalu ciagle ktos sie kreci, przeszkadza, lozka po porodzie sa mega niewygodne
nastepnego dnia o 9 juz byla u mnie polozna w domku przebadac i mnie i Ellie-Marie wiec..
u nas super! Mloda jak na razie (odpukac) Aniolek - ssak nieziemski ale jak juz sie naje pozadnie to spi pieknie
tak na prawde jeszcze nie zaplakala ani razu... ale wiem ze to sie moze szybko skonczyc;-)
pozdrawiam
Cosiek - pytalas czemu tak szybko do domu ;-) a po co mam w szpitalu siedziec?
Mloda sie urodzila 8.30 a o 16 bylismy w domku
Ona zdrowa, przebadana, ja przebadana - w domku spokojnie, wygodne lozko, lazienka,
a w szpitalu ciagle ktos sie kreci, przeszkadza, lozka po porodzie sa mega niewygodne
nastepnego dnia o 9 juz byla u mnie polozna w domku przebadac i mnie i Ellie-Marie wiec..
u nas super! Mloda jak na razie (odpukac) Aniolek - ssak nieziemski ale jak juz sie naje pozadnie to spi pieknie
tak na prawde jeszcze nie zaplakala ani razu... ale wiem ze to sie moze szybko skonczyc;-)
pozdrawiam