reklama
kasia&filip
Fanka BB :)
polcia trzymaj sie dzielnie!
Wrocilam do domu rzed 00 i nie mialam sil pisac...jest ok mam rozwarcie na 2cm ktg pokazywalo lekkie skurcze i polozna powiedziala ze bez sensu wywolywac i mnie meczyc. Dostalam czopki przeciw bolowe zebym mogla sie wyspac i ponoc do konva tyg moge ur. W sumie to fajnie by bylo bo juz sil nie mam. Dzis wizyta u lekarza zobacze co powie.
smutnamama
Witam dziewczyny ja siedze pod gabinetem i czekam na wizyte , czop nadal schodzi skurczy nie mam tylko tepe strzaly bolu w kregoslup... wizyte opisze juz w odpowiednim watku...
Milego dnia dziewczyny zycze ...
Milego dnia dziewczyny zycze ...
Tak sobie weszłam na watek listopadówek a tam cisza Czyli u nas końcówka grudnia i styczeń tez pewnie będą w wirze zajmowania sie maluszkami
koriander - czy skoro jeszcze czekamy aż sie rozpakujesz, to możesz wrzucić liste rozpakowanych mam do odpowiedniego wątku? tego bez komentarzy tak w miare chronologicznie? czy to każda z mam ma się sama dopisać?
koriander - czy skoro jeszcze czekamy aż sie rozpakujesz, to możesz wrzucić liste rozpakowanych mam do odpowiedniego wątku? tego bez komentarzy tak w miare chronologicznie? czy to każda z mam ma się sama dopisać?
smutnamama
Tiluchna ogromne gratulacje
koriander
Dziewczyny będę uzupełniać listę rozpakowanych jak otrzymam na priva wiadomosci z data, imieniem, wagą itp. Piszcie a będzie uzupełnione!:-)
Kazda wpisuje na innym wątku wiadomośc o porodzie a ja nie zawsze mam czas na śledzenie co gdzie i jak ;-)
Kazda wpisuje na innym wątku wiadomośc o porodzie a ja nie zawsze mam czas na śledzenie co gdzie i jak ;-)
reklama
MamUśKaaa88
Tiluchna SUPER! Gratulacje!!! Czekamy na więcej informacji! Super, że szybciutko "poszło" :-)
Polcia powodzenia na wizycie
lucere no pewnie tak. U nas w ogóle dopiero 3 grudnia, a już ile Maluszków wyklutych :-)
Polcia powodzenia na wizycie
lucere no pewnie tak. U nas w ogóle dopiero 3 grudnia, a już ile Maluszków wyklutych :-)