reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

smutnamama - ooooooooo to mialas om jak ja:-D no u mnie usg tez sie nie sprawdzilo:dry:
dobrze, ze wiem kiedy mialam dokladnie owu :tak:

a ja dzisiaj zauwazylam podbarwiony sluz:zawstydzona/y::cool2: troszke ale zawsze cos:-D
rozrywa mi plecy i taki okresowy bol sie pojawia
mam nadzieje, ze to moje ostatnie dni i do terminu Mloda wyskoczy:-D

Ewa - milego dnia!

reklama
Tiluchna no to szansa jest na rychły poród :)

U mnie niby lekarz stawia na 10.12, ale coś mi się wszystkie objawy przystopowały. Nawet skurcze jakby mniejsze. W weekend biegałam ze szmatą, żeby coś się zaczęło ruszać :p Bolą mnie plecy i całe działo w związku z tym, ale żadnych postępów :)

hej

smutna zaciskaj nogi kochana,dobrze ze sie wziełaś za ubranka...:-)
piękna no to gotowi do staru START
;-)

jakieś schizy złapałam,mały zawsze fika wieczorem a wczoraj nic ,rano nic...jakieś tam muśnięcia...no czekam na fikołka i czekam ,nażarłam się słodkości może go rozbuja bo oszalaję chyba:szok:

37 rozpoczęty...

Mb super, że jesteście w domu! czekamy na opowieści
Szyszunia to zmienił zdanie? Już nie chce, żeby czekał do Mikołajek? Czyżby argument o prezencie poskutkował?:););)
Tiluchna oj tak były były pyszności :) kciuki za wizytę
Magda może po prostu złapie Cię nagle :)
ananaska pewnie ma dzień lenia Maluch! Przybijam Ci piąteczkę - 37 tc skończony, czyli 38 rozpoczęty :tak::-)
Ja to w ogóle nie mam zadnych objawów niczego, oprócz tego, że od nie wiem już nawet kiedy boli mnie "podwozie": du*a, miednica i nie wiem, co jeszcze :-D a jeśli chodzi i poród to ja mam nadzieję, że złapie mnie wszystko nagle :-D

Mamuska a ja myślałam ze to kobiety zmienne są, "powiedział zacznij rodzic bo nie chce mi się isc w pon do pracy", hahaha, wariat, oczywiście żartem, bo i tak do końca stycznie pracuje z domu wiec jesteśmy razem:tak:;-)
Ananaska, stoję na starcie i dupa:cool2:... w nocy lekkie skurcze, myślałam ze Mieszko bokiem chce wyjść tak sie wypychał, troszkę kręgosłup czułam, i lekkie schodzenie główki na dol, a i rozwolnienie miałam ( bo tez słyszałam ze to organizm się oczyszcza) i zasnęłam o 3, wstałam o 10 i cisza w eterze:eek:
Dziec się ruszył co nieco?

reklama
Magda no właśnie mi się wydaje, że ja i tak sporo łażę, więc może wyłażę :D
Szyszunia oo no ale jakieś znaki już są! Mi się ostatnio dziecię tak wypycha i główką pcha w dole, jakby miał za chwilę wyjść i się zastanawiam czy Mu ciasno, czy może naprawdę wyjdzie niebaewm ;D
ananaska Mój też ma czasami takie leniwe dni i tłumaczę sobie, że to tylko dziecko i może tego dnia chce sobie więcej pospać

Do góry