reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

mamuśka urządzamy się nadal...ale już najgorsze mija...został do zrobienia pokój starszaka...mnie najbardziej dobija ten kurz...można cholery dostać...ja dzis poprałam tak samo...i prasuje i chowam do worków..a pranie na okrągło min jedno dziennie...

awunia pisałam wyżej ,listonosz przyniósł kombinezonik :-)

mb ja od 5tc siedzę na l4 i ile się nasłyszłam o kontrolach....ale jak ja mam pensję tyle co kot napłakał to im wcale się głowy mną zawracać nie chce
:-Dale napisz im napisz wykład aż im w piety pójdzie

reklama
Aia, Magda w sumie to można dokupić ;D zachowuję się jakby kupiona ilość musiała być ostateczną :D:D:D
mb nie martw się, ja też miałam kontrolę. Dziwne, że masz ją teraz, a nie od razu, no ale... U mnie tylko było to tak, że to moja szefowa musiała im wyjaśniać wszystko, a nie ja
Awunia no trochę chyba trzeba się przygotowywać. Do mnie też to zaczyna docierać, AgKrK, moja koleżanka, któa miała na 4.12 termin...więc tak myślę, że co raz bliżej...:)
ananaska noo a po pracach domowych niestety ten kurz wyłazi ciągle... Ale dobrze, że już kończycie!

mb ja od 5tc siedzę na l4 i ile się nasłyszłam o kontrolach....ale jak ja mam pensję tyle co kot napłakał to im wcale się głowy mną zawracać nie chce
:-Dale napisz im napisz wykład aż im w piety pójdzie

Na pewno i w pięty pójdzie...napisałam im 1,5 stron na kompie...Niech czytają jak chcieli.....Chcieli jeszcze zaświadczenie o ciąży, to im napisałam że załącze, ale stare bo już się do lekarza nie wybieram. Mogą mnie cmoknąć...Nieroby:cool::no:
Jestem uczulona za ZUS i US ze względu na swoją pracę..miałam z nimi często styczność w biurze

Laski bo ja dalej sprzatam czasu nie mam zabardzo a zapomniałam.....Jesli któaś ma ochote niech podeśle mi na priv swoj nr tel bo ja nie mam tu żadnej z was a gdyby coś to bede miałą jak napisac bo nie wiem czy bede mieć neta w szpitalu.....Numer mam tez polski wiec kosztow jak cos nie bedzie:)

Na jaki kolor malujecie pokoik dla dziecka ???? a może robicie różne kolory dla każdej ściany. Właśnie jestem na etapie projektowania kolorystyki, chętnie posłucham waszych pomysłów. :-)

No i jestem w domku.Miałam jednak dobre przeczucie.A więc tak;
zbadali mnie,zrobili usg,ktg i 25.11 przed 8.00 mam być na oddziale na czczo i wtedy zrobia mi ciecie jesli nic poważnego im nie wypadnie.Kazał się zastanowić czy chce teraz zostać na oddziale i czekać ten tydzień czy do domu.Oczywiście wolę dom.No chyba ze mi wody odejdą lub pojawią się regularne skurcze mam odrazu przyjezdzac na oddział i zrobią natychmiast cc.

dokładnie,odpoczywaj...

mnie boli brzuch...jakby z niestrawności ale kuje że leżeć a ni siedzieć się nie da...a D w strachu bo się boi że zacznę rodzić...

reklama
mb oj ja z ZUSem też się nie lubimy ;/ Teraz przyszło też pismo do mojej wiadomości kiedy dostarczyłam zwolnienie do pracy (a zrobiłam do tego samego dnia, a moja szefowa następnego już im dostarczyła), bo ta inf jest im potrzebna do wypłacenia mi zasiłku... Wieczni im tam coś nie pasi...

Do góry