reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Mi ordynator dziś kazał przyjsc tez 25.11 przed 8.00 na czczo i jak im nie wyjdzie zadna inna pilna operacja to też mi beda robili a jak coś bedzie innego to 26.11.Mój gin juz nie pracuje w tym szpitalu co mam tam iść.

ANANASKA musisz częściej straszyć męża porodem może roboto będzie mu lepiej szła ;-).

BAŚKA no jeszcze tydzień, po prostu zamiast skorpiona będziesz miała strzelca ;-), jak na razie chłopaki się rozpakowują, a gdzie tu pierwszeństwo dla kobiet :confused:

Pogoda dzisiaj była paskudna ja cały dzień przespałam w przerwie zawiozłam i odwiozłam małego do przedszkola, zjadłam obiad i odwiedziliśmy z synkiem prababcie

Mamuśka też tak miałam przy Mani, wszystko kupowałam przed urodzeniem z przeświadczeniem, że musi być odpowiednio dużo, jakby dokupić się nie dało wcale;-) Tak już jest. Teraz mam zaś odchył odwrotny...Wszystko 'się kupi' jak będzie trzeba. Chyba już pierwsza opcja lepsza:blink:

ania córa ma ściany pomarańczowe:-D

mb89 współczuję przepychanek z ZUSem:dry:

Mam taką samą prośbę jak polcia cobym mogła którejś z Was sms przesłać jak akcja się rozpocznie, bo netu nie będę miała w szpitalu, a wieści chciałabym na bieżąco przekazywać:-D Jeśli któraś z Was ma termin końcowogrudniowy i zechciała być moim łacznikiem bardzo proszę o PW z telefonem. Z góry bardzo dziękuję!

a ja się dziś żalę na prawo i lewo - wyszła mi paskudna glukoza z trzeciego już testu <dwa poprzednie były ok>, jutro idę do poradni. mam doła. chciałam rodzić naturalnie, a tu z cukrzycą to nic nie wiadomo:/

reklama
Cosiek widocznie dziewczynka się nie spieszy na ten swiat
Tigi powodzenia w poradni bedzie dobrze.

Ja jakoś spać nie mogę ale za to może rano pośpię dłuzej Kamil u dziadków więc bede mogła zaszaleć ze spaniem mam cały tydzień dla siebie:happy2:

Do góry