reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
BAŚKA będzie dobrze &&& kciuki

MAMAKTOSIA ja to tak do końca nie rozumiem o co chodzi z tym twoim urlopu, a ile masz macierzyńskiego? bo ja idę na roczny

Cosiek - umowę w pracy mam do 22 stycznia 2015 czyli jak urodzę koniec listopada lub początek grudnia 2013 wybiorę rok macierzyńskiego i mc zaległego urlopu to się zrobi początek stycznia , może 10 stycznia 2015 i zostanie 12 dni i planuję na te 12 dni np grypę ;-) , albo coś podobnego , tak żeby nie musieć oglądać naszej wspaniałej szefowej ...

Witam wieczornie . Zdaje szybka relacje leze na patologii ciazy skurcze sa zadko ale coraz silniejsze .. rano zaczelam plamic wystraszylam sie ze czop odchodzi ale nie od upadku ostatniego zrobil mi sie maly krwiak teraz mam lezec i czekac na wchloniecie .. a ja juz do domu bym szla do chlopcow oni tak tesknia ale lekarze mowia ze do domu niema szans , bo w domu napewno lezec nie bede i pewnie maja racje bo zawsze cos dziecia trzeba podac dopilnowac zeby sie umyly. Pozdrawiam was cieplutko

A i dostalam na moja wieczna anemie najbardziej bolesne zastrzyki na swiecie cala dana strona ciala po nich dretwieje ale moze podniosa troszke hemoglobine

Smutnamama ojej, dobrze,że leżysz w szpitalu. Wiem, że to męczące i tęsknisz za rodzinką, ale lekarze mają rację - przytrzymają Cię i nie będziesz się przemęczać. A krwiaka trzeba wyleżeć!

SMUTNAMAMA Ty chcesz przypilnować dzieci do kapania tego najmniejszego to tyś byś musiała chyba wykapać - odpoczywaj

reklama
AgKrK Ty to się masz z tym spaniem... Współczuję... A jak tam wizyta u teściów? A i przyznam Ci rację ;) Ogromnym plusem weekendów wyjazdowych jest lenistwo hehe
Maua_She mam nadzieję, że czujesz się już lepiej!
mamaktosia pewnie, ze tak! Niech jeszcze chwilę posiedzi. A to jak można wiedzieć to czemu chcesz zmienić pracę? Szefowa daje w kość?
Magda najważniejsze, że już ok! Ale strachu się na pewno najadłaś!!!
smutnamama i lekarze pewnie mają trochę racji... W domu, przy dzieciaczkach zawsze jest coś do zrobienia... Na pewno tęsknisz , ale dobrze, że jesteś tam! A chłopaki na pewno z babcią dobrze się bawią:) Trzymam kciuki
My wróciliśmy do domku ;) Ale pogoda się u nas zepsuła...Leje jak nie wiem... :crazy:

Do góry