reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Dziewczynki no u mnie sytuacja taka szefowa - 23 letnia blond suk" ludzi ma za nic , traktuje jak śmieci , wyzywa , mi się z nią upiekło , ba nawet zostałam pracownikiem miesiąca , ale nie mam zamiaru pracować w takiej atmosferze i patrzeć jak taka siksa obraża wszystkich dookoła i nawet starszych pracowników , zero szacunku , atmosfera jak na wojnie ... dziękuję postoję ....
Pozatym otwieramy zm nowy lokal w grudniu , może styczniu , bo trzeba będzie koszty zrobić , bo dorwał nas podatek 32 % :crazy: narazie 1 laseczka będzie tam siedzieć , a potem po macierzyńskim ja dołącze :tak: ale tylko na 1/2 etatu a może wcale ;-) zobaczymy jak z kaską będzie ....

Tiluchna - osz ty zazdrośnico ! trzymamy kciuki ;-)

Awunia -też miałam leżeć cały dzień ... ale nie wyszło ;-)
Ag- krk - witaj w klubie :-D ja mam zaplanowaną grypę a jak nie wyjdzie to może mięśniaki mnie pomęczą , albo cysta jakaś ;-)

reklama
Awunia noo to bez rozrywek zapewnianych przez teścia sobie odpoczniesz heheh
mamaktosia rozumiem. Szczerze to ja też nie wyobrażam sobie pracować w takim towarzystwie! Dobra atmosfera w pracy to podstawa!

MAMAKTOSIA to Ty lepiej pomyśl o wychowawczym

TILUCHNA :szok: oj spiszno tej twojej córeczce, &&& kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło

Cześć babki,
Widzę, że u nas nadal ruch w interesie:-) Powiem Wam, że ja też jakoś porodowo się czuję, zdecydowanie, podobnie jak awunia muszę zmniejszyć tempo, tylko jak z Bąblem małym w domu;-)?!
Boli mnie brzuch okresowo, spina się, kręgosłup łamie...Nie wiem czy pociągnę do grudnia, naprawdę. Zarządziłam rozbijanie obozu Małego w salonie do środy, bo mnie strasznie męczy to, że jeszcze nic nie gotowe, poza ciuszkami i wózkiem.

Ag Krk ja się tam z jedzeniem ostatnio nie ograniczam. Zazdroszczę samozaparcia, ja jak wpadnę w ciąg kanapkowy to koniec:-p

tiluchna hahaha, tak coś czułam, że dołączysz do porodówkowych;-):-D Powodzenia, bo Ty już w zasadzie na wylocie i spokojnie możesz rodzić:-)

MamUśKaaa88 na to liczę:-D

mamaktosia zołza z tej szefowej, ja bym ją....wrrr...ale jak ktoś nie szanuje innych, to i on tego doświadczy w końcu:tak:

Domi 85
nie wiem jak szybko można się dorobić anemii:tak: ale u Ciebie na pewno to jakieś przemęczenie:tak: jak ostatnie wyniki były ok, a dbasz o siebie, to nie ma się czego bać:tak:

-Aia- może jednak uda Ci się dociągnąć do grudnia, ja nie dopuszczam myśli, że do terminu nie dotrwam, chociaż kto wie;-)

Ostatnia edycja:
czesc laski

sie goroąco zaczyna robić, a co sie będzie działo pod koniec listopada:szok: pamiętam jak dwa lata temu rodziłam synka i to co sie działo na bb jakpierwsz forumka poszła wczesniej rodzić, nagle wszystkie zaczęłyśmy czuć skurcze i wszystkie objawy porodu:-D

ja sie czuje koszmarnie, doła mam, chodze wyj, nie odzywam sie do mojego K, krocze mnie tak boli jakby zaraz dziecko miało mi wylecieć, dobrze,że jutro ide do lekarza......takze weny do niczego nie mam.

co do złej szefowej.....a posżłam do pierwszej pracy i na taka właśnie koze trafiłam i to do tego siostre zakonna, cud nie ,że nie zbzikowałam

tiluchna pytałas o moja corke....bardzo sie cieszy, ale jest rozżalona troche,że bedzie drugi brat

reklama
Dokładnie ! z synem całą ciążę ani razu nie bolały mnie plecy , za to poród zaczą się krzyżowymi :no: nie życzę nikomu .... najgorszy ból w życiu .... darłam się tak że chyba nikt w szpitalu nie pospał !

Tiluchna daj znać !

Do góry