mamaktosia
Fanka BB :)
Dziewczynki no u mnie sytuacja taka szefowa - 23 letnia blond suk" ludzi ma za nic , traktuje jak śmieci , wyzywa , mi się z nią upiekło , ba nawet zostałam pracownikiem miesiąca , ale nie mam zamiaru pracować w takiej atmosferze i patrzeć jak taka siksa obraża wszystkich dookoła i nawet starszych pracowników , zero szacunku , atmosfera jak na wojnie ... dziękuję postoję ....
Pozatym otwieramy zm nowy lokal w grudniu , może styczniu , bo trzeba będzie koszty zrobić , bo dorwał nas podatek 32 % narazie 1 laseczka będzie tam siedzieć , a potem po macierzyńskim ja dołącze ale tylko na 1/2 etatu a może wcale ;-) zobaczymy jak z kaską będzie ....
Tiluchna - osz ty zazdrośnico ! trzymamy kciuki ;-)
Awunia -też miałam leżeć cały dzień ... ale nie wyszło ;-)
Ag- krk - witaj w klubie ja mam zaplanowaną grypę a jak nie wyjdzie to może mięśniaki mnie pomęczą , albo cysta jakaś ;-)
Pozatym otwieramy zm nowy lokal w grudniu , może styczniu , bo trzeba będzie koszty zrobić , bo dorwał nas podatek 32 % narazie 1 laseczka będzie tam siedzieć , a potem po macierzyńskim ja dołącze ale tylko na 1/2 etatu a może wcale ;-) zobaczymy jak z kaską będzie ....
Tiluchna - osz ty zazdrośnico ! trzymamy kciuki ;-)
Awunia -też miałam leżeć cały dzień ... ale nie wyszło ;-)
Ag- krk - witaj w klubie ja mam zaplanowaną grypę a jak nie wyjdzie to może mięśniaki mnie pomęczą , albo cysta jakaś ;-)