reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

smutnamama uważaj na siebie i odpoczywaj..dobrze ze nic złego się nie stało.
AgaKrk masz racje niektórzy lekarze nie posyłają na te badania ale ja chodze na NFZ i mam robione wszytskie te badania to chyba zależy od podejścia dr:baffled:

Ja się tak strasznie nudzę obejrzałam film na lapku,przejrzałam fejsa ale ileż to można na tym necie siedzieć.Chętnie bym poszła już spać ale jeszcze muszę czekać na położna co tetno dzidzi zmierzy i wtedy gasze i zasypiam:happy2:
Minie mi przynajmniej jakoś czas jak pośpię a jutro ma mąż z Kamilem mnie odwiedzić tylko ciekawe kiedy się toturlają przez te korki do szpitala:dry:

PS smutnamama urocze to ze kolacyjke Ci podali,napewno najpyszniejsza kolacja na świecie:tak:

O chyba jakas dziewczynę na porodówkę położna zaprowadzała bo jak szłam do wc to brali ją na pokój badań a teraz widziałam z torbą szła w stronę bloku porodowego.

Ostatnia edycja:
reklama
smutnamama przeurocze,az sie wzruszyłam. mój synek ciagle mnie pyta" mamusiu, jak sie cujesz?"
Aia no szarpie mnie strasznie, jakby mi ktoś nożem tam nacinał i chodzic nie moge, jeśli tak jutro będzie to podjade na IP

Witam Kochane.Ja dziś miałam koszmarną nocke po północy skurcze co 20min mnie złapały a podłączone do ktg zostałam to ucichły:eek: Teraz też leżałam dwie godziny i były tylko z 3 skurcze ale nawet nie wiem co ile,nie liczyłam.
Niespałam wcale odkąd się zbudziłam ale też nie czuję żeby mi się spać chciało.
Siedzę sobie i liczę czas do odwiedzin żeby zobaczyć moich Skarbów:sorry2:

Kurczaki Baśka,tak mi ciebie szkoda dziewczyno. To juz blizej jak dalej wiec Trzymaj sie dzielnie!

My po halloween wróciliśmy późno wieczorem z monostwem słodyczy. Najbardziej z tego powodu ucieszyła sie moja mała mały Monster. Byłam tak padnieta ze zasnelam ppodczas odladania filmu, a zawsze śmiałam sie z moich dziadków kiedy kimali przed tv
... A dzisiaj sa moje urodziny i M na pewno szykuje jakaś niespodziankę na wieczór ....

Miłego dnia kochane!!!

hej dziewczyny, ja dalej chora , sily na nic nie mam, ale bym sobie strzelila jakas dawke leku coby w koncu odzyc a tu lipa....

smutnamama nie rodzilam naturalnie, pwnie mały jest juz nisko i naciska na wszytsko co sie da:no:

niezapominajka wszystkiego co najlpesze w dniu urodzin:)

basia oby ten czas szybko minął

dobrze,że siostra dzis przyjechala to sie bawi z dziećmi a ja moge sobie zdychac na kanapie

Niezapomnajko wszystkiego-najlepszego-patus.jpg

ja dzisiaj chodze i stekam:sorry2: czuje taaaka presje tam na dole, szczypie jak cholera, jakby Mloda miala mi wypasc a krzyzu lupie i rozpiera:cool2: hehe teraz bedzie tylko gorzej:-p

Załączniki

• wszystkiego-najlepszego-patus.jpg
    wszystkiego-najlepszego-patus.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 22
Witam . Marta zdazylam wczoraj doczytac ze cc mialas :) mi od tego lezenia tylek to dopiero urosnie jak moje chlopaki beda mi jedzenie szykowaly . Dzis na sniadanko mialam ciasto z mlekiem

:) a obiadek mama moja przyniesie chwila moment . Chlopaki staja na wysokosci zadania nawet sprzataja po sobie , i o dziwo malo sie kluca :) Tiluchna wspolczuje bardzo pocieszaj sie ze najgorsze jeszcze przed nami wszystkimi.. ja tam staram sie nie myslec o bolach jak narazie

Tiluchna a może juz coś sie szykuje:sorry2:
Niezapominajka wszystkiego naj naj z okazji urodzinek:-) No szczerze to bym wolała juz mieć to za sobą ale co skoro skurcze nieregularne :confused2:
Marta oj minie minie szybko zanim się wszytskie obejrzymy bedziemy rodziły jedna po drugiej:sorry2:
Smutnamama słodcy są Twoi chłopcy dobrze ze ma o Ciebie kto dbać:tak:

Oj my już po szpitalnym obiadku nawet był smaczny.Idę pod prysnic i do łóżka się kładę.

reklama
I ja się witam:) Mąż poszedł na mszę na cmentarz u nas taki zwyczaj, a ja spakowałam mu reklamówę zniczy i zostałam w domku. Pójdę wieczorkiem na różaniec na cmentarz, wtedy będzie krótko, jakieś 20 minut czyli w sam raz dla mnie:)

Basia już masz prawie 36 tydzień, jest naprawdę dobrze:) myślę, że te skurcze to z nerwów po prostu
niezapominajka 100 latek:)
Tiluchna ja dzis tez mam takie uczucie....że niby na kupę:) ale jednak nic z tego....choć gin wczoraj twierdził, że na wizytę w 38 tc na pewno jeszcze przyjdę

Mąż znalazł ostatnio taki piernik na onecie, który rzekomo robi sie 5 minut...podeszłam sceptycznie, ale cóż nalegał to zrobiłam, choć obstawiałam, że to będzie zakalec...a wyszedł super pyszny i w ogóle, robiłam go faktycznie 5 minut, piekł się 50 minut jak robiłam obiad. I wszystkie składniki były w domu, tani i smaczny:)

Do góry