reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Tiluchna no właśnie dlatego staram się nie świrować ;)
Wiecie płeć - płcią, wychowanie - wychowaniem, a dziecko i tak dodatkowo ma jeszcze swój charakterek ;) i czasami niby dwoje wychowywane razem, pod jednym dachem, a są takie różne... Nie ma chyba reguły...

reklama
heheh ja tez lubie sobie pofilzofować:-D ja wiem, że chopak chłopakowi nierówny, moje myśli stąd sie wzięły,że tak sie cieszyłyśmy z Dominisia(moja córka) z dziweczynki i jak uslyszałam o chlopcu o mało z leżanki u lekarza nie spadłam, czułam troche rozczarowanie ale to szybko minęło,bo chłopcy tez sa słodcy i przekochani i pozostaje mi mieć nadzieje,że charakteru po mnie nie odziedziczył:-D:-D:-Djak Norbert

mamuska89a zapomniałam o terminie odpisać.....ide we wtorek do lekarza i będziemy sie umawiać

z pisaniem, lubie takie fora, bo mozna sie wiele ciekawego dowiedzieć, ale narawde nie miałam weny wcześniej, troche mi zajęło zanim w pełni zaczęłam sie z tej ciąży ciszyć, ale to tez dlatego,ze dlugo źle się czułam

Marta, witaj
tiluchna,ja tez chce już 36tc. Bo turlam sie jak piłka bez powietrza..

My niedługo idziemy na paradę halloweenowa do przedszkola a pózniej na piknik. Wieczorem zaś na zbieranie cukierków z cała grupa dzieciaków... Może być trochę strachu.
W międzyczasie obejrze dom z zastawu bankowego, na obiad pierogi i barszcz więc cały dzien na nogach...auuu

krakowianki, fotkiiiiii.,.. :-)

Cześć Grudniówki,

Pisałam do Was w pierwszych miesiącach ciąży, potem mnie wcięło i znów jestem. Wstyd, wstyd.. ale mam nadzieję, że na koniec mnie przyjmiecie :)
Czytam Was codziennie trylion razy ale samej nie chciało mi się pisac, bo laptopa zmieniłam na tablet a tutaj pisanie to horror. Niby w domu stacjonarny męża, ale jak tylko mam chwilę wolnego jak Córa śpi to robie milion innych rzeczy ale po prostu leżę do góry brzuchem :)

A co u nas.. dla przypomnienia termin porodu z OM na 27.11 a USG 6.12. Ale juz wiadomo, że CC będzie między 21 a 27 listopada. Strasznie szybko! Z przygotowaniami jestem jeszcze w proszku, poleciało dopiero kilka pralek z ciuszkami i tyle. Zakupy juz prawie zrobione, torba częściowo spakowana.

Obiecuje odzywać się częściej mimo upierdliwosci tableta :) a najlepiej jak przysiądę tyłek do PC :)

Ostatnia edycja:
Cześć Grudniówki,

Pisałam do Was w pierwszych miesiącach ciąży, potem mnie wcięło i znów jestem. Wstyd, wstyd.. ale mam nadzieję, że na koniec mnie przyjmiecie :)
Czytam Was codziennie trylion razy ale samej nie chciało mi się pisac, bo laptopa zmieniłam na tablet a tutaj pisanie to horror. Niby w domu stacjonarny męża, ale jak tykko mam chwilę wolnego jak Córa śpi to

haha nie jestem jedyna:-D:-)

niezapominajka super macie z ta impreza halloween, tez bym takie coś chciała, nie rozumieim tej całej nagonki na to świeto, choć nie nasze to czemu negować skoro ludzie sie fajnie przy tym bawią

mamuska89 co do wychowania jeszcze właśnie mój mąż i jego siortra sa tego doskonałym przykłade, często śmieje sie po cichu,że on chyba został zupełnie na boku zrobiony, bo wcale do nich nie pasuje, ani podobny nie jest:-D

niezapominajka udanej zabawy! I nie łam się, teraz to już zleci :)
marta, Maua She lepiej późno niż wcale :)
Magda nie wiem,czy mogę na tym wątku, ale mam nadzieję, że się nikt nie pogniewa:) Zastanawiałaś się nad wyborem przychodni i pediatry? Bo ja sie zastanawiam nad Mediqiwm i Zdrowie (do tych mam najbliżej) i może znasz jakieś opinie?

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy i ze trzymacie kciuki.
Jakoś już lepiej się czuję psychicznie ale jednak wciąż się boję co będzie dalej.A już najbardziej tego ze będę musiała rodzić naturalnie a to mój najwiekszy lęk:no: Strasznie tego się boję i nie wiem dlaczego..
Wczoraj ta położna co miała z nami tą pogawedkę powiedziała że żadna matka nie powinna czuć się gorsze gdy boi się naturalnego porodu lub cięcia że np. nie ma pokarmu itp ze wcale nie jest gorsza poprostu tak bywa.
Widać było ze jedna dziewczyna bardzo się bała miała mielon pytań i z każdą odpowiedzią widzieliśmy jej strach i sama nawet się przyznała że się boi ale połozna powiedziała ze nawet taka która rodzi czwarty raz się boi i to nieuniknione.Ale ja to mam chyba jakaś fobię..Jeju sorki ale was zanudzam dziś tym strache przed sn...
Kurka jak bedzie mój dr prowadzący dzić to popytam go czy jakbym tutaj rodziła czy jest szansa na cc czy jak oni to widzą.

reklama
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy i ze trzymacie kciuki.
Jakoś już lepiej się czuję psychicznie ale jednak wciąż się boję co będzie dalej.A już najbardziej tego ze będę musiała rodzić naturalnie a to mój najwiekszy lęk:no: Strasznie tego się boję i nie wiem dlaczego..
Wczoraj ta położna co miała z nami tą pogawedkę powiedziała że żadna matka nie powinna czuć się gorsze gdy boi się naturalnego porodu lub cięcia że np. nie ma pokarmu itp ze wcale nie jest gorsza poprostu tak bywa.
Widać było ze jedna dziewczyna bardzo się bała miała mielon pytań i z każdą odpowiedzią widzieliśmy jej strach i sama nawet się przyznała że się boi ale połozna powiedziała ze nawet taka która rodzi czwarty raz się boi i to nieuniknione.Ale ja to mam chyba jakaś fobię..Jeju sorki ale was zanudzam dziś tym strache przed sn...
Kurka jak bedzie mój dr prowadzący dzić to popytam go czy jakbym tutaj rodziła czy jest szansa na cc czy jak oni to widzą.

basia ja bede rodziła 3 raz przez cc i ostatnio mówie mężowi,że zaczynam się coraz mocniej bać, a on,że niby czemu, że przeciez wszytsko wiem itd a ja po prostu ma stracha giganta

Do góry