reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

niezapominajka najlepszego i zdrowego dzieciaczka w prezencie urodzinowym już za kilka tygodni :-)

mb89 to wrzuć przepis na ten piernik. On nadaje się do przełożenia powidłami?

reklama
ja sie właśie przespałam, synio jeszze drzemie a reszta na cmentaru, ja soie podarowałam wycieczki, bo nie chce sie gorzej doprawić, zreszta nie mamsily w ogole chodzic

basia mi smakowały szpitalne obiady, szczególnie pulpet w sosie:)
tiluchna no właśnie takie uczucie jakby dziecko miało zaraz wypaść, to teraz na mase zacznie sie stekanie:-D
mb89 piękne imie wybraliście...adrianna mi sie bardzo podobała, my dla naszego szkraba jeszcze nie mamy:no:

no to młody pospał(tez jest chory), kurna wlasnie wstał, tyle miałam po spokoju,do tego wstał dzis o 5:eek:

Witam sie popoludniowo....
U nas dzis wolnego nie ma normalny dzien jak codzien....maz z sis w pracy mala spi a ja pije kawke i obżerazm sie mandarynkami :-):-)

Nooo sypialnie przedwczoraj doprowadziłam do porzadku normalnie zapomniałam jak ten pokoj wyglada w normalnosci :zawstydzona/y::-D Wczoraj miałąm troszke pracy a pod wieczór pojechalismy na małe zakupki...Kupiłam małej buty na zime i pokupiłam chemie potrzebna na zas co zawsze uzywam a nie zawsze mam jak kupic plus pampki dla malenkiej i starszej sobie kosmetyki w wersi mini do szpitala...i nie mysle ile kasy poszło:szok: Ale co tam tłumacze sb ze pamki taaakie drogie:-D:-D

Basia a to ja kojarze ten szpital ogladałam program o tych dzieciach tego medalisty co ja sie zwyłam a nawyzywałam...no ale musisz myslec pozytywnie....
A moze cie przytrzymią juz do tej cesarki....nie zebym ci tego życzyła ale to juz tuż tuż....

Aia duuuuzi zdrówka...

mb ja tu mam w domu uzywany nawet nie wiem jaki w pl do turystycznego kupowałam materac gryka kokos a chciałam pianka gryka kokos ale teraz chce nowy dla małej i chyba kupie jak tamten gryka kokos bo jest twardszy i jestem z niego zadowolona.

Magda piekny brzusio :-)

tiluchna ojjj jak ja ci zazdroszcze tych 36ty juz bym tez chciała zeby być spokojniejszą....:tak:

Marta witam sie i ja....

Maua_She witaj ponownie....ja cię pamietam choć moja obecność tez jest w kratke ale jestem blizej celu i mam coraz wiecej czasu jeszcze tydzien i bede go miec juz wogole wiecej bo sis bedzie miec auto ja zeswiruje chyba do porodu z braku obowiązków....:-p

smutnamama jej uwazaj i wypoczywaj...dobrze ze nic sie nie stało...

NIEZAPOMINAJKA 100 LATEK !!!!

Ehhh jakaś senna jestem ostatnio spać nie moge malej ida górne trójki wiec najgorsze zeby...byle to przezyć musze sie czyms zająć.....

mb w szpitalu już liczą że 36tydzień mam.
polcia wiesz cc miałam mieć w innym szpitalu a tutaj to nie wiem czy ewentualnie by mi zrobili cesarkę ale myslę ze tak i jeśli wyjdzie takie coś że bedę musiała zostać(bo tak może się okazać) to coż zostanę ale cc musza zrobić bo im zrobię jazdę jakich mało:confused2:
marta w moim szpitalu mi tak sobie obiady smakowały ale tutaj teraz gdzie jestem to sa pyszne na prawdę.

Moim chłopcy byli u Nas przynieśli Nam smakołyki jabłka,ciastka itp b edziemy jeść i tyć:-D

smutnamama jej :) Słodkich masz syneczków, jak sie ładnie mamą opiekują:tak:

Baśka_28 kurcze, te skurcze to Ci dają w kość:no: Nie zazdroszczę i współczuję:no:

marta24 odpoczywaj i nie męcz się:-) Ja dziś tez tak średnio się czuje, ale poleżę sobie teraz i nic nie zamierzam robić:tak:

niezapominajka1101 100 lat!!! Szczęśliwego rozwiązania, zdrówka i spełnienia marzeń:-)

tiluchna współczuję samopoczucia, ja tez jakoś dziś poszarpana jestem :-D

polcia88 uroki zakupów;-) myśmy też ostatnio sporo wydali, a pampków jeszcze nie mamy, więc się szykuje wydatek;-)

Do tego dziś nam autko siadło, znów trzeba będzie naprawiać i nie objechaliśmy wszędzie tam gdzie chcieliśmy:wściekła/y: Przynajmniej pogoda była fajna:tak:

Ah awunia sama w szoku jestem bo na codzien niedobrzy sa kluca sie bija glosni bardzo nie sluchaja sie ale widac maja dobre serduszka jak mama w potrzebie :-)

awunia te skurcze sobie jaja robią chyba bo teraz znowu miałam co 20min trzy ale nawet nie zgłaszałam położnej już zresztą narazie od 30min spokój zobaczymy potem.
Szkoda że autko siadło i nie pojechaliście tam gdzie chcieliście.
smutnamama no wiesz kłotnie kłotniami ale jak trzeba pomóc mamusi i się nią zaopiekować to umieją się zgrać chłopaczki:happy2:

Ja się wykąpałam znowu bo jakaś wydzielina mi leci i mnie to denerwuje więc sie chodzę kąpać ciagle.Czekam na wieczoraną wiztę potem ktg i mam nadzieję ze zasnę sobie spokojne.W ogóle to od nocy niespałam no może pół godzinki ale potEm odwiedziny się zaczęły i hałas na oddziale się zrobił i się przebudziłam.
Pytałam położnej na kiedy mam wyznaczone te usg mówiła że nie pisali to myślę ze w poniedziałek będa mi robili...boję się ale tez chcę już mieć to za sobą i znac werdykt jaki by nie był ale przynajmniej nie będe sie tak stresowała :dry::confused2:

Nic no uciekam.Zycze spokojnego wieczoru i przespanych nocek każdej z Was;-) Dobranoc;**

Baśka, cały czas trzymam moje legendarne kciuki za Was, cobyście dotrzymali terminu! przepraszam, że kciuki nie są 100% efektywne, ale po prostu nie mają wprawy w byciu trzymanymi za ciężarną. ale uczą się powoli, więc powinno być coraz lepiej!:-)

reklama
smutnamama to tym bardziej trzeba się cieszyć, ze są tacy zgodni w takich chwilach, to świetnie rokuje na przyszłość:-)

Basia nie dziwię się, lepsza jest świadomość co i jak, niż się martwić...a te skurcze, to faktycznie dziwadła jakieś:no: teraz śpij dobrze i nie martw się na zapas:tak:

Do góry