reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Magda jaki fajny domek ;)
Awunia noo jak się już zbiorę to pracowita :p
lucere jeśli chodzi o baby shower to wydaje mi się, że to po prostu kolejny pretekst to spotkań w miłym towarzystwie koleżanek ;)
Krakowianki jak spotkanko?
W ogóle to naprawdę spokojnie tu dziś, jak na nasze możliwości ;D
Moje dziecię dziś bardzo spokojny dzień ma, już się martwić zaczynałam, ale chynba zaczyna nadrabiać... Mam nadzieję...

Magda super brzusio:-)

A my mieliśmy wycieczkę po bloku porodowym położna przyszła i powiedziała że jak któraś ma ochotę to ma przyjść na pogadnkę wiec poszłyśmy.Fajnie opowiadała,oprowadzała nas i jestem pod wrażeniem takie mają nowoczesne wszystko...
Inaczej zupełnie jak w moim szpitalu..I teraz podobno po cc wstaje się już po 12h a nie jak kiedyś po 24h tak jak miałam z Kamilem.

1/2 Krakowianek ze wczorajszego spotkania melduje, że było fajnie i jest fotka. ale żeby fotkę wrzucić Krakowianka musi znaleźć chwilkę żeby je przegrać. wczoraj spała jak zabita <wreszcie! hi hip - hoooray!>, dziś zaraz udaje się na gimnastykę brzuszkową, ale postara się jeszcze dziś wrzucić dowody zbrodni.. tfu spotkania!:-)\

miłego dnia, dziewczyny!:-)

Dzien dobry w ten jakze pieknie zapowiadajacy sie dzien:tak:

dzisiaj moja kolezanka ktora jeszcze starala sie o ciaze gdy ja sie staralam pokazala pozytywny testy ciazowy:-D no ciesze sie jak nie wiem!!! ahh

i dzisiaj wieczorkiem z dziecmi na impreze Halloween idziemy do activity centre :tak:

dotrwalam do magicznych 36 tyg

przespalam cala noc

zycze milego dnia dziewczynki!!!!

witajcie....niesmiało dolącze jeśli pozowolicie. jakiś czas temu sie przedstawiałam, ale to było dawno temu.....powiem tyle,że czekam juz z podekscytowaniem na grudzień jak pewnie wszytskie z was i choc to moje trzecie dzieciatko przeyzwam jak przy pierwszym:)

czekam na trzecią cc( bede miala umowiony dzień w 39 tyg już) i tak jak piszecie po 12 godzinach nie ma zmiłuj i trzeba sie zwlec z łoża:)

Witam i ja nie mam szans nadrobić..cały czas wszystko w biegu, jeszcze raz przepraszam, że nie dotarłam na spotkanie z krakowiankami , tigi - mam nadzieję, że Domi wyjaśniła czemu;-) i czekam na fotkę:tak:
magda wow! pokaźny brzuszek;-)
Melduję, że dziadzio już w domu i faktycznie co dom to dom dochodzi się do zdrowia o wiele szybciej niż w szpitalu:tak:. Z samego rana byłam już na badaniach i kupę kasy zostawiłam:-p jestem ciekawa wyników, a wczoraj wieczorem na szkole rodzenia pani od ćwiczeń dała nam taki wycisk, że w nocy skurcze miałam!:szok: Zbieram się teraz na zakupy, później dyżur w domu i na cmentarze bo jutro nie ma szans.. MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!! :tak:

hej wam

Ja wczoraj cmentarz odwiedzilam,babci udekorowalam kwiatkami swirkiem zniczmai itp..bo dzisiaj i jutro to sajgon i nawet pewnie nie ma gdzie zaparkowac,wiec ja wolalm isc wczesniej...
Potem mialam gosci na kawie...
A do tego dziergam dziergam..bo zamowionka mam iii jeszcze na punkty swiateczne wystawic sie musze....tzn dac do wystawienia...wiec moze jaks grosz wpadnie...

agkrk a ja wlasnie wole w domu cwiczyc,,chociaz jakbym schudla bez cwiczen jak z pierwszej ciazy,to byloby super,,ja schudlam az nadto..i bylam emga zadowolona...a teraz zobacyzmy,choc na wakcje juz bym chciala miec figurke taka w miare....ale to nam cza spokaze..ja stepper juz mam..hee

oregano ja tez do fryca sie wybieram,,ale odkladam to naj najdluzej,,jakos po polowie listopada mam zamiar isc..ale mi robi kumpela w domu,to luzik....a co do badan,no moj gin tez tak mowil,nie obowiazkowe ale zalecane,a ja po 30stce wiec tym bardziej...

mamuska agkrk tak jak brzmi stare przyslowie.."""przyjaciół poznaje sie w biedzie"" to naprawde to prawda...

angelika spokojnie ja tez nic nie spakowane,baa nawet nie wyprane i niekupione...

Baska nie stresuj sie na zaske kochana....

mamaktosia to dzisiaj imprezka???? kurde super...

Magda okok zaraz powklejam:)))na brzuchatkowym oczywiscie...

baska tos ty jednak w szpitalu,,dobrze ze masz neta..ja tak se mysle zeby na porod neta se zabrac do komorki...hee..albo tego fb wykupic co jest za grosze jakos.heee

tiluchna gratki 36 ale to juzzz...matko jak czas zapitala...i udanej imprezki...

agkrk fajnie ze dziadzius w domu,,i udanych zakupow:))

reklama
Basia fajnie, że zrobili Wam "wycieczkę", zawsze to człowiek lepiej się czuje, a i czas szybciej leci ;) A jak dzisiaj u Ciebie?
Tigi a więc czekamy i udanej gimnastyki ;)
Tiluchna to fajny dzień Ci się zapowiada ;) Nie dość, że zaczął się przespaną nocą, dobrą wieścią od koleżanki, to na koniec imprezka:) Pozazdrościć ;)
marta witaj ;) patrząc na suwaczki macie już parkę, a trzeci Bąbel jakiej jest płci?:) a jak można wiedzieć to czemu masz wskazania do cesarek?
AgKrK super, że dziadek w domu! Ooo a to co za badania robiłaś? A to chodzisz do lekarza prywanie, a nie na NFZ?
Ja już po porannej kawce, za oknem piękne słoneczko to i humor dobry ;) Wieczorem wyjeżdżamy do rodziców na Wszystkich Świętych, więc w ciągu dnia spakuję nas, zrobię ciasto i dzień zleci ;)
Mam nadzieję, że Młody dziś będzie ruszał się więcej, bo wczoraj mnie nie rozpieszczał - już się nawet zastanawiałam czy nie podjechać na ktg... Ale daję Mu szansę - że to tylko dziecko, które ma prawo więcej pospać i ruszać się mniej... a nie chcę wyjść na panikarę...

Do góry