hej wam
Ja wczoraj cmentarz odwiedzilam,babci udekorowalam kwiatkami swirkiem zniczmai itp..bo dzisiaj i jutro to sajgon i nawet pewnie nie ma gdzie zaparkowac,wiec ja wolalm isc wczesniej...
Potem mialam gosci na kawie...
A do tego dziergam dziergam..bo zamowionka mam iii jeszcze na punkty swiateczne wystawic sie musze....tzn dac do wystawienia...wiec moze jaks grosz wpadnie...
agkrk a ja wlasnie wole w domu cwiczyc,,chociaz jakbym schudla bez cwiczen jak z pierwszej ciazy,to byloby super,,ja schudlam az nadto..i bylam emga zadowolona...a teraz zobacyzmy,choc na wakcje juz bym chciala miec figurke taka w miare....ale to nam cza spokaze..ja stepper juz mam..hee
oregano ja tez do fryca sie wybieram,,ale odkladam to naj najdluzej,,jakos po polowie listopada mam zamiar isc..ale mi robi kumpela w domu,to luzik....a co do badan,no moj gin tez tak mowil,nie obowiazkowe ale zalecane,a ja po 30stce wiec tym bardziej...
mamuska agkrk tak jak brzmi stare przyslowie.."""przyjaciół poznaje sie w biedzie"" to naprawde to prawda...
angelika spokojnie ja tez nic nie spakowane,baa nawet nie wyprane i niekupione...
Baska nie stresuj sie na zaske kochana....
mamaktosia to dzisiaj imprezka???? kurde super...
Magda okok zaraz powklejam
))na brzuchatkowym oczywiscie...
baska tos ty jednak w szpitalu,,dobrze ze masz neta..ja tak se mysle zeby na porod neta se zabrac do komorki...hee..albo tego fb wykupic co jest za grosze jakos.heee
tiluchna gratki 36 ale to juzzz...matko jak czas zapitala...i udanej imprezki...
agkrk fajnie ze dziadzius w domu,,i udanych zakupow
)