reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Wiecie co ja jestem w tym szpitalu gdzie rok temu w listopadzie urodziły się blizniaczki tego medalisty pewnie słyszałyście o tym w tv lub czytałyście gdzieś.A ordynatorem jest ten co wtedy był zastępca ordynatora i tak jakoś trochę się boję:baffled:

reklama
Basia kochana, najważniejsze to być dobrej myśli! Nie zadręczaj się tym!
Polcia oo to powodzenia życzę w generalnych porządkach ;)
angelika w takim razie i Tobie szczerze współczuję tych kłopotów ze snem ;/
My w week pożyczyliśmy od moich rodzicó odkurzacz do prania i M wczoraj męczył się z naszym narożnikiem (bo nie wiem czemu kupiliśmy beżowy :no:) , a on dziś i tak brudny i tak ;/;/;/

U mnie dziś masakra 4 kolesi wywala mi dziurę w ścianie na okno balkonowe , wszystko jest białe :szok: sprzątanie będzie jak tralala , niby wszystko ofoliowane , ale i tak już widzę że nie za wiele to da ... masakra ! W te wiertarki ...miód na moje uszy ....

A byłyście popodglądać listopadówki ? się u nich dzieje :-D rozpakowywują się jedna za drugą ... ciekawe kto u nas zrobi inaugurację sezonu ?

Życzę wam miłego dnia !

Cześć dziewczyny,
Wracam po przerwie i chorobowej sztafecie u nas. Ja nadal dogorywam i chyba szybko mi nie minie, bo nie działa nic! Gardło mi pęka, kaszel dokucza wieczorami straszliwie...Mąż dostał antybiotyk, zaszył się w leżu na kilka dni i jakoś się wylizał, ze mną nie pójdzie tak łatwo. Dobrze w sumie, że się z Wami warszawianki nie spotałam, bo pewnie rozsiałabym ten syf.
Do tego córcia, pomimo, że od choróbska się jakoś uchowała, to złapała zapalenie spojówek. Dzisiaj byłyśmy u lekarza, dostałyśmy krople, ale u takiego malucha każda infekcja to dramat:no: Mam nadzieję, że szybko minie.

Nie nadrobię Was, nie dam rady, niestety, mam nadzieję, że wybaczycie.

mamaktosia hahaha, też się zastanawiam kto pierwszy u nas, w zasadzie to już nastał ten czas, kiedy będzie się można całkiem bezpiecznie rozpakowywać:tak:

Baśka głowa do góry, jesteś pod dobrą opieką. Nie można snuć czarnych myśli, już na pewno nie teraz:tak: Będzie dobrze!

mamaktosia noo też zaglądałam tam któregoś dnia i sporo już Ich;) Nooo u nas pewnie też lada moment i się zacznie ;)
Magda dzięki, może wreszcie uda mi się ogarnąć i coś ze sobą zrobić ;)
Aia jej! Faktycznie tam u Was choróbsko okropnie krąży... i to już trochę siedzi. Zdrówka dla Was i dla Małej, bo pewnie się meczy z tym zapaleniem spojówek...! Noo te które mają termin na początek niebawem przekrocza magiczny próg i będziemy czekać na fotki Maluszków i relacje ze szpitala ;)

Ostatnia edycja:
Hej :-)
"Jaki tu spokój...";-) Ja po kolejnych zakupach, łóżeczko już jest, tylko poskręcać;-) U nas brzydko, deszczowo i ponuro, nie chce się nic, ale muszę się sprężyć i ogarnąć trochę dom, bo w weekend możliwe, że gości będziemy mieć, a w piątek będziemy na wylocie cały dzień.

MamUśKaaa88 pewnie, że idź, zawsze miło coś ze sobą zrobić, bo wtedy się kobieta lżej czuje, przynajmniej ja:-)

polcia88 kurka, to ta Twoja zgaga nieźle zaawansowana jest, współczuję bardzo:no: ja pakowanie rzeczy dla dzidziusia odbędę w sobotę;-) udanych zakupów i sprzątania:tak:

angelika1609 ja tak jak Ty, muszę dokupić kilka rzeczy małemu:tak:

Baśka_28 ważne, że nie ma ryzyka dla dzidzi teraz, mam nadzieję jednak, że Cię szybko wypuszczą i że jeszcze troszkę pobędziesz w dwupaku:tak: i nie martw się, bo to nic nie da!:tak:

mamaktosia nie ma to jak uroki remontów;-)

-Aia- jej...wracajcie do zdrowia szybko, ładnie Cię wzięło skoro nic nie pomaga:no: kuruj się i nie przejmuj nadrabianiem:-)

Aia - zastanawiałam się wczoraj co u ciebie . Bidulko kuruj się :tak:
Awunia - no to najlepsze przed tobą ;-)męża wykorzystaj niech się wykarze . Amasz z baldachimem ?

Ja mam na jutro zaproszonych gości na imprezkę duszkową , a tu wszystko białe ... panowie mówią że skończą o 17 ... trzeba cały dom dosłownie z pyłu posprzątać , i nic folie nie dały ... dobrze że m ma jutro wolne :tak:

Witam się i ja:|)
Miałam jak zwykle super spanko:) Rano wstałam podgrzać mężusiowi mleczko bo miał ochotę na szklane i na oponki które wczoraj zrobiłam do kawy. Zrobiłam też śniadanko i poszłam spać z powrotem...do 11!!!!:) Adrianka dziś mnie nie obudziła, ale za to teraz ma czkawkę:)

Basia wyluzuj, w każdym szpitalu sa różne porody....tylko niektóre mają to szczęście, że ich nikt nie nagłaśnia
mamaktosia ja ostatnio zerkałam na listopadówki i faktycznie dzieje się...
awunia mój mężus też pomalował nareszcie łóżeczko na biało. Wczoraj nałożył drugą warstwę to może dzis jes skręci|:") Nie mogę się doczekać...choć nie mam materaca:d
AiA kuruj się biedaczko:)

reklama
Ja sobie siedze na łózku i czekam na popołudniową wizytę która nie wiem o ktorej będzie.Jeszcze robią niektórym dziewczyną usg.
Nudzi mi się strasznie już bym wolała być w domku ale z drugiej strony wolę być tutaj w razie czego jakby coś było nie tak.
Wizytę u gina mam mieć 6.11 w środę ciekawe czy wyjdę do tego czasu a na 15.11 miałam mieć cc więc teraz wszytsko jest pod znakiem zapytania co dalej będzie:dry:

Do góry