Basia może zrobią tę cesarkę 15.11? Bo w sumie czemu mieliby nie zrobić. Dzidziuś wcale nie jest taki mały, waży ponad 2kg, a do 15-go jeszcze sporo urośnie. Nie wiem czemu tak rzadko robią usg i ważą bobasa. Z drugiej strony jest spory margines błędu, więc nie ma się czym denerwować. Będzie dobrze, zobaczysz
reklama
angelika1609
Fanka BB :)
-Aia- kuruj sie tam i szybko zdrowiej ! ;-)
Baśka -bądź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze
mamaktosia- to udanej imprezki życze ! ;-)
ja po małej drzemce tak mnie zmulilo dzisiaj ze musialam sie polozyc tak fajnie mi sie usypialo ale dobrze mi to zrobilo bo o wiele lepiej sie czuje
Baśka -bądź dobrej myśli, na pewno wszystko będzie dobrze
mamaktosia- to udanej imprezki życze ! ;-)
ja po małej drzemce tak mnie zmulilo dzisiaj ze musialam sie polozyc tak fajnie mi sie usypialo ale dobrze mi to zrobilo bo o wiele lepiej sie czuje
awunia1234
mamaktosia no oczywiście, że mężuś musi się wykazać;-) My baldachimu nie musieliśmy kupować, bo dostaliśmy od kuzynki Za to za jakiś czas dokupimy karuzelkę Jeszcze jedną pościel muszę kupić, tak to do łóżeczka wszystko jest jej, to masz strasznie dużo roboty, takie sprzątanie jest najgorsze;-)
mb89 o widzisz! No materac mamy przywieźć jeszcze w sobotę, zapomniałam;-)
A jakie materace wybrałyście dziewczyny? :-)
Baśka_28 może akurat uda Ci się wyjść, trzymam kciuki
mb89 o widzisz! No materac mamy przywieźć jeszcze w sobotę, zapomniałam;-)
A jakie materace wybrałyście dziewczyny? :-)
Baśka_28 może akurat uda Ci się wyjść, trzymam kciuki
mb89
awunia no my może w auchan kupimy . Mamy zamiar popatrzeć jutro, a jeśli nie to zamówię na allegro, ten kokos-pianka-gryka. I baldachim dokupię szyfonowy. Tak to też wszystko mam
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam i ja.sil juz na nic niemma bo sie w szpitalu wynudzilam ale to w odpowidnim watku napisze.Pozatym pogoda nie nastraja bo pada od wczoraj.A dzis jeszcze musze do banku,na zakupy i auto zameldowac...alez mi sie chce
niezapominajka1101
Happy
Baska, doturlasz sie do tego 15tego tyllo wyluzuj dziewczyno, nakrecac sie i stresowac to chyba nie jest teraz wskazane.
Musze sie zebrac i zaczc cos w koncu organizowac dla mojego baby. Jedyne co udalo mi sie zrobic to poprac i poprasowac ubranka, pieluszki i takie tam *******y. Coraz wiecej ubran dostaje (chociaz jeszcze troche czasu do baby shower) ale ja juz nie chce, wolalabym jakies pieluchy czy gift cards to sama kupie co mi potrzeba.
Lece zawiezc mala do przedszkola, a sama ruszam do gina ...ciekawe ile na plusie od ostatnie wizyty
Musze sie zebrac i zaczc cos w koncu organizowac dla mojego baby. Jedyne co udalo mi sie zrobic to poprac i poprasowac ubranka, pieluszki i takie tam *******y. Coraz wiecej ubran dostaje (chociaz jeszcze troche czasu do baby shower) ale ja juz nie chce, wolalabym jakies pieluchy czy gift cards to sama kupie co mi potrzeba.
Lece zawiezc mala do przedszkola, a sama ruszam do gina ...ciekawe ile na plusie od ostatnie wizyty
kto pisał że spokój tutaj??!! ja wchodze po obiedzie a tu kilka stron do poczytania.. nie musimy produkować dużych ilości wcale
niezapominajka - jest u was zwyczaj baby shower? ja słyszałam gdzies o tym, ale u mnie w rodzinie nikt nie miał i ja też bym nie chciała. Jakoś nie przemawia do mnie ten pomysł.. Raz bylam zaproszona do kolezanki, ale nie poszłam. Ty bedziesz organizowac? Czy to ktos dla Ciebie organizuje? jak to wyglada?
Baśka - bądź dzielna, dasz rade.. a ze szpital taki a nie inny.. powiem Ci że z moich wieści i mnóstwa rozmów z mamami nie ma szpitala w ktorym nic złego by sie nigdy nei wydarzyło. Poród to ryzyko zawsze..
A ja dziś kiepsko spałam, jakis kłujacy ból mnei złapał w nocy w całym brzuchu, ale dość szybko przeszedł. No i kręgosłup coraz bardziej boli w nocy.. ale to chyba dlatego że niekontrolowanie śpie na plecach. A dziś od rana lepie sobie szopeczki i ozdoby na choinke
niezapominajka - jest u was zwyczaj baby shower? ja słyszałam gdzies o tym, ale u mnie w rodzinie nikt nie miał i ja też bym nie chciała. Jakoś nie przemawia do mnie ten pomysł.. Raz bylam zaproszona do kolezanki, ale nie poszłam. Ty bedziesz organizowac? Czy to ktos dla Ciebie organizuje? jak to wyglada?
Baśka - bądź dzielna, dasz rade.. a ze szpital taki a nie inny.. powiem Ci że z moich wieści i mnóstwa rozmów z mamami nie ma szpitala w ktorym nic złego by sie nigdy nei wydarzyło. Poród to ryzyko zawsze..
A ja dziś kiepsko spałam, jakis kłujacy ból mnei złapał w nocy w całym brzuchu, ale dość szybko przeszedł. No i kręgosłup coraz bardziej boli w nocy.. ale to chyba dlatego że niekontrolowanie śpie na plecach. A dziś od rana lepie sobie szopeczki i ozdoby na choinke
MamUśKaaa88
Awunia ja też tak mam, ale mam zawsze problem, żeby się "zebrać" hehe Widzę, że przygotowania u Ciebie pełną parą! Ja mam materacyk z ikei, chyba ten (choć już sama nie jestenm pewna hehe)VYSSA SNOSA Materac do łóżka dla dziecka - IKEA
mamaktosia noo to trochę sprzątania przed Tobą. Przy takich pracach zawsze się syfi, nawet pomimo zabezpieczeń! A jak jeszcze będziesz miała z kim sprzątać to już w ogóle
mb bardzo dobrze, że się wysypiasz, bo już niedługo nie będzie tak dobrze
Basia czekamy na wiadomości... Może w końcu Ci coś powiedzą..
vici widzę, że dziś Ty nie najlepszy dzień masz...ale pomyśl, że już niebawem się skończy
Ja dziś też jakoś ciągle na nogach. Upiekłam boczuś, zrobiłam pranko, polatałam po mieście. Zaraz biorę się za obiad, a wieczorem mają wpaść znajomi. Jutro jakieś ciasto zrobię na Wszystkich Świętych i jutro wieczorkiem ruszamy do rodziców
mamaktosia noo to trochę sprzątania przed Tobą. Przy takich pracach zawsze się syfi, nawet pomimo zabezpieczeń! A jak jeszcze będziesz miała z kim sprzątać to już w ogóle
mb bardzo dobrze, że się wysypiasz, bo już niedługo nie będzie tak dobrze
Basia czekamy na wiadomości... Może w końcu Ci coś powiedzą..
vici widzę, że dziś Ty nie najlepszy dzień masz...ale pomyśl, że już niebawem się skończy
Ja dziś też jakoś ciągle na nogach. Upiekłam boczuś, zrobiłam pranko, polatałam po mieście. Zaraz biorę się za obiad, a wieczorem mają wpaść znajomi. Jutro jakieś ciasto zrobię na Wszystkich Świętych i jutro wieczorkiem ruszamy do rodziców
Baśka_28
Lekarz powiedział że muszę być do poniedziałku wtedy zrobia te usg i się okaże czy coś maluszek podrósł bo gdyby jutro zrobili to by niebyło wielkiej róznicy od poniedziałku więc nadal czekamy...
Skurcze mam coraz silniejsze ale nadal nie regularne więc nie wiem.
Jak wyjdę w pon lub wtorek to w środę idę do gina swojego ustalić tą cc ale jak oni tutaj cos złego wywioskują to zostanę chyba tutaj bo gdyby było coś nie tak z dzidzia to mają sprzęty rózne więc nie ma co ryzykowac..poczekamy zobaczymy.
Skurcze mam coraz silniejsze ale nadal nie regularne więc nie wiem.
Jak wyjdę w pon lub wtorek to w środę idę do gina swojego ustalić tą cc ale jak oni tutaj cos złego wywioskują to zostanę chyba tutaj bo gdyby było coś nie tak z dzidzia to mają sprzęty rózne więc nie ma co ryzykowac..poczekamy zobaczymy.
reklama
awunia1234
Baśka_28 w takim razie lepiej dmuchać na zimne, wiadomo, że siedzenie w szpitalu jest straszne, ale jak trzeba, to trzeba
MamUśKaaa88 fajny ten materacyk i nie taki drogi Pracowita babka z Ciebie:-)
lucere he he to ja pisałam;-) bo powiem Ci, że jak tu ostatnio wchodziłam po małej przerwie, to miałam po pięć i więcej stron do nadrobienia, a tak dziś jakoś się zdziwiłam, że tylko jedną zazdroszczę tego lepienia, taki relaksik by się przydał, za to bóli współczuję i pocieszam, ze mnie też się zdarza spać na plecach;-)
mb89 my też jesteśmy za takim materacem, ale zawsze lepiej podpytać inne mamy:-) ja mam nadzieję, że do końca tygodnia zamknę etap zakupów
MamUśKaaa88 fajny ten materacyk i nie taki drogi Pracowita babka z Ciebie:-)
lucere he he to ja pisałam;-) bo powiem Ci, że jak tu ostatnio wchodziłam po małej przerwie, to miałam po pięć i więcej stron do nadrobienia, a tak dziś jakoś się zdziwiłam, że tylko jedną zazdroszczę tego lepienia, taki relaksik by się przydał, za to bóli współczuję i pocieszam, ze mnie też się zdarza spać na plecach;-)
mb89 my też jesteśmy za takim materacem, ale zawsze lepiej podpytać inne mamy:-) ja mam nadzieję, że do końca tygodnia zamknę etap zakupów