reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Kochane mam wszystko tv,laptopa,czasopisma ale co jak nie mogę się skupić nawet na chwilkę na niczym można zwariowac.Tutaj jest możliwośc pogadania z psychologiem jeśłi pacjentka czuje taką potrzebę i tak myślę czy nie skorzystać z tej "przyjemności" może mi się poprawi myślenie :dry:

Teraz już jest lepeij jak było wczEŚniej ale nadal czuję się jakaś zdołowana:baffled: Gdzie tam poniedziałek:szok:

reklama
dzisiaj byłam u fryzjera :-) podciąć tylko grzywkę, ale to zawsze 5min dla siebie. Musiałam iść gdzie indziej, bo moja fryzjerka też ma termin na grudzień i już nie chce jej męczyć.

Kiedyś pytałam swojej gin czy badanie, które mi zleca jest obowiązkowe, np. jak wcześniej o nim nie słyszałam. Wtedy mi odpowiada, że jest to badanie zalecane przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne i znalazłam w necie, że np powtarzanie tokso, czy HIV jest badaniem zalecanym, a nie obowiązkowym

Ag - KrK 89 no powiem Ci, że ja tego skierowania na HIV nie dostałam, podobnie na powtórzenie toxo...w sumie, to to co musiałam, to miałam robione i kilka razy przeciwciała mi badali, tak to nic ponad to, ale oprócz tego wszyściutkie wyniki mam b. dobre:tak:

niezapominajka1101 ja wiem, że to ciężka sytuacja, gdy ma się trudności z zajściem w ciążę czy ktoś ma lepiej od nas, ale skoro jest Twoją przyjaciółką, to powinna Cię wspierać i cieszyć się razem z Tobą...

mamaktosia no no:-) widzę, że szalejesz!:tak: miłego relaksowania się:-)

oreganoto już wiem, czemu nie dostałam skierowania na niektóre badania:-)

Basia jeśli to Ci pomoże, to pewnie, że skorzystaj...dobrze, że masz przynajmniej laptopa, zawsze to łatwiej:tak:

Widzę, że planujecie zmiany w wyglądzie, oj chyba oprócz tych końcówek też coś zrobię ze sobą;-)

Ostatnia edycja:
AgKrK myślę, że trzeba poczekać z tym basenem aż się solidnie wszystko zagoi! i
niezapominajka, AgKrK bo tak naprawdę właśnie w różnych sytuacjach życie pokazuje, czy przyjaciółki to faktycznie przyjaciółki... Ja tam mam bardzo dużo koleżanek, ale przyjaciółkę taką prawdziwą mam jedną (od podstawówki w jednej ławce) i mimo tego, że nie mieszkamy w jednym mieście, Ona ma swoją rodzinę, ja swoją ten kontakt jest ciągle i naprawdę Jej ufam. Do przyjaciół zaliczam oczywiście mojego Męża, mamę i siostrę i koniec :p reszta to bliższe lub dalsze koleżanki :)Mam chyba ograniczone zaufanie do ludzi ;) Jej ale filozofuję...;D
Baśka pewnie, że pogadaj! Może choć trochę Ci to pomoże!
oregano, Awunia no chyba mnie zmobilizujecie i się w końcu i ja wybiorę ;) choć ja nie mam żadnej sprawdzonej fryzjerki, do której jakoś jestem przyzwyczajona. Właśnie Magda, moze polecasz jakąś w Legionowie???

No i dzionek zleciał jak błyskawica...torbe prawie spakowałam ubranka na wyjscie dla malutkiej juz tez....
Jutro ubranka popakuje w komody te co juz wyprasowane klejne sie susza wiec do czw bede miec juz wszystko co najwazniejsze gotowe:-) Jestem juz spokojniejsza.

Pauletta ja miałąm to badanie na HIV i w pierwszej i obecnej ciazy tu to jest w standarcie wiec musiałam.
A ja juz mam 12 kg na plusie ale 8 kg zostało z pierwszej ciazy wiec czuje sie jak słoń:dry:

Ja to tez bym mogła juz w 38tc rodzic czemu nie :-D Juz mi za cięzko :-p

awunia do wieczornej prywykłam...codziennie przed spaniem mleko i szybko do luzka aby zasnac gorzej jak mnie w nocy obudzi nie dosc ze wstac ciezko to czasem tak pali ze az mi niedobrze :baffled: no i chce czy nie mleko musi byc....a dzis nawet w dzien meczyła i nie mam pojecia po czym:baffled: Dzis juz przegieła:baffled:

Ja włoski bede farbowac za jakies 2 tyg....tylko nie mam fryjera co by je podcią:sorry2:

Ide zaraz spać mam nadzieje ze dzis obejdzie sie bez skurczy...
Miłej nocki

jej jaka tu dziś cisza... Czyżby tak dobrze Wam się spał?:) Mi dziś spało się kiepsko, wstawałam w nocy, kręciłam się i powiem Ci AgKrK, że naprawdę szczerze Ci współczuję, jak masz tak codziennie...Za to czuję się zdecydowanie lepiej ;););)
Polcia widzę, że u Ciebie wczoraj pracowity dzień. Ja ciuszki też mam poprawne, poprasowane i pięknie poukładane ;)
Krakowianki udanego spotkania i czekamy na relację - ze zdjeciem oczywiście ;)

ja juz od samego rana na nozkach :) dzisiaj poszlam na badania ale tylko morfologia i mocz, jestem taka zmeczona jakbym nie wiem co robila tak juz mam przez pare dni - ciezko mi, przemeczona. Widze ze wiekszosc juz popakowana, uszykowana :D ja niestety jeszcze nie musze pare drobiagzow malemu dokupic i sobie ale tak to juz wszystko mam takze jestem spokojna w razie czego :D

mamuskaaa88 ja mam tak ze spaniem przez ostatni tydzien ze spac nie moge krece sie, wstaje.. :(

Witam kochene.Ja po wizycie porannej i dr powiedział że na ktg wychodzą pojedyńcze skurcze a nawet i podwójne ja sama czasem czuję ale są nie regularne i mu powiedziałam ale on uwaza że nic mi nie dadzą bo to bez sensu już bo wychodzi taki tydzień że jakby coś to śmiało można rodzić.Według nich z @ wychodzi już 36tydzień.
Popołudniu zapytam czy zrobia mi usg jutro i jeśli by wyszło ok to bym wyszła do domku bo tak to dopiero w poniedziałek bo nie robia w święta i weekendy.

Sama bym sobie cos z włoskami zrobiła ale mi farba nie łapie odkąd jestem w ciąży i czekam do rozwiązania i potem robię pasemka.

reklama
Hej witam sie poranie....A co tu tak jakos cicho????:szok::-D

Zjadłam sniadanko ogarnełam mieszkanko pranko sie pierze jade zaraz po sis i na małe zakupki...a popoludniu zaplanowałam sobie ze posprzatam generalnie sypialnie....:-D

Nocka ok troche brzuszek bolał ale lepsze to niz skurcze:tak:

Miłego dzionka:-)

Do góry