reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Cześć dziewczyny :) mam dobre wieści! Maiałam wczoraj usg, jest wszystkon ok, fasolka w dobrym miejscu już z serduszkiem! kobieta robiąca usg byla w szoku bo z daty ostatniej miesiaczki myslala ze bedzie musiala robic usg dopochwowo, a tu od razu jej maluszek wyskoczyl :) stwierdzila ze ciąża jest bardziej zaawansowana, o 3 dni! Polski gin polecił żebym była na Acardzie, Clexane i progesterone. :baffled: W Anglii nic nie dają generalnie do 3 poronienia!

MAGDA_88 nie mogę leżeć, mam małego brzdaca za którym musze biegać!
Ostatnio opanował jeżdżenie na hulajnodze ;)
Mb89 gratuluje Fasolki! Będzie wszystko dobrze!
Pieknaszyszunia w pierwszej ciąży stosowalam oliwke dla kobiet w ciąż,
a rozstępy się i tak pojawiły :(
Madzi_ania współczuje takiego doświadczenia, czasami się zastanawiam
jak ludzie o zerowej empatii mogą wykonywać taką pracę!
Aha, jesteś w 4 tyg 5 dni
Witaminka2013 dzięki :)
marka1307 witaj i gratuluje :)
nonek90 udanej wizyty!

lady87 tak mi przykro!!! W następnym miesiącu będzie lepiej! Ściskam!

Witam się z rańca :tak:

Arwen78 no to rewelacyjne wieści, gratuluję serdecznie. Teraz tylko rośnij brzuszku, rośnij :-)

lady87
kolejny miesiąc jest Twój, nie martw się na wszystko przychodzi właściwy czas, powodzonka Ci życzę.

laperedhil ja tez mam dziś wizytę:-) zatem podwójne kciukaski będę trzymać:tak:

Arwen78 super, ze wszystko dobrze!!! ja tez mam takiego malego lobuza w domu, ktory nie pozwala mi odpoczac....ale na pewno damy rade :)
My dalej kurujemy sie w Swinoujsciu i musze przyznac, ze powietrze morskie ma dobry wplyw na moje samopoczucie i dolegliwosci ciazowe.
Zycze wszystkim przyszlym mamusiom milego czwartku!

madaaa dziękujemy za kciukaski, ale Kochana zrób sobie przerwę z kciukaskami i zjedz śniadanko bo WAS na sumieniu mieć będziemy:-)

Arwen cieszę się,że wszystko ok. Ja też łykam Acard, po poronieniu w PL często dają go przy staraniach o następną dzidzię. A powiedziała, jaka była przyczyna krwawienia? Krwiaczek czy od zagnieżdżenia?

Smerfna, no tak, przypomniałaś. Wypadałoby coś zjeść:)

A Wy pracujecie czy nie, jak ja?

Arwen, no właśnie, wiadomo skąd to krwawienie?

reklama
Do góry