witaminka2013
Multimama :)
Arwen78 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze &&&. Ja stracilam pierwsza ciaze w 9tc i tez miałam wtedy zabieg. Takie krwawienia zdarzaja się. W drugiej ciazy miałam i winowajca był krwiak, wiec lezenie i lezenie i leki zdziałały cuda. W trzeciej ciazy tez krwawiłam troche na samym początku.
Kasia&Filip super wiesci i serduszko juz widzialas, super :-).
Ja sie juz swojej wizyty doczekac nie moge. Oby do soboty .
Baska28 mysl pozytywnie, bedzie dobrze.
Mb89 witaj :-)
Madzi_ania wspolczuje lekarki, hardcorowa babka jakas, ja jestem taka, ze bym jej cos odpowiedziala. Ja od zawsze do facetow-ginekologow chodze, mamy swietnego lekarza i wiemy, ze to gosc godny zaufania. Polozna tez mam super, prowadzila poprzednia ciaze i chociaz kobieta to taka do rany przyloz.
Odnosnie smarowania brzucha. To na poczatku tylko oliwka dla dzieci, zawsze tak robilam i teraz tez. A potem bede stosowac mustele. Wczesniej tez ja stosowalam i w ciazach i po porodach. Bylam zadowolona . Jak dotad uchowalam sie bez rozstepow.
Kasia&Filip super wiesci i serduszko juz widzialas, super :-).
Ja sie juz swojej wizyty doczekac nie moge. Oby do soboty .
Baska28 mysl pozytywnie, bedzie dobrze.
Mb89 witaj :-)
Madzi_ania wspolczuje lekarki, hardcorowa babka jakas, ja jestem taka, ze bym jej cos odpowiedziala. Ja od zawsze do facetow-ginekologow chodze, mamy swietnego lekarza i wiemy, ze to gosc godny zaufania. Polozna tez mam super, prowadzila poprzednia ciaze i chociaz kobieta to taka do rany przyloz.
Odnosnie smarowania brzucha. To na poczatku tylko oliwka dla dzieci, zawsze tak robilam i teraz tez. A potem bede stosowac mustele. Wczesniej tez ja stosowalam i w ciazach i po porodach. Bylam zadowolona . Jak dotad uchowalam sie bez rozstepow.
Ostatnia edycja: