reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Arwen78 trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze &&&. Ja stracilam pierwsza ciaze w 9tc i tez miałam wtedy zabieg. Takie krwawienia zdarzaja się. W drugiej ciazy miałam i winowajca był krwiak, wiec lezenie i lezenie i leki zdziałały cuda. W trzeciej ciazy tez krwawiłam troche na samym początku.
Kasia&Filip
super wiesci i serduszko juz widzialas, super :-).
Ja sie juz swojej wizyty doczekac nie moge. Oby do soboty :).
Baska28 mysl pozytywnie, bedzie dobrze.
Mb89
witaj :-)
Madzi_ania wspolczuje lekarki, hardcorowa babka jakas, ja jestem taka, ze bym jej cos odpowiedziala. Ja od zawsze do facetow-ginekologow chodze, mamy swietnego lekarza i wiemy, ze to gosc godny zaufania. Polozna tez mam super, prowadzila poprzednia ciaze i chociaz kobieta to taka do rany przyloz.

Odnosnie smarowania brzucha. To na poczatku tylko oliwka dla dzieci, zawsze tak robilam i teraz tez. A potem bede stosowac mustele. Wczesniej tez ja stosowalam i w ciazach i po porodach. Bylam zadowolona :tak:. Jak dotad uchowalam sie bez rozstepow.

Ostatnia edycja:
reklama
hej , dziewczyny moj termin wypada na 3 grudnia czy moge do was dolaczyc?? wczoraj robilam bete byla 249 , a dzis 368 wiec wzrasta i jest ok. u mnie byly dlugie cykle 37 dni i wychodzi z @@@ ze to 6 tydzien i 1 jeden dzien ale to jest mniej o okolo 9 dni wiec kolo 5 tygodnia bedzie tak naprawde ale wiadomo lekarze licza od ostatniej miesiaczki do lekarza jestem zapisana na 18 ale pewnie po niedzieli mnie i tak wywieje prywatnie do jakiegos:) moge do was sie przylaczyc:)

reklama
marka1307 witaj serdecznie :-)

nonek90 zobaczysz wszystko bedzie dobrze, kciuki za wizyte juz sa :tak:. Ja tez sie swojej nie moge doczekac, bo juz bym chciala uslyszec, ze wszystko jest ok :).

A z tymi rozstepami to racja, ze kazda ma inaczej. A i tak wszystkie niedogodnosci kazda z nas zniesie dla maluszkow, a potem wszystko wynagradzaja :-).

Do góry