reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Aneczko tam gdzie aquapark?? ja tam jezdze na kregle,aquaparku na zloty..hee...

oregano aha,ok,,super,wygraliscie slub?? ze jak?? a super dwa razy miec,hee...a autko,moj chlop na szczescie mechanik i robi wszystko sam...

reklama
wzięliśmy udział w konkursie gdzie nagrodą było zorganizowanie ślubu na Santorini i udało nam się go wygrać :-) Wzieliśmy ślub przy zachodzie słońca.

Oregano, jak scenariusz do filmu. gratulacje:tak:

My dopiero z nad wody wróciliśmy, a we wro 35stopni, uwielbiam taka pogodę (tylko mnie nie zlinczujcie
yes2.gif
)
Jak Wam mija nd?

Mam sieć więc skrobnę co nieco .

Mamy piękną pogodę choć w Zakopanym pokazywało nam 33 C więc ciepło , pensjonat piękny i taki niespotykany , szkoda że dzieci już mamy "wyprodukowane " bo na takim łożu coś napewno byśmy stworzyli :-D dziś poszaleliśmy na Krupówkach i chłopaki właśnie śpią.

Piękna -gratulacje udanej spowiedzi :-D pamiętam swoją przedślubną , ale burę dostaliśmy od księdza ....

Aneczka - udanego urlopu, u nas miała być w tym roku Chorwacja , ale wyskoczył nam balkon , bo nie mamy a będą ocieplać blok a my nie mamy i 10 tyś nie nasze , a pozatym wyskoczył brzuszek :-D
Zazdroszczę ci strasznie , bo kocham polskie morze , anajbardziej Ostrów.

Oregano -super Wam się udało , kiedyś był też taki program że nagrodą była organizacja całego wesela.... ja niestety nic nie wygrałam , poza kolorowanką i notesem jak miałam 6 lat :-D

Piękna Ja uwielbiałam taką pogodą zawsze, ale odkąd jestem w ciąży nienawidzę upałów :) Czekam na jesień i zimę, ale po urodzeniu Zosi pewnie znowu mi się przestawi.

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Wczoraj cały dzień byłam z mężem nad Soliną :) Dodatkowo zrobiliśmy objazdówkę po okolicznych miejscowościach :) A dziś leniuchowaliśmy i odwiedziliśmy babcię :-) Wreszcie trochę odpoczęłam:tak: Dzidzia też dobrze zniosła to jeżdżenie i wysoką temperaturę, chociaż dziś u nas jest 33st i można zwariować:no: W ciąży nienawidzę takich upałów:-(

Pieknaszyszunia no no, to szalejecie z przygotowaniami ;-) U nas znów jest tak, że są 3 spowiedzi: 3mies. przed, miesiąc przed i w przeddzień lub w dniu ślubu :tak:

Koralikowa w ciąży dużo łatwiej się zdenerwować, mnie nawet głupoty wyprowadzają z równowagi, a szczególnie różni ludzie swoim głupim gadaniem:wściekła/y: Nawet nie wiecie, jakie głupie zdania ludzie wypowiedzieć umieją :no: Męża oszczędzam, bo wie, ze teraz wszystkim się bardziej przejmuję i szybciej się denerwuję, dlatego się hamuje :-D

Anneeczka udanego wypoczynku :-)

oregano o ja! super, też bym tak chciała wygrać taką cudną opcję na ślub :tak: Pozazdrościć :-)

mamaktosia Odpoczywaj i ciesz się górami :)

Do góry