reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Aneczko tam gdzie aquapark?? ja tam jezdze na kregle,aquaparku na zloty..hee...

oregano aha,ok,,super,wygraliscie slub?? ze jak?? a super dwa razy miec,hee...a autko,moj chlop na szczescie mechanik i robi wszystko sam...

reklama
wzięliśmy udział w konkursie gdzie nagrodą było zorganizowanie ślubu na Santorini i udało nam się go wygrać :-) Wzieliśmy ślub przy zachodzie słońca.

Oregano, jak scenariusz do filmu. gratulacje:tak:

My dopiero z nad wody wróciliśmy, a we wro 35stopni, uwielbiam taka pogodę (tylko mnie nie zlinczujcie
yes2.gif
)
Jak Wam mija nd?

Mam sieć więc skrobnę co nieco .

Mamy piękną pogodę choć w Zakopanym pokazywało nam 33 C więc ciepło , pensjonat piękny i taki niespotykany , szkoda że dzieci już mamy "wyprodukowane " bo na takim łożu coś napewno byśmy stworzyli :-D dziś poszaleliśmy na Krupówkach i chłopaki właśnie śpią.

Piękna -gratulacje udanej spowiedzi :-D pamiętam swoją przedślubną , ale burę dostaliśmy od księdza ....

Aneczka - udanego urlopu, u nas miała być w tym roku Chorwacja , ale wyskoczył nam balkon , bo nie mamy a będą ocieplać blok a my nie mamy i 10 tyś nie nasze , a pozatym wyskoczył brzuszek :-D
Zazdroszczę ci strasznie , bo kocham polskie morze , anajbardziej Ostrów.

Oregano -super Wam się udało , kiedyś był też taki program że nagrodą była organizacja całego wesela.... ja niestety nic nie wygrałam , poza kolorowanką i notesem jak miałam 6 lat :-D

Piękna Ja uwielbiałam taką pogodą zawsze, ale odkąd jestem w ciąży nienawidzę upałów :) Czekam na jesień i zimę, ale po urodzeniu Zosi pewnie znowu mi się przestawi.

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Wczoraj cały dzień byłam z mężem nad Soliną :) Dodatkowo zrobiliśmy objazdówkę po okolicznych miejscowościach :) A dziś leniuchowaliśmy i odwiedziliśmy babcię :-) Wreszcie trochę odpoczęłam:tak: Dzidzia też dobrze zniosła to jeżdżenie i wysoką temperaturę, chociaż dziś u nas jest 33st i można zwariować:no: W ciąży nienawidzę takich upałów:-(

Pieknaszyszunia no no, to szalejecie z przygotowaniami ;-) U nas znów jest tak, że są 3 spowiedzi: 3mies. przed, miesiąc przed i w przeddzień lub w dniu ślubu :tak:

Koralikowa w ciąży dużo łatwiej się zdenerwować, mnie nawet głupoty wyprowadzają z równowagi, a szczególnie różni ludzie swoim głupim gadaniem:wściekła/y: Nawet nie wiecie, jakie głupie zdania ludzie wypowiedzieć umieją :no: Męża oszczędzam, bo wie, ze teraz wszystkim się bardziej przejmuję i szybciej się denerwuję, dlatego się hamuje :-D

Anneeczka udanego wypoczynku :-)

oregano o ja! super, też bym tak chciała wygrać taką cudną opcję na ślub :tak: Pozazdrościć :-)

mamaktosia Odpoczywaj i ciesz się górami :)

Do góry