reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
hej

mam nadzieję że uda sie mi teraz wtopić co i jak ...mały w przedszkolu na 2 tygodnie puszczony bo tak urwanie głowy...

dzis byłam na badaniach a jutro wizyta lekarska..

coś tam w brzuchu mnie wierci ale bardziej jakby łaskotało...czuć ruchów takich konkretnych nie mam...

U mnie tez sie rozkopuje,wczesniej raczej wieczorami a teraz juz w dzien nawala calkiem niezle :-) Victor przyklada reke ale jeszcze nie czuc "na zewnatrz" biedny doczekac sie nie moze kiedy poczuje brata.
Lekarz tez mial problem aby pomiezyc i w koncu tylko wage udalo sie ustalic.Na koniec kroczem pomachal i bylo po wizycie heheheh

Cześć dziewczęta :),

Znowu nie pisałam "wieki". Masakra, oficjalnie składam samokrytykę. Chętnie napisałabym, że się poprawię, ale jakoś mi ostatnio nie wychodzi regularne bywanie na forum. Jakoś nie po drodze mam z kompem. Odstrasza mnie wizja zagnieżdżania się przy biurku na twardym krzesełku po całodziennej bieganinie.

W środę wróciliśmy z mini urlopu, w niedzielę mieliśmy chrzest u nas w domu, więc naprawdę nie było kiedy i jak forumować. Mam nadzieję, że wybaczycie i nie wyrzucicie poza nawias grudniowej społeczności.

Nasz Bąbel też daje w brzusiu nieźle do wiwatu:tak: Lubię namacalnie czuć tę obecność. Szkrabik malusi:-D

Witam !

Piszecie o ruchach , mój synuś też spokojnie usiedzieć nie może , więc co chwilę czyjaś łapka ląduje na moim brzuchu , bo wszyscy chcą poczuć . Jak narazie położenie pośladkowe , więc kopie po szyjce , co przyjemne nie jest.

My też mamy urlop , ale narazie na spokojnie , zobaczymy co powie dziś lekarz , bo nie wykluczam , że zamiast wczasów u podnóża Giewontu , będe miała wczasy w szpitalu ... Ale co by się nie stało dzidziuś jest najważniejszy :tak:

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY !!!!!

reklama
Hej Dziewczyny :-)

Mój Bobuś też kopie jak szalony :-) Ale na szczęście pod pępkiem, więc bezboleśnie i to takie przyjemne, że może tak cały czas jak dla mnie :-) Pospałam dziś wybitnie długo, ale pora coś zrobić w domu, więc uciekam ;-) Trzymam kciuki za wszystkie Wasze wizyty, żeby było ok :tak:

Miłego dnia ;-)

Do góry