synke, podusilabym takich tesciow jak koty
Moi , bardzo zabawowi, z imprezy na impreze, sporty... Nawet nie w glowie im spedzanie czasu z moja mala. Maja juz pare doroslych wnuczat wiec nawet nie potrafia zabawic 3 latka. Poza tym, po tym jak raz wlozyli ja do basenu przy temp ok 15 st, podziekowalam na zawsze. Oni sie nie upominaja, a ja nie wspominam...Pozostaly wspolne obiady, wyjscia.....widzimy sie raz w tyg przez 6mcy w roku i jest git.
Szkoda tego Twojego ogrodka, na pewno wlozylas sporo pracy, ale mozesz troche spustoszyc ten tesciow
kasiula, udanego wypoczynku, my ruszamy 13.07.............na dluuuugie 1.5 mca, jak usg?
koriander, zjadlabym takiego ogorasa
mamuskaaaa, w pierwszej ciazy mialam linie teraz te lekko ju widac. Zadnych pepkowych zgrubien nie mam, jedynie zwiekszajace sie uwypuklenie
U nas na obiad fish tacos, ale nie dla mnie, wciaz mam mdlosci:-(zafundowalam sobie za to pomidory ze szczypiorem i kolendra i tak dozylam wieczora. W miedzyczasie kumpelka zrobila mi wlosy ale srednio jestem zadowolona, jakies takie ciemne ...."Zrobilam" tez ciasto drozdzowe (porobowlam) ale w calym porannym pospiechu nie dodalam drozdzy.... Jutro powtorka. Bylam tez u weta z moim yogusiem po dokumenty pozwalajce na wywoz za granice. I tak mi minal dzien. TGeraz moj M z mala w basenie a ja zmagam sie z moimi nudnosciami. Pierwsza ciaza przebiegla mi szybko, ta jest jakas taka pelna niespodzianek..