reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Koralikowa a gdzie byliście? Bo my w Brzeźnie :) Jak Ty wytrzymałaś do 2 :szok: Ja to padam o 22 do łóżka, jeszcze sobie czytam, albo coś oglądam godzinkę ale już nie jestem w stanie chodzić tak mi się chce spać.

Od razu widać że to watek ciężarówek my tylko o jedzeniu :-)

reklama
zmiana tematu :-)
własnie usłyszany:
"-Mamo - a dlaczego Jagoda nazywa się Jagoda?
-Bo jej mama lubi jagody
-A dlaczego Róża sie nazywa Róża?
-Bo jej mama lubi róże
-Mamo no a Ty co lubisz?
-Oj Wacek, nie zadawaj głupich pytań":-D:-D:-D

Cosiek, no nie bądź taka i napisz dokładnie co to i jak to zrobić. Wygląda przepysznie.
Zasypiam w pracy, taka pogoda jakaś. Głowa boli, muli mnie coś. Grrr. Małż na urlopie, dzisiaj dorsza lub halibuta z Norwegii od znajomych będzie na obiadek robił. Mniam.
Dziewczyny, pisałyście o swoich nowych furach. Mogłybyście podać marki i modele. My też będziemy musieli zmienić bo mamy opla astrę i z jednym dzieckiem ledwo na wakacje w zeszłym roku wyruszyliśmy. W tym roku sobie jeszcze darujemy ale na wiosnę trzeba jakieś kombi czy coś kupić. Teraz w niedzielę ruszamy na urlop i już się martwimy jak się pomieścimy. Kiedyś człowiek z rodzicami maluchem na urlop jechał i się bez problemu zapakował a teraz ile by miejsca człowiek nie miał, zawsze mało. Rowerek biegowy chcę dla Bartka wziąć a małż już protestuje że miejsca nie będzie :D W sumie na majówkę jechaliśmy i znajomi rowerek brali do swojego samochodu. Masakra jakaś :-) Poproszę o marki i modele tych sprawdzonych, pakownych aut rodzinnych 2+2 ;-)

To ja zacznę od obiadu :))))/QUOTE]
hola hola, dopiero śniadanie zjadłam.. i na drugie loda jem

Piekna, to dużo czy mało? tyle miałam w czasach chudości jakieś...13 lat temu:szok:

kawał dobry, więcej takich poproszę:tak:

o modele aut też poproszę, bo z trzema sobakami ciasno, a jeszcze jeden pasażer i ktoś na dachu wyląduje. kto wie, może przy ogromnie dobrych wiatrach wpadnie kasa, co by wehikuł zmienić. aktualny pochłania już tylko kasę i to w dużych ilościach. dopiero co wyjechał od mechanika, a już coś z hamulcem dla odmiany się dzieje. wjeżdżam do garażu na jedynce, lekko przyhamowuję na suchym gruncie, a tu mi się abs włącza... już nie powiem, co się działo, jak się zbliżałam do skrzyżowania. 2 tygodnie temu dziad był składany z okazji potknięć w silniku. załamka.

Ostatnia edycja:
synke, no jestem + 2 kg do przodu,startowałam z wagą 57 kg przy wzroście 166cm, mam limit tylko 10 kg, tak powiedziała położna wiec... a jem dużo, naprawdę dużo;-) bywa ze o 1 w nocy ląduje w MC-u:cool2:

malutka no ja z autem nie doradzę bo my kupiliśmy w marcu tego roku, zanim się dowiedzieliśmy o dzidzi, choć staraliśmy się o nią i nie była dla nas zaskoczeniem,mamy takie oto cudo... 1.jpg Renault Megane 2003 r, 1.6 benzyna

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Cosiek smakowicie wygląda to danie...mniam :)

Ja startowałam z wagą 55kg, teraz mam 59 przy wzroście 160 ;) I dalej rosnę :)

malutka80 my mamy już od jakiegoś czasu Audi A4 kombi i udaje się do niego bardzo dużo spakować, więc nie narzekamy :) Przynajmniej samochodu nie musimy zmieniać :)

reklama
no naszczescie my auta tez nie musimy zmieniac, udalo nam sie 2 lata temu od wujka kupic passata kombi i duze autko jest :D chociaz tez musielismy kupe kasy wpakowac w tym miesiacu i efekt ze juz kasy brak :(
oj i ja bym jadla i jadla :D wlasnie kanapeczke czas zrobic :-D
u mnie poki co dalej 4 na plusie :tak:

Do góry