reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witaminka, Koriander WIELKIE GRATULACJE !!!! Niech Królewny rosną zdrowo i pięknie

My już nie mozemy się doczekać - tez wizytujemy 17 lipca:-D i....też marzy nam się córeczka...
A dziś mamy pierwszą rocznicę ślubu i tak sobie myślę, ze nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak w dniu ślubu i przez ten rok:tak:

reklama
hej

Ja mam mega zalatany weekend..w piatek disco polo festiwal,he do 3 bylismy....wczoraj wyscigi w miescie aut zajefajnych,,potem pokaz ogni nad morzem,,i wrocilismy po 2..a dzisiaj na plaze chyba skoczymy bo ładna pogoda..albo nad jeziorko albo nad morze...

niezapominajka plaza sztuczne ognie?? czyzbys mowila o Ustce???

ewa to milego udanego wypocyznku i super pogody:))

oregano super,,,ja tylko mrowienie czuje,,a czekam na jakis kop:)))))
ide poczytam tam...

Anulka wszystkiego naj w rocznice....ja tez 17...

Anulka wszystkiego co najlepsze na pierwsza rocznice slubu.. szczescia szczescia i jeszcze raz szczescia.. badzcie tacy szczesliwi juz zawsze :).
Ja tez tak mam .. po slubie z moim jestem 3,5 roku.. najpiekniejsze lata mojego zycia:-D

Pieknej niedzili dziewczynki.
Ja uciekam robic czekoladowe muffiny i warzywne muffiny i salatki i szykowac mieso na grilla, bo po poludniu bedziemy mieli gosci...:).. chleb wlasnie konczy sie piec w piekarniku.. szalejemy :-D... no przyznam sie, ze tesciowa sporo mi pomaga :).

Anulk@ gratulacje z okazji rocznicy :) my swietujemy jutro 2 latka :)

co do mdlosci to ja czasem mam, dzisiaj nawet na mdlosciach sie nie skonczylo :-D i rybenka moja uaktywnila sie na wieczor, bo bylismy na grillu u znajomej i tam sie posmialam i wesolo bylo bardzo i maluszek sie rozruszal :) ale komary to mnie pogryzly potwornie! dziewczyny czy wy sie psikacie czyms na komary? bo ja czytalam ze nie wolno, ale katowac sie znowu to tez bez przesady i nie wiem co robic

Drogie Mamusie, nie wiem, czy mnie pamiętacie, bo z braku czasu pisałam tylko raz w tym wątku, ale regularnie Was podczytuję i baaaaaaaardzo chcę z Wami tutaj zostać :) Ja jestem teraz w 19 tg i 3 dn ciąży :) Moja dzidzia od 18 tygodnia już daje o sobie znać, co mnie bardzo cieszy. O swoich badaniach napiszę w odpowiednim wątku, a ogólnie powiem Wam, że to moja pierwsza ciąża i wszystko to dla mnie nowość :) I wszystko przeżywam razem z Wami, nawet pogryzienia komarów ( mam tak samo jak laperedhil ), bo dziś w nocy jeden skubaniec ugryzł mnie w mały palec u ręki i nie dość że boli, to i spuchł :/ i dziwne kulinarne zachcianki (za kiszoną kapustę, truskawki w każdej postaci i schabowe dam się pokroić) ;) A teraz uciekam do wątku z badaniami, by troszkę o nas napisać :)

Hej dziewczyny

Jak znosicie upały???

Ja wczoraj skusiłam się na kąpiel w morzu i byłam bardzo zadowolona.

Muszę się pochwalić, że o ile czułam już jakiś czas ruchy dzidzi to wczoraj poczułam pierwsze kopniaki :)))

Dzisiaj na obiad serwuję placki ziemniaczane z kalafiorem (kalafior - pasuje jak ogórek do ciasta, ale co zrobić:-D)

Jeśli chodzi o mdłości to bardzo Wam współczuje, bo ja już nie pamiętam co to jest, z trzecim miesiącem się wszystko skończyło i uffff

reklama
Termin mam na 19 grudnia:) Będzie chłopiec.Troszkę marzyłam o córeczce,bo jednego szoguna już w domu mam.Siedzę w domu i zajmuję się synkiem,który zaraz się obudzi :)

Do góry