reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Witam z rańca zajadam śniadanko popijam herbatke i czytam was :)
samochod zmieniliśmy też jakis miesiac temu ma mozliwosc przewozenia 7 osob jesli sie rozlozy dodatkowe fotele i maz sie smieje ze teraz musimy zapelnic to auto hehe jeszcze nie mozemy z nim dojsc do ładu bo ciągle trzeba wymienic jakies czesci...mam nadzieje ze do wyjazdu na urlop wszystko bedzie juz dobrze a wyjezdzamy juz za tydzien do zakopanego doczekac sie nie moge a jak u was plany urlopowe?

reklama
kasiula to smacznego i ja odgapię, lecę po śniadanko i herbatkę, kurcze wszyscy ostatnio kupują autka, my co prawa w marcu, ale zawsze:-D co do wakacji to chyba dopiero września i na spontanie, bo do tego czasu przygotowania do ślubu...:tak:
ale eM juz mi zapowiedział ze musimy odpocząć, co prawda w marcu była podroż przedślubną do Paryża z czego jest bobuch, ale co tam, zobaczymy jak fundusze pozwolą, ostatnie wakacje we dwoje :-D:-):-D

Witam sie porannie z kawka zbozowa
biggrin.gif
Zaraz uciekam na usg polowkowe, prosze o kciuki zeby wszystko bylo ok! No i moze sie ujawni kto tam mieszka
laugh.gif

Cześć dziewczyny :),

Ja już od 6 na nogach, tradycyjnie :-D Po kawce, śniadanku, Młoda śpi, pies śpi, mam trochę czasu dla siebie:-)

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że samochód nam posłuży trochę, choć niemłody;-) Najbardziej cieszą mnie 3 samodzielne siedzenia z tyłu i duuuuży bagażnik. Da się bez problemu 2, a w przyszłości 3 foteliki powpinać, załadować pasiaka, namioty, wózek i jechać w świat:tak: Opcji 7 osobowej nie ma w tej wersji, ale mam nadzieję, że nam styknie. A przed Wami kasiulaQ kupa roboty zatem:-D Dobrze, dobrze, rośnijmy w siłę!!!

Co do planów urlopowych, kasiulaQ zazdraszczam Tatr strasznie. Mam nadzieję, że nam też się uda w te wakacje wyrwać na jakiś przedłużony weekend. Kocham te góry i lato bez nich, to lato niepełne ;-)
Tymczasem zaplanowane mamy wczasy sierpniowe na mazurach, 7 dni, koło Rucianego. Mam nadzieję, że komary nas nie pożrą żywcem i pogoda dopisze, bo to nad jeziorami podstawa:confused2:

koriander kciuki zaciśnięte &&&:-)!!!
Ja dopiero 24 lipca mam wizytę, tyle czasu jeszcze...:confused2:

Miłego dnia :*

Witam,widze remontow i zakupow ciag dalszy :-)
Wy auta kupujecie a ja mysle o sprzedaniu hehehhe.Ja tez napadlam ostatnio h&m kupilam spodnie ciazowe za 10 euro i pare bluzeczek dluzszych a dla mlodego tez cos wynalazlam.Dla maluszka jednak nic bo wszystko krotkie ...
Dzis odebralismy swiadectwo i mody ma same 1 a tu mamy odwrotnie jak w Pl wiec jest super.Bylismy tez w nowej szkole i poznal swoja nowa nauczycielke-spodobala mu sie i szkola tez :-)
koralikowa a gdzie te ledy dajecie??Tasme ledowa czy cala lampa? No i fajowo,ze tak szybko idzie :tak:
koriander powodzenia i milego podgladania oby maluch sie pokazal w pelni :-D
witaminka widac,ze dzionek udany byl zazdroszce fajerwerkow ,uwielbiam je

U nas plany urlopowe ulegly zmianom bo koncem sierpnia dojada do Pl nasi znajomi z tad i chca zobaczyc nasze okolice.Co prawda przed ich przyjazdem mamy tydzien wolny ale nie wiadomo jaka bedzie pogoda i czy gdzies wybeziemy...

dzien doberek kochane

U mnie remontu cd...hee
Dzisiaj znowu jade do UP,nmam nadzieje,ze wszytsko zalatwie..

witaminko to daj znac co tam chowasz w brzuszku...

malaida no tak zdarza sie....iDa ładne.my tez mamy dla dziewcyznki,a dla chlopca nie..

kasiula zakopane,super wyjazd..u mnie chyba lipa z planow,remont remont..brrr

Ale dzisiaj u nas jest Mega Disco Polo...i jade ja impreze...w plenerze....co roku jets i co roku jestem...

szyszunia zmajstrowaliscie dzidizusia w Paryzyu,ale suuuper....

koriander &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamyyyyy....

Dobra ja zmykam do UP....

Cześć dziewczynki ;-)
koriander - czekamy niecierpliwie na wieści
Aia - nowe autko to super sprawa też niedawno zmieniliśmy na większe bo mały siedząc na łoteliku kopał przednie fotele tak mało było miejsca , teraz to zupełnie inna bajka , ze 3 foteliki by się zmieściły ;-)
piękna -jak ja ci zazdroszcze, wszystko bym dała żeby mieć jeszcze raz ślub , oczywiście z tym samym mężem :-p było jak w bajce tobie też takiego życzę :tak:
kasiula- ja też mam zaplanowany urlop w Zakopanym z tym że my jedziemy dopiero 28 lipca .... długo jeszcze

Miłego weekendu

reklama
Witam.Ja po śniadanku już dawno teraz zrobiłam sobie herbatkę.Miałam iść na miasto pochodzić i po ogladać gdzie co jest ale zaczął padać deszcz:confused2: Więc czekam aż przestanie i wywędruję na spacerek.
Synuś u teściów więc troszkę się nudzę:sorry:

Do góry