reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
michalina zeby poczuc takie pierwsze ruchy to trzeba cierpliwosci;) ja sie polozylam wygodnie, rozluznilam, poglaskalam brzuch i dziecie za jakis czas sie poruszylo ;)) bardzo rzadko mam czas zbey tak sie polozyc i zrelaksowac..wczoraj znalazlam chwile i sie udalo:)

mnie maly juz kopie i bez czekolady, a i klasc sie nie musze, nawet jak jechalam dzisiaj metrem to czulam. i kopie i wygina sie juz, ze czuje taki nacisk. Ale w pierwszej ciazy czulam duuuuzo pozniej, dopiero kolo 21 tygodnia cos, a kopniaczki to z miesiac pozniej.
W kazdym razie wszystkie wkrotce poczujemy :)

Witam :-)

mam nadzieję, że przyjmujecie jeszcze nowe ciężarówki ;-)

w grudniu trochę niespodziewanie pojawi się u nas 3 maluch :tak: podobno ma być synuś - wizyta już w pn i mam nadzieję (a M jeszcze większą), że uda się podglądnąć i potwierdzić ...

witaj Jol, w 16 tc to juz na bank bedziecie wiedzieli czy synus
witaminka, kasiafilip, wy ostatnio pozdrozowalyscie samolotem. Powiedzcie prosze czy przechodzilyscie przez bramke przeswietlajaca czy tez uniknelyscie tego jakkolwiek?witaminka, jak podroz / wizyta w PL?
smutne to, co spotkalo natuszke. Zawsze po czytaniu takich historii jest jakis niepokoj, strach...Ja mam wizyte za tydzien i poziej wyjezdzamy na 1.5 mca ale na szczescie siostra mojego M jest polozna wiec bedzie na biezaco sprawdzac stan naszego malucha. To uspokaja ze nie musimy szukac lekarzy i placic nie majac ubezpieczenia.
Wtej ciazy jestem jakas bardziej wyluzowana, chociaz inaczej sie czujej i mam rozne dolegliwosci o ktorych nie bede pisala na ogolnym ale podchodze do tego spokojnie.
W pierwszej ciazy przytylam 15 kg. 9 kg w pierwszych 2ch trymestrach i 6 kg w trzecim. Teraz juz 4 kg na plusie, az strach pomyslec co moze byc dalej, choc wcale nie musi....
To na tyle, lece na basen, moze pozbede sie choc troche cellulitu, a jesli nie, zawsze "po" mam wiecej energii i czuje sie super. PAAA

reklama
Witam
ja już na wakacjach wczoraj po lekarzu urwanie głowy szybkie pakowanie i w drogę U doktora wszystko Ok tylko dzidzia sie nie pokazała a meczylismy ja niesamowicie no cóż nic nie poradzę czekam do następnej wizyty :( Życzę miłego dnia :))))

Do góry