reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Hej, witam się tutaj:)

Nazywam się Patrycja i to jest moja pierwsza ciąża. Zaczęłam 14 tydzień i termin przypada na Nowy Rok- Sylwester. I tak sobie czytam Wasze forum, z racji przyjemności oraz przeczucia, że to jednak może być grudzien - postanawiam się przyłączyć:)

Witam serdecznie:)

reklama
hej
pegas, ździebko cię zinwigilowałam, bo widzę, że z moich okolic. chodzę do tego samego kudłatego, ale dopiero od tej ciąży, bo mój dżin wyjechał. znam o nim same dobre opinie i pisane i mówione. a ja jakoś nie umiem się do niego przekonać. i przeraża mnie fakt, że on z kliniki, o której dla odmiany są opinie okropne. no niby nie muszę tam... tylko w warunkach polskich to tak średnio umawiać się na cc do szpitala, gdzie się nikogo nie zna

synke
heh inwigilacja prawidłowa. Wiesz, mnie przeraża opcja porodu w większości katowickich szpitali, mam znajome położne i włos się na rękach jeży..
Jeżeli to Cię w jakiś sposób pocieszy- dwie koleżanki rodziły u niego i były zadowolone, to ostatnie wiadomości z pierwszej ręki jakie posiadam. Osobiście mam małe zaufanie do lekarzy, ale komuś zaufać trzeba.
Męża poinstruowałam, aby mu się szpitale kiedyś nie pomyliły i do kolejowego mnie nie wiózł...
Co za abstrakcja... człowiek się boi służby zdrowia! :)

woman- dziękuję:)

Ostatnia edycja:
ja właśnie 2 razy byłam w kolejowym, tylko mi się po wyjeździe mojego dżina i przyjęciu nowych zmieniły proporcje fajnych lekarzy do złych. mianowicie, pozostał jeden fajny, jeden nieznany i dwóch fatalnych, w tym jeden sadysta po prostu. jego obecność przeważyła na 'nie', bo miałam nadzieję, że w końcu polazł na emeryturę, niestety nadal jego nazwisko straszy:crazy:. ordynatora nie liczę, bo badał mnie raz i widziałam go jedynie na obchodach, nie wtrącał się w decyzje prowadzącego.

Witam mamuśki:)
Nareszcie trochę czasu żeby coś do was napisać:) Czytam na bieżąco,ale na pisanie jakoś brakuje czasu.

Wczoraj byłam na badaniach okresowych z pracy...ufff pani doktor nie bardzo chciała je podbić, mimo iż pracuję jako księgowa.Ale ją przekabaciłam:):tak:. Czytam o ruchach waszych dzidziusiów i się zastanawiam czy mnie moja córeczka już puka od środka. Faktycznie w pierwszej ciąży ciężko to poznać:( :no:Czekam na to z utęsknieniem. Wizyta u gina w czwartek..już nie mogę się doczekać...
buziaki dla Was:-D

mam pytanie do rdzennych forumowiczek grudniowych. po co tyle tematów pobocznych? zajrzałam tam i zauważyłam, że tam toczy się normalna dyskusja, niekoniecznie zgodna z tamtejszym tematem, a która mogłaby spokojnie być w tym tutaj, bo ten tutaj jest główny jak sądzę:confused:. dotąd byłam na forach, gdzie był podział na temat główny, temat zdjęć często dostępny jedynie dla zamkniętej liczby osób i ewentualnie osobna tabelka, tylko i wyłącznie tabelka aktualizowana przez jedną osobę na podstawie info podawanych przez pw lub na wątku głównym. jakoś to tak poukładane i jasne było.
a tu efekt jest taki, że na temacie głównym gadka krąży niemal wyłącznie wokół ruchów, czy któraś czuje czy nie i szczątkowo innych problemów. tak jakby towarzystwo rozlazło się po wielu pokojach i w sumie to się myli, w którym pokoju aktualnie o czym się gada, a nie chce się tyłka podnosić i zaglądać co chwila do wszystkich, żeby być na bieżąco:oo:.

reklama
Synke -myślę że każda z dziewczy była też na innych forach, owszem każde funkcjonuje inaczej , 6 lat temu też siedziałam na tym forum i był jeden główny temat i pełno pobocznych, nikt nie narzekał , teraz chyba też nikt nie narzekał , chyba że przeoczyłam , owszem czasem wtrąca się coś nie na temat , ale ja wiem czy to taki problem ? Może warto wybrać moderatorkę żeby trzymała wszystko w ryzach ? jak dla mnie jest ok , nie wiem jak uważają inne dziewczyny które przecież codziennie się udzielają...

masia 30 -witamy serdecznie :-)
mb - cierpliwości pewnie lada chwila ktoś zapuka :-D:-D i czekamy na relacje z wizyty

Miłego dnia :-)

Do góry