reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Baśka - ale po co i luteine i duphaston? To nie to samo? Choc ja lekarzem nie jestem wiec sie nei znam. Ale dobrze że wypuscili Cie, dbaj o siebie i duzo odpoczywaj.

bredzelek - mam dzis identycznie z bolem głowy - od rana totalne osłabienie formy, ból gardła i głowy. Dobrze ze moge odpoczywać spokojnie w domu bo w pracy bym chyba nie wyrobiła.

Witajcie nowe dziewczyny :)

reklama
Witam.Dziewczyny jestem od wczoraj w domu.Dostałam receptę na Asmag,Duphaston i Luteinę.25.06 na 11.30 mam się zgłosić do przyszpitalnej poradni ginekologiczno-położniczej i myślę że tam już zostanę do końca ciąży bo tak pisze na wypisie ze szpitala że mam być pod ich opieką a z moim ginem się pożegnać chyba muszę na jakiś czas.

super ze juz w domku! ja bralam lutke i duphaston do 14 tyg, przeszly mi plamienia i ladnie wchlonal krwiak:tak: Bedzie dobrze!!

Dzieki dziewczyny:zawstydzona/y::-D, a ktora jeszcze?? Musi byc dwoch moderatorow:tak:

Hej! Ja od wczoraj do końca tyg na zwolnieniu lekarskim. Byłam na usg genetycznym i niby ok ale... troche zagmatwane opisałam na prywatnym...
Na obiad robię pierogi ze sklepu bo nie chce mi się nic... a poza tym sama nie potrafię zrobić.

Koriander na moderatora!
Basiu jak dobrze, ze juz jestes w domku, sciskamy.
witamy wszystkie nowe przyszle mamusie.
wlasnie zjadlam wielka miske zupy jarzynowej, nie jem nic innego na obiady oprocz zup, i tak tylko wymieniam ogorkowa, pomidorowa, rosol, szczawiowa, jarzynowa i od poczatku. Sniadania i kolalcje to owoce, a miedzy czasie lody:)
mozecie jeszcze raz napisac jak dostac sie do tego prywatnego....

Ja właśnie wyeksmitowałam moich chłopaków do teściów a ja sama w domku:-)Odpocząć muszę sobie sama.
Ja tyle że nie miałam żadnego krwawienia ani plamień po prostu skurcze.
Luteina i Duphaston niby to samo skład ten sam ale jak kazali brać to biorę.
A;e już jakoś nie mogę się cieszyć tak jak na początku z tej ciąży czuję strach że coś może się wydarzyć złego:baffled:

Ostatnia edycja:
koriander dwoch musi byc,o nawet nie wiedzialam.W watku mam z Austrii jestem tylko ja :nerd: i to tylko dlatego,ze najdluzej na BB siedze...we wrzesniu minie mi 7 lat :-)
ewa to wypoczywaj i kozystaj ze zwonienia
kasia&filip oj jak za mna jarzynowa chodzi a tu nie maja fajnych mieszanek a ja uwielbiam z brukselka...osatanio wogole cos z mrozonkami wyboru nie ma :no:
Baska wypoczywaj,wypoczywaj skoro sama jestes :tak:

Ja tez o ten prywatny mam pytanie.Przyjmujecie wg jaks kryteriow kto dluzej na forum czy jak?? I tez juz nie pamietam ktora z was za niego odpowiedzialna jest :zawstydzona/y:

Witajcie :) Mam na imię Agnieszka lat 27 :) jestem w 11tyg. 3 dzień.
Od roku staraliśmy się o dziecko. W listopadzie miałam podejrzenie endometriozy. W styczniu laparoskopie, która nie potwerdziła diagnozy. No i się udało :)
czuję się dobrze, jedynie co mi dokucza to niskie ciśnienie i ból głowy. Mdliło mnie przez jakiś czas ale bez wymiotowania :)
Dziś mam wizytę u doktorka o 18.. i wielkiego starcha..

hej... witaj...:)
ja tez miałam laparo, ale moja niestety potwierdziła endo...
ale udało sie :) i jesteśmy w ciąży ;)

kurde, tak jak widze jak sprzedają truskawki i czereśnie to mało ślinotoku nie dostaje.. dzis nie daruje, kupie całe opakowanie ;)

a tak wogóle to łeb mnie boli i mam dość...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry