reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
A mam jeszcze pytakno kto tu na watku jest modem??
koriander ja tez owoce wcinam ale i popcorn za mna lazi i staram sie uciekac od tego heheh
bredzelek super,ze wyniki dobre oby tak dalej
gabiczek witaj.
A i co wateczkow to moze kuchnie-przepisy tez wywalic do jednego bo tu juz troche tego bylo.Ciasta,pizza i zalewy do mies jak beda w jednym to nie bedzie trzeba przeszukiwac i nie znikna.

Witam.Dziewczyny jestem od wczoraj w domu.Dostałam receptę na Asmag,Duphaston i Luteinę.25.06 na 11.30 mam się zgłosić do przyszpitalnej poradni ginekologiczno-położniczej i myślę że tam już zostanę do końca ciąży bo tak pisze na wypisie ze szpitala że mam być pod ich opieką a z moim ginem się pożegnać chyba muszę na jakiś czas.

vici dobry pomysł z wątkiem kuchennym, często nie mam pomysłu co zrobić na obiad.

Termin mam na 4 grudnia ale na ostatnim usg ciąża była o tydzień młodsza niż według OM więc termin pewnie się zmieni. Moje cykle zawsze były bardzo długie. Chociaż przy pierwszej ciąży termin miałam na 4 sierpnia a urodziłam w połowie lipca więc może i tym razem pójdzie tak szybko i sprawnie :-)

Baska fajnie,ze w domku jestescie a co do przychodni to moze po prostu na wizyty tam bedziesz musiala chodzic i cie nie zostawia?Najwazniejsze,ze jest lepiej i oby tak zostalo.
gabiczek ja tez mam na 4 grudnia...

reklama
Do góry