reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Witam :)
Chcialabym do Was dolaczyc. Trzy testy pozytywne.
To bedzie nasze czwarte dziecko :).
Pelna obaw, ale z pozytywnym nastawieniem melduje sie tutaj.
Pozdrawiam

Dziekuje za przyjecie :).
Dzieci mamy male, trzech chlopcow i teraz niespodzianka, ale swiadoma :). Ciaza po ciazy :).
Wszystko wskazuje na to, ze to 4 tc. Wiecej dowiem sie po wizycie u gina, jutro zadzwonie i sie umowie konkretniej.
Senna jestem mega i mdli mnie troche, ale usmiech z twarzy nie schodzi :).

mnie właściwie cały czas pobolewa brzuch i lewy jajnik z którego była owulacja i czasami ciągnie lewa pachwina. nie wiem czy to dobry objaw. A wy jak macie?

o mnie tez pobolewa brzuch chociaz dzisiaj na szczescie mniej, mial bolec lewy jajnik a bardziej prawy czulam do wczoraj. Dzisiaj tylko piersiaczki bola no i czuje sie codziennie jakbym mega kaca miala :( mdli i chce jesc ale nie mam ochoty jesc :/ jak narazie to schudlam tyci. dzisiaj tez zaczela sie zabawa z zapachami :wściekła/y: cos czuje ze to wstep przed spotkaniami z wielkim uchem :zawstydzona/y: takze oregano poki bole sa delikatne i nie sa to silne skurcze i nie ma plamienia to jest ok. Mi gin kazal sie nie denerwowac bo to sie wszystko rozciaga i dopoki odpoczynek pomaga to jest ok. Ewentualnie ja na wszelki wczoraj no-spe wzielam bo lepiej juz no-spe wziac niz miec skurcze grozne dla maluszka.
witaminka2013 ​witaj :-)

laperedhil to mnie troche uspokoiłas :) czasami czuje uklucie, ciagniecie, ale to nie są takie skurcze jak przy @ po prostu czuje swoją dzidzie w sobie :) są dni kiedy nic nie czuje to sie zastanawiam czy aby na pewno wszystko dobrze.

Cześć dziewczyny :),
Nieśmiało dołączam. Dwie kreski zobaczyłam w zeszłą środę. Jako, że zabobonna jestem miałam do wizyty u gina nie pisać, ale co mi tam;-) Ostatecznie wszystkie jedziemy na jednym wózku, a w kupie raźniej:tak:
Ciągle jeszcze do mnie dochodzi, że całkiem niechcący w sumie udało się nam zaskoczyć...Po ostatnich dość długich oczekiwaniach na Bąbelka to niemałe zaskoczenie:szok: Ale...Niech się dzieje wola nieba:-D
Mam nadzieję, że spokojnie sobie tu razem popaplamy ciążowo do grudnia, a W Nowym Roku utulimy już swoje wyczekane maleństwa. Z całego serducha tego sobie i Wam życzę:tak:

Ja się czuję generalnie jakby mnie walec rozjechał. Zupełnie jednak inaczej niż w pierwszej ciąży. Piersi mnie nie bolą wcale:szok: Podbrzusze ciągnie czasem, czasem zamdli, poza tym normalnie.

oregano bóle podbrzusza są normalne. Mi gin w pierwszej ciąży kazał no-spę brać jakby dokuczały za bardzo. Wszystko się tam rozciąga, więc ma prawo poboleć.

reklama
Do góry