reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Winki nawet tak nie mysl! Musi byc dobrze, trzeba myslec pozytywnie i wysylac dobra energie do malenstwa :)

A ja przytylam 5kg!! Nie wiem jak to sie stalo, lekarka mowi ze to woda, ale ja nigdy nie mialam wiecej jak 2 dodatkowe kg przed @ heh moje spodnie rozmiar 8 juz sa niewygodne wiec zaopatrzylam sie w nowe ;)

Zupka chinska mi chodzi po glowie....

reklama
U mnie strasznie leje ciągle bez przerwy a ja robię już 3 pranie.
Ja w ciągu trzech tygodni 1kg na plusie jestem i sama nie wiem jak to się stało bo mało jadłam i wymiotowałam.Ale chyba mi już mdłości mijają bo już o wiele lepiej się czuję.I po tym Relanium już brzuszek mnie nie boli.
Dziub kusisz tą zupką chińską oj kusisz:happy:

Nie no ja spokojnie wchodzę w spodnie. W poprzedniej ciąży zaczęłam nosic ubrania ciążowe ok 12 tygodnia więc jeszcze mam czas :tak:
U nas już nie pada więc spacer zaliczony no ale o posiedzeniu w grodzie możemy zapomniec :confused2:
Nie wiem dlaczego ale cały czas myślę, że dziś niedziela i jutro do roboty musze iśc...a tu taaaka niespodzianka :happy:

Winki ?

A u mnie piekne slonko,do tego 17st-w koncu cieplo.
Bylam na cmentarzu,potem z mlodym w makusiu,he-taka ochote mialam zjesc tam.

Teraz sobie szydełkuje.

hej

ja tak samo na nic nie moge patrzeć..sama nie wiem na co mam ochotę
:sorry:

zjadłam 2 naleśniki

zazdroszczę grilowania...kiełbacha z grilaaa o mniam
:-D

Winki ??? mam nadzieję że kciuki pomogły ...

pogoda beznadziejan popadało i mokro...

Kochane kobiety.

Kciuki pomogły. Jaka ja jestem głupia. Jest dzidzia i jest serduszko !!!!!
Dziecko moje ma obecnie 3,4 mm i jest o 4 dni młodsze niż myślałam. Ale pani mówi ze to zupełnie normalne.
Nie wie czemu krwawie ( bo jak pisałam to technik usg a nie lekarz). , ale wg niej wszystko wyglada dobrze. Oczywiście poryczalam sie.
Niestety nadal troche krwawie więc wciąż sie martwię ale o wiele , wiele mniej.
Wróciłam pózniej bo jak juz byłam w Kopenhadze i piękne słoneczko było to sobie troche po sklepach pochodzilam i kupiłam sobie torebkę. Potem to tylko będzie bobik i bobik.

Dziekuje bardzo za kciuki i pozytywne myśli. Bardzo pomogły.

winki, ja też sprawdzałam co i rusz kiedy się odezwiesz. Ciesze się ze wszystko dobrze. Trzymaj się dzielnie. Doskonale rozumiem Twoje obawy i stres. Głowa do góry, serduszko bije, jest dobrze. Jak na ta chwilę to sprobuj sie relaksowac i odpoczywac duzo :)

reklama
Winki o jak super,ciesze sie z toba-ktory ty masz tydz?
Wlazilam co chwile na watek,aby twoj wpis zobaczyc.
Super i serduszko widzialas-pieknie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry