Hej laseczki
))
U mnie wczorajszy dzień miną cieżko bo rano sprzątałam potem goście a bolał mnie brzuch wiec już wieczorem nie miałam sił wejść się odezwać
Jeśli chodzi o wage to mi wzrosła o 200gram
Myślałam ze zaczne szybko przybierać bo od stycznia sie odchudzałam i schudłam prawie 6 kg ale narazie jest ok
U mnie w rodzinie wiedzą rodzice rodzeństwo i wczoraj powiedziałam jednej babci bo na tydzień przyjechała do moich rodziców i jej powiedziałam
I wiecie co sie kazało u mnie w rodzinie na grudzień szykuja sie 3 porody
Teraz bede was doczytywać i w miare możliwości odp
Nikusia82 witaj. i sie nie martw...napewno jest dobrze
Koralikowa w tym problem ze ona rano wybyła wróciłą o 20 i zaczeła odkurzac...ale mąż rozmawiał z właścicielami ktorzy mieszkają niżej i są wscieki już zwrócili jej uwage...ona teraz WYJECHAŁA
na 6 tyg do afganistanu i jeden mówił ze ja zgarnie jak wróci i ma sie to nie powtórzyć....no chyba ze ja taliby chwyca to nie wróci hehehe
Maua_She współczuje ego zmęczenia...jak tylko bedzie lepiej odzywaj sie częsciej...
Paulettta witaj wśród nas
Trixeie zrób bete lub idz do gina bedziesz wiedzieć odrazu co i jak
Koralikow gdzie uczyłaś sie tak pięknie szydełkować...za mam zapał ale nie umiem się tego nauczyć kupiłam szydełko i duuuuupa nie wiej jak sie zabrać za to
K.M-B współczuje....moj maż mi oznajmił że bedzie do domu wracał czasem o 21 i już mi sie zagotowało a co dopiero zostać samemu.
Anulk@ witaj...:-) Super wieści...to sie nazywa cud
Pieknaszyszunia widze że ty z Wroc...mam blisko do Ciebie jak jestem w pl;-)
goshe witaj
Ja mieszkam w de i mieszkamy blisko siebie;-)
Ja gdybym mieszkała w pl to bym napwno była na L-4. Mieszkam obecnie w de i nie ma porównania do pl. Tu jest duzo lepiej i w ciazy i po...porzadna kasa na dziecko i rodzinne do 18roku zycia nie wazne czy jestes biedy czy bogaty a w pl??? co przekroczysz grosz i ***** dostaniesz za przeproszeniem dlatego dziewczyny macie okazje korzystajcie idzcie na zwlnienie i odpoczywajcie tyle waszego....
ananaska zazdroszcze pogody u nas szaro buro i ponuro
Pieknaszyszunia dobre pytanie...Ja za kasa w pl gdzie mieszkam nie ma nic.Ale ja nie narzekam na opieke w ciazy na dodatki po ciazyw ani na kase w de itp.Fakt nie ma co porównywać.Ja za mieszkanie płace 2500tys zł prad itp ale nie przeliczam (juz)
Jak dla mnie mimo drozyzny da sie tu wyzyc bo i inne sa zarobki jak mi sie zepsuje odkurzac nie musze leciec i brac na raty czy cekac do wypłaty itp tylko jade i kupuje moge sobie pozwolic...jest drogo ale i zarobki sa inne i inaczej sie zyje taka prawda bo jak by tu było tak samo jak w pl napewno bym nie siedziała z dala od rodziny tylko zyła tak samo w pl.
K.M-B dokładnie !!! To porównanie jest najlepsze.....dlatego ja na obczyzne nie narzekam.
Ciosek no jak co spij sobie...