reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

ah ja juz nie ogladam tego bo normalnie az szkoda ze tak sie dzieje na swiecie :(
jedna matka stara sie i nie moze zajsc w ciaze albo rodzą chore dzieci a tu ma zdrowe dziecko i sie do poprostu pozbywa...mi osobiscie wydaje sie ze moze plakalo jej dziecko ona udezyla jakos niefortunnie tak ze zmarła mała Madzia.Było mowione nawet w mediach o tym,ze ta cała matka Madzi miała problemy nerwice itp.

reklama
Teraz to wszystko biora pod uwage,z wypowiedzi bylego negocjatora wynika ze on podejrzewa dwie osoby ktore jej pomagaly,i wydaje mu sie maloprawdopodobne aby ojciec dziecka o niczym nie wiedzial...nam zostaje jedynie czekac na wyniki sekcjii i rozwoj sytuacjii :zawstydzona/y:

asia a co ty taka szczesliwa ??
asiczka rozumiem i podziwiam,bo rozlake z mezem jeszcze da sie przezyc,ale z dziecmi juz jest gorzej..jeszcze troszke i bedziecie razem ;-),a czemu tak dlugo to u was trwa,ze dzieci sa jeszcze w pl ?
heksa dlugo juz sie staracie ? daj teraz M.odpoczac a potem do dziela &&&&& ;-)
wiktoria ja zupelnie zapomnialam,ze ty teraz slomiana wdowa jestes :zawstydzona/y:,2m-ce szybko zleca ;-)
edyta a ty gdzie wsiakals ??:confused:

witam i zaraz zmykam do pracy:(madlen kochana ,dlatego tak dlugo bo najpierw przyjechalam tu na sezonowa prace na dwa miesiace,pozniej zalapalam sie na druga-sytuacje w polsce mielismy nieciekawa co do pracy,pozniej okazalo sie ze jest dobra praca dla mojego meza wiec tez przyjechal,gsyby dzieci nie chodzily jeszcze do szkoly,byly mlodsze to zabralibysme je do nas,ale ze juz szkola ,a ja tak nie cierpalam angli ze planowalam itak zaraz zjechac do domu wiec myslalam ze jakos to przetrzymamay i zaraz wroci wszystko do normy.pozniej dostalam dobra prace i staly kontrakt,mojemu m sie tak tu spodobalo ze stwierdzil ze nie ma do czego wracac,no i teraz i ja wkoncu pogodzilam sie z mysla ze tu zostaniemy na dluzej ,rodzice tez mnie bardzo namawiali zeby tu zostac,no i biegusiem wynajmowalismy dom,zalatwilismy szkole no i teraz czekamy bo Igor ma komunie,wiec juz przygotowuje sie w polsce,jedziemy na urlop akurat na komunie zeby wszystkiego dopilnowac i po komuni jak tylko skoncza rok szkolny przywozimy juz je tu na dobre.no to tak w krocie to opisalam,ale ile emocji przez ten czas mnie to wszystko kosztowalo to wie tylko ten kto znalazl sie w tej sytuacji..ale nie zaluje,bo w polsce mielismy baaardzo ciezko,klocilismy sie bo ciagle kasy bylo brak.powiem nawet ze malzenstwo to na wlosku wisialo,a teraz jak mamy dobre prace,kasy akurat,mozna sobie troche poszalec,paki do dzieci wysylac,urzadzac domek,wszystko fajnie odrzylo,przechodzimy druga milosc:))no i zdecydowalismy sie na 3 dzidzi,ja juz sobie zaplanowalam ze super wlasnie bedzie posiedziec w domciu jak dzieci doleca...musimy tyyyle nadrobic choc zdaje sobie sprawe ze wszystkiego sie niestety nie da..ufffffffffffff ale sie rozpisalaam...no to by bylo na tyle...

dobra zmykam do pracy,zajrze do was popoludniu a wy piszcie piszcie co bym miala co poczytac jak wroce:)))buziole!!!!!:-D

No Wiktoria mam nadzieję, że masz rację..........
Bo jak się znowu nie uda to po prostu się już maksymalnie wkurzę....... :wściekła/y:
Uda się kochana na pewno :-)
asia a co ty taka szczesliwa ??
asiczka rozumiem i podziwiam,bo rozlake z mezem jeszcze da sie przezyc,ale z dziecmi juz jest gorzej..jeszcze troszke i bedziecie razem ;-),a czemu tak dlugo to u was trwa,ze dzieci sa jeszcze w pl ?
heksa dlugo juz sie staracie ? daj teraz M.odpoczac a potem do dziela &&&&& ;-)
wiktoria ja zupelnie zapomnialam,ze ty teraz slomiana wdowa jestes :zawstydzona/y:,2m-ce szybko zleca ;-)
edyta a ty gdzie wsiakals ??:confused:
Już mi szybko lecą dni z wami :-)
Wiktoria ja chyba zapomnialam ze Ty teraz sama z dziecmi jestes ...kurcze mam nadzieje ze z nami szybko czas Ci zleci :tak:

Asia i jak pizza ,smakowala ?

Madlen juz jestem,ale ogladam ciaze z zaskoczenia :-) a Ty gdzie ucieklas ?:oo:
Edytko czy mi się wydaje czy suwaczki zmieniłaś ???
Wszystkiego Najlepszego dla Synka bo widzę że wczoraj 2 latka miał :-)

Dzien dobry :-)

Wiktoria zmienilam suwaczki wczoraj w nocy bo mi sie troszke nudzilo,ale widze ze Ty tez to zrobilas :-D

No tak to moje malenstwo to juz nie takie malenstwo :-p dzieki buzka ;**

Asia a gdzie chcesz pojechac? ;-)

U nas wczoraj bylo tak bialutko i myslalm ze dzisiaj sobie wyjdziemy na sniezek a tu lipa,sniegu nie ma,zrobilo sie cieplej i zostaje nam zwykly spacer :zawstydzona/y:

reklama
Ja za chwile wyjde z dziecmi na spacer ,a przy okazji musze zachaczyc o sklep,bo mleko dla malego mi sie konczy no i masla brak :-pNie wiem co mam dzisiaj zrobic na obiadek wiec rozejrze sie po sklepie i zobaczymy co mi wpadnie w oko ;-)

Wroce do Was za jakies 2h bo jeszcze bede chciala z baczkami pograc

Do góry