reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

wiktoria u nas tez moze niebyloby problemu,gdyby nie to,ze syn zaczal szkole bardzo szybko..bo jednak 3.5 to jeszcze male dziecko tym bardziej,ze on to taka przylepa .jego to nawet nie moglam nigdzie zostawic,w przeciwnienstwie do jego siostry,bo ja to zawsze gdzies gnalo..ma to po mamie :-D,teraz z wiekiem wole domowe zacisze,ale wczesniej...na tylku nie wysiedzialam 5min.i ciagnelo mnie i do ludzi i w swiat !!
a moja Martynka marzy o wycieczce do Afryki albo Chin :szok: i juz zaznaczyla,ze jak bedzie duza,to tam poleci ;-)no i koniecznie chce odwiedzic USA :tak:
Oj to będzie podróżnikiem :-) przypomniała mi się książka Martynka - Strona główna

reklama
Hej

Dostalam list ze szpitala mam wizyte 8go lutego na 12:10

Tak wiec humorek mam cudny

Ostatnia edycja:
Witam, 

Przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo ale znajoma ma kostke zmiarzdzona i latalam miedzy jednym domem i drugim i zastrzyki musialam robic i wiecie jak to wdomu no wszystko pokolei. 

Zrobilam test 3 dni temu i nic nie pokazalo ale dzis zrobilam kolejny po 11 rano i wyszla mi blada bladziusienka i chudzutka 2 keska, okresu nie mam wiec pozostaje mi czekanie nadale, nie chce sie nakrecac ale ta ledwo co kreseczka jest i moj M tez ja widzial ..

teraz leze w lozeczku bo cos chyba jakies swistwo sie domnie przykleilo i mam nadzieje ze mnie nei rozlozy ...

Kariin no to licze sie sie udalo :tak: a mozesz wkleic zdjecie tesciku ?

Kiedy powinnas miec @ ?

Ostatnia edycja:
karin po cichutku gratuluje !!! i &&&&&&,aby kreseczka byla mocniejsza ;-),a jakie ty zastrzyki robilas ??
wiktoria czytalismy te ksiazeczki :-D,jak moja Martynka byla mala,to byla to jej ulubiona lektura,zawsze przed snem czytalismy jedna ksiazeczke..:tak:teraz juz nie czytamy..cora czyta sama..:-D
edyta a do szpitala wizyta wsprawie...?? ,a ty kiedy bedziesz testowac ?

No to powtorz jutro test tylko z porannego moczu :tak: i nam napisz jaki wynik bedzie,ja tu kciuki zaciskam ;-)

reklama
madlen ja tez se sama trzymam &&&&&&&& :)))))) 
zastrzyki w brzuszek bo bidula gips ma i co dzien do niej jade pomoc i zasrtrzyk zrobic :)

Do góry