reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

Edytka ja tez mam nadzieje,ze sie uda ;-)..ale czasami brak wiary..,ale mnie teraz brzuchol boliii,allcc ..:wściekła/y:
czytalam w necie o Madzi,ktora zostala porwana..czytam i az mi ciarki przechodza..a tym rodzicom szczerze wpolczuje..nie jestem w stanie wyobrazic sobie,ze co teraz ta matka przezywa...:-(

reklama
karin po cichutku gratuluje !!! i &&&&&&,aby kreseczka byla mocniejsza ;-),a jakie ty zastrzyki robilas ??
wiktoria czytalismy te ksiazeczki :-D,jak moja Martynka byla mala,to byla to jej ulubiona lektura,zawsze przed snem czytalismy jedna ksiazeczke..:tak:teraz juz nie czytamy..cora czyta sama..:-D
edyta a do szpitala wizyta wsprawie...?? ,a ty kiedy bedziesz testowac ?
No teraz to już duża dziewczynka :-):tak:
problem z kolejnym jest taki ze poklucilam sie z moim M wlasnie o te testy i uparlam sie ze nie zrobie wiecej, bynajmniej on o tym nie bedzie wiedzial bo on kazal mi czekac do wtorku, i sie zaparlam bylam dzis i sobie kupilam ale nie udalo mi sie dostac tego czulego wiec niewiem czy robic jutro czy zaczekac choc do niedzieli
Ja bym nie wytrzymała :no::-D:-D:-D:-D:-D
Edyta my juz dzialamy :zawstydzona/y::-D,nie chce przegabic owu wiec u nas teraz przytulanki codziennie az do terminu zblizajacej sie @ ;-)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie zafasolkowanie :tak:
Edytka ja tez mam nadzieje,ze sie uda ;-)..ale czasami brak wiary..,ale mnie teraz brzuchol boliii,allcc ..:wściekła/y:
czytalam w necie o Madzi,ktora zostala porwana..czytam i az mi ciarki przechodza..a tym rodzicom szczerze wpolczuje..nie jestem w stanie wyobrazic sobie,ze co teraz ta matka przezywa...:-(
Też o tym słyszałam aż ciarki przechodzą

Wiem co przezywasz bo mnie przy owulce jajniki strasznie bola :zawstydzona/y: my kobiety to musimy sie nacierpiec :eek:

Dla mnie to porwanie to troche dziwne jest...oczywiscie szkoda mi rodzicow ze musza cos takiego przezywac,bo dzecko to tego pamietac napewno nie bedzie badz co badz nie powiino sie to wydarzyc,bo jak wiadomo taka kruszyna potzrebuje mamy...mam nadzieje ze ten koszmar sie niedlugo skonczy i dziecko odnajdzie sie cale i zdrowe :tak:

mi tez wydaje sie troche dziwne to wszystko...cos mi tu nie pasuje..zal rodzicow,ale troche to wszystko hmm.nie wiem jak to nazwac ..
ja tez mialam dzieci w wozku,ale zeby tak porwac ok.17 i nikt nie widzial ?? dziwne,to co tam zadnych ludzi nie bylo ??? nie mam polskiej tv.wiec jedynie czytam w necie .
Edyta a ty masz ten bol w sama owu czy przed ??

Wiktoria - musze czekac bo jest gigantyczna roznica pomiedzy 10 ul a 25 ul jezeli mi slaba prawie nie widoczna ale jednak ja widze kreska to jak zrobie tym 25 ul to nie wyjdzie a wiem bo juz dzis jedne zuzylam pare godzin pozniej, jednak to ne poranny mocz dlatego trzymam kciuki za niedziele ze nawet na tym co mam 25 ul to wydzie :) oczywiscie jak nie przyjdzie @ choc po cichu mysle ze nie przyjdzie, oprocz mojej zupy ogorkowej ktora mi nie podeszla jakeis pare dni temu jak wam pisalam i bolacego jajnika to zadnych niestety obiawow nie mam ale moze to i dobrze bo ani w pierwszej ani w drugie ciazy nie mialam obiawo a jak bylam w drugiej to wrecz krzyczalam na meza ze nie jestem w ciazy bo nic mi nie jest tylko okres mi sie spoznia i co test zrobilam tylko dla potwiedzena wlasnej teori i sie przejechalam pozytwynie hehehe 
fajne zaskoczenie takie bez planowania i bez stresu takie zajscie kazdej kobiecie zycze oczywiscie tym ktore chca miec dziecko, kobieta ktore niechca to wiecie ........

o tej malej dziewczynce tez slyszalam cos okropnego, szkoda mi malutkiej i jej rodzicow...... :(((((( 

Madlen tez mi chodzi o to ze tak duzo blokow na okolo a nikt nic nie widzial ?

Co do bolu to mi sie wydaje ze mam go przed owu ale do konca nie moge tego stwierdzic bo nigdy nie mialam robionego monitoringu podczas cyklu ...

reklama
Do góry