reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Heksa no to super,dobrze ze zadzialalo :-)

Wiktoria tym bardziej ze robisz fajne cudenka ;-)

Dziewczyny czasami zaluje ze nie miszkam w Ameryce tam ludzie zbieraja kupony a pozniej za zakupy prawie nic nie placa,bo kupony zastepuje gotowke :tak: Szkoda ze w UK tak nie ma :-D

Wiktoria ja też się cieszę, że rozlożyli mi płatność na raty, zaraz zrobię przelew.
Ale i tak mam dołek i nie radzę sobie dzisiaj sama ze sobą.....
Za bardzo się martwię wszystkim, ale chyba najbardziej brakiem pieniązków...

Z drugiej strony myślę o tym naszym wyjeździe i chciałabym, żeby udało się to jakoś przyspieszyć.........

Och dziewczyny, mam okazję iść do pracy na te kilka miesięcy - taka zwykła praca "przy taśmie" w sumie mało płatna, ale zawsze praca......
Ale od poniedziałku zaczynają się ferie, nie mam gdzie dzieciaczków zostawić.....
Młodszy może chodzić do przedszkola a starszy na zimowisko, ale to zimowisko jest od 9:00 do 13:00....

No i co tu zrobić???????

Ostatnia edycja:
witam się kochane i mam do was pytanie byłam dziś z Amelką w przeczkolu ją zapisać myślałąm ciągle że pujdzie od 5 lat do zerówki a w przeczkolu mi powiedzieli że w tym roku jest obowiązek przyjęcia pięciolatków no i mam doła bo nie wiem czy ją puścić od 5 do zerówki czy do 5 -latek co myślicie co byście zrobili na moim miejscu

witam się kochane i mam do was pytanie byłam dziś z Amelką w przeczkolu ją zapisać myślałąm ciągle że pujdzie od 5 lat do zerówki a w przeczkolu mi powiedzieli że w tym roku jest obowiązek przyjęcia pięciolatków no i mam doła bo nie wiem czy ją puścić od 5 do zerówki czy do 5 -latek co myślicie co byście zrobili na moim miejscu

Asia ja myślę, że tak naprawdę to żadna z nas nie może Ci doradzić co masz zrobić.....
Musisz sama się zastananowić, czy będziesz chciała posłać dziecko potem do 1 klasy jako 6-letnie czy dopierojako 7-letnie...
Musisz się również zastanowić, czy Twoja córeczka nadaje się w tej chwili do zerówki, bo jedne dzieci się nadaja a dla innych lepiej jest ten rok dłużej poczekać...
Musisz sama przeanalizować Waszą sytuację....

Mój synek chodził jako 5-latek do zerówki i poszedł do 1 klasy jako 6-latek i ja jestem bardzo zadowolona, on również :tak:
Ale mój syn chodził praktycznie od urodzenia do żłobka, jak skończył 3 latka to poszedł do przedszkola, no i juz miał tego przedszkola troszkę dość, bardzo chciał iść do szkoły :tak: ale też po prostu się nadawał pod względem rozwoju...

Zastanów się co będzie najlepsze dla Twojej córeczki.
Możesz ją chyba zapisać do zerówki, a jeśli nie będziesz chciała za rok posłać jej do 1 klasy, to najwyżej może chodzić drugi rok do zerówki...

A u Was juz teraz są zapisy?
U nas dopiero od 1 do 31 marca.

hej babeczki :-)
ja sie tylko z wami witam i uciekam,do poludnia mnie nie bylo,a teraz mam taki bol glowy,ze nie moge nia ruszac :wściekła/y:,M ma wolne poszedl wlasnie po smyki do szkoly,odgrzeje im tylko obiad i pojde chyba polozyc sie..moze przespie bol ;-)
jak mi przejdzie,to zajrze do was i nadrobie o czym pisalyscie,bo teraz nie czytalam,sorki..:sorry:
milego dnia :yes:

no u nas są zapisy do 31 marca ale można już zapisywać
dodam ze Amelia bardzo chce iść do przeczkola zaczyna pisać literki umnie liczyć do 10

reklama
jestem,ale glowa dalej boli :angry:,chyba od zoladka,bo az wymiotowalam :zawstydzona/y:
spac oczywiscie nie spalam,bo czasu zabraklo,takze dzisiaj szybko padne..bo ledwo zyje..
Asia ciezko nam mowic,co jest lepsze dla twojego dziecka,decyzje musisz podjac sama ..:tak::sorry:
Heksa ciesze sie ,ze rozlozyli na raty i nie smutaj juz..wszystko sie ulozy i bedzie dobrze ,:happy2:
Edytko u nas tez pada..
Wiktoria czy twoja Martynka tez ma imieninki 30.01 ?

a gdzie reszta mamusiek ??? :confused:

Do góry