reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Czesc dziewczynki

Dzieciaczki juz wyszly,Natan spi wiec moge z Wami posiedziec :tak:

Heksa ja tez dosiadlam sie z kawusia :-p

Ja mam dziś mega dołek........
Właściwie to jeszcze od wczoraj.......
Nie nadaję się za bardzo do pogaduszek........
Mam nadzieję, że się jakoś pozbieram........

Nie radze sobie po prostu.... głównie z finansami.....
Mam do zapłacenia zaległy rachunek za prąd, ale jak go zapłacę to mi braknie na życie.......
Główne nasze problemy wynikaja teraz z braku kasy po prostu :baffled:
Samo zycie.........
Ale dzisiaj mam taki dołek, ze az spac nie mogłam.........

A moze poproscie o rozlozenie go na raty ? powiedzcie jaka macie sytuacje i sadze ze sie zgodza tym bardzieje ze chcecie go zaplacic ale w ratach bo macie taka a nie inna sytuacje,sprobujcie ;-)

Ostatnia edycja:
Ja mam dziś mega dołek........
Właściwie to jeszcze od wczoraj.......
Nie nadaję się za bardzo do pogaduszek........
Mam nadzieję, że się jakoś pozbieram........
Kochana tule mocno na pewno się ułoży :-):tak:
Nie radze sobie po prostu.... głównie z finansami.....
Mam do zapłacenia zaległy rachunek za prąd, ale jak go zapłacę to mi braknie na życie.......
Główne nasze problemy wynikaja teraz z braku kasy po prostu :baffled:
Samo zycie.........
Ale dzisiaj mam taki dołek, ze az spac nie mogłam.........
Przykro mi bardzo :-( a może tak jak Edyta mówi można było by na raty rozłożyć :tak:

No i ja witam kawa wypita kostka odśnieżona :-) i teraz pasowało by się za obiadek zabrać.
Martynka ciągle się pyta kiedy będziemy kolczyki robić :-).
Wczoraj troche zrobiłam wstawiłam już zdjęcia na bloga i do sklepu :)

Edytko masz rację, dziękuję za pomysł.
Zaraz tam zadzwonię.....

Kochana nie ma za co,jak juz z nimi porozmawiasz to napisz nam co powiedzieli ;-)

Wiktoria to ide poogladac Twoje dziela...:tak: niestety ja nie moge kupic Twoich wyrobow,bo moja karta nie moge robic miedzynarodowych przelewow :no: ale poogladac i nacieszyc oko nic nie zaszkodzi :-)

reklama
Do góry