reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytko kartka doszła :-) możesz spać spokojnie teraz to ja będę nie spać :-)
Bardzo sie ciesze ,kamien z serca mi spadl :-) ale mialam emocje ,ale juz mi lepiej...uffff
Heksa nawet nie wiesz jak ja sie ciesze...w koncu coraz blizej do spotkania z moimi cudenkami
Madlen,to maz dzisiaj ma wolne ? Ja tez czekam na moich ,za jakies 20 min powinni byc w domku
Asiczka no jakos pusto tu dzisiaj
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dalam dzieciom jesc ,maly dopiero poszedl spac wiec posiedze tu ...ale chyba sama bo nikogo nie ma
Ogladalam wstepne wiadomosci z ogledzin Madzi i wychodzi na to ze malutka miala obrazenia z tylu glowy,no ale i tak jest duzo watpliwosci i pyatan w tej sprawie...za chwile bedzie wiecej wiadomo...wlasnie ogladam TVN24
Ogladalam wstepne wiadomosci z ogledzin Madzi i wychodzi na to ze malutka miala obrazenia z tylu glowy,no ale i tak jest duzo watpliwosci i pyatan w tej sprawie...za chwile bedzie wiecej wiadomo...wlasnie ogladam TVN24
edyta01
Czekamy na czwarty cud
ja jestem ale z doskoku ;-)
Ja tez tak zagladam co jakis czas...maz pojechal do tesco oddac witaminy ,bo kupil ale w domu zobaczyl ze sa otwarte,wiec nie wieadomo co za szajstwo jest w srodku
Ja tez tak zagladam co jakis czas...maz pojechal do tesco oddac witaminy ,bo kupil ale w domu zobaczyl ze sa otwarte,wiec nie wieadomo co za szajstwo jest w srodku
otwarte ??,dobrze ze zauwazylas
a moja cora sleczy nad matematyka i zaraz wyjde z siebie
tez czyt.o wynikach sekcji zwlok..niby i matka mowila prawde,ale moze jakby od razu wezwala pogotowie a nie zywcem pochowala swoje dziecko,to moze malutka zylaby..a tak..to dziecko nie moze wyjsc mi z glowy :-(
asia ladny obraz ;-)
heksa u mnie wiosna,ok +6,w ciagu dnia nawet moglo byc wiecej ,a ja chce zime i snieg !!!
wiktoria ja lubie ksiazki Whartona,przeczytalam wszystkie ..
asiczka to fajna masz prace
reklama
Edytka duza 500gr.,w tesco ale u nas jest do jutra..ja nie wiem czy u was sa takie same promocje ,musisz kochana sprawdzic ;-),normalnie kosztuje prawie £2 a dzisiaj kupilam za 85p ,u mnie tez maslo idzie jak woda,dlatego kupilam 10 op.
ja mam dzisiaj dzien siedzenia w kuchni,maz mi kupil 4.5kg schaba i 5kg piersi,musialam wszystko posegregowac,schaba pokroic i poporcjowac,ale zamrazalnik mam pelen ;-),a potem jeszcze rodzince zachcialo sie karpatki ,dopiero skonczylam robic a juz polowa zjedzona
ja mam dzisiaj dzien siedzenia w kuchni,maz mi kupil 4.5kg schaba i 5kg piersi,musialam wszystko posegregowac,schaba pokroic i poporcjowac,ale zamrazalnik mam pelen ;-),a potem jeszcze rodzince zachcialo sie karpatki ,dopiero skonczylam robic a juz polowa zjedzona