reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

witam :-)
rano mnie nie bylo,wrocilam po 12 to wzielam sie za obiad,sprzatanie a teraz maz poszedl po mlodego do szkoly,a ja szybko na BB ;-)

reklama
Edytko kartka doszła :-) możesz spać spokojnie teraz to ja będę nie spać :-)

Bardzo sie ciesze ,kamien z serca mi spadl :-) ale mialam emocje ,ale juz mi lepiej...uffff:zawstydzona/y:

Heksa nawet nie wiesz jak ja sie ciesze...w koncu coraz blizej do spotkania z moimi cudenkami :-D:-D

Madlen,to maz dzisiaj ma wolne ? Ja tez czekam na moich ,za jakies 20 min powinni byc w domku :tak:

Asiczka no jakos pusto tu dzisiaj :eek:

Dalam dzieciom jesc ,maly dopiero poszedl spac wiec posiedze tu ...ale chyba sama bo nikogo nie ma :sorry:

Ogladalam wstepne wiadomosci z ogledzin Madzi i wychodzi na to ze malutka miala obrazenia z tylu glowy,no ale i tak jest duzo watpliwosci i pyatan w tej sprawie...za chwile bedzie wiecej wiadomo...wlasnie ogladam TVN24

Ja tez tak zagladam co jakis czas...maz pojechal do tesco oddac witaminy ,bo kupil ale w domu zobaczyl ze sa otwarte,wiec nie wieadomo co za szajstwo jest w srodku :angry:

otwarte ??:szok:,dobrze ze zauwazylas :tak:

a moja cora sleczy nad matematyka i zaraz wyjde z siebie :wściekła/y:

tez czyt.o wynikach sekcji zwlok..niby i matka mowila prawde,ale moze jakby od razu wezwala pogotowie a nie zywcem pochowala swoje dziecko,to moze malutka zylaby..a tak..to dziecko nie moze wyjsc mi z glowy :no::-(
asia ladny obraz ;-)
heksa u mnie wiosna,ok +6,w ciagu dnia nawet moglo byc wiecej :szok:,a ja chce zime i snieg !!!:tak:
wiktoria ja lubie ksiazki Whartona,przeczytalam wszystkie ..
asiczka to fajna masz prace :tak:

Madlen a co dokladnie corcia ma do zrobienia ?

Tom juz wraca ze sklepu,kazali wymienic na nowe opakowanie,jeja jak ja sie ciesze ze my tu mieszkamy bo w PL byloby ciezko z oddaniem i wymiana :zawstydzona/y:

Edyta moja cora niewazne co ma,ale jak jest matematyka to ja szalu dostaje :wściekła/y:,ale na szczescie juz skonczyla ,ufff :-D
ja dzisiaj w tesco kupilam maslo flora bo jest za 85p;-) az 10 szt.:-D

Madlen a ta flora do w malych opakowaniach ?Ja uzywam flore ale nie light tylko zielona :tak: kupuje duze opakowania bo u mnie maslo idzie jak woda :-D

A i w jakim sklepie ta promocja ?

reklama
Edytka duza 500gr.,w tesco ale u nas jest do jutra..ja nie wiem czy u was sa takie same promocje ,musisz kochana sprawdzic ;-),normalnie kosztuje prawie £2 a dzisiaj kupilam za 85p :tak:,u mnie tez maslo idzie jak woda,dlatego kupilam 10 op.:-D

ja mam dzisiaj dzien siedzenia w kuchni,maz mi kupil 4.5kg schaba i 5kg piersi,musialam wszystko posegregowac,schaba pokroic i poporcjowac,ale zamrazalnik mam pelen ;-),a potem jeszcze rodzince zachcialo sie karpatki :tak:,dopiero skonczylam robic a juz polowa zjedzona :szok:

Do góry