reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

Madlen dzisiaj o 19-tej naszego czasu na tvn bedzie kogel mogel,ja go uwielbiam wiec ogladac napewno bede :tak:

Asia to czekamy na zdjatko :-)

Cos Wiktoria malo ostatnio pisze :dry:

reklama
Madlen dzisiaj o 19-tej naszego czasu na tvn bedzie kogel mogel,ja go uwielbiam wiec ogladac napewno bede :tak:

Asia to czekamy na zdjatko :-)

Cos Wiktoria malo ostatnio pisze :dry:

ja jak ogladam jakis film,to musze miec ciesz a moje o tej godzinie jeszcze nie spia,takze nie obejrze.
a Wiktroia pewnie robi bizu ;-)

zastanawiam sie,co u Kroliczka..nic nie pisze...:-(

Tez mnie martwi brak wiadomosci od Kroliczka :dry: ciagle zagladam na :ninja2: ale ona nic nie pisze ...mam jedynie nadzieje ze u niej jest wszystko ok...

Madlen a u Ciebie jak samopoczucie? dalej mierzysz tempke ? jesli tak to moze wstaw sobie wykres w sygnaturke i bede mogla codziennie spogladac na niego :-p

Edytko caly czas mierze i caly czas mam niska :-(,ale wydaje mi sie o ile to nie sa moje urojenia,to dopiero zaczynam czuc mokro i sluz sie pojawia,taki bezbarwny..a dzisiaj juz 22dc :-( pozostaje mi czekac,jak w ciagu 3miesiecy bedzie taka niska temp.to ide do leakarza..:tak:

Wiktoria ja też lubię czytać książki...
Czasami ciężko mi się zabrać do czytania, ale jak już zacznę......... to siedzę po nocach az nie skończę :tak:

Asiczka a gdzie pracujesz ? jesli to nie top secret /

Też chciałam o to zapytać :-D

a ja wypatruje u nas snieg,ale chyba sie nie doczekam w tym roku

Madlen ja nie lubię ani zimy, ani śniegu, więc chętnie Ci przyślę ten co mi leży na ogródku.... :tak:
Ja już czekam na zieloną wiosenną trawkę.....
Jeśli chodzi o mnie to może w ogóle zimy nie być :baffled:

za znalezienie dostałam 600 zł więc dobry interes zrobilam

Asia interes zrobiłaś nie dobry ale wręcz genialny!
Muszę poszukać po mężowskich kieszonkach może też coś znajdę.... :-D
Chociaż prędzej będą to jakieś rachunki do zapłacenia niż kasa :rofl2:

Madlen dzisiaj o 19-tej naszego czasu na tvn bedzie kogel mogel,ja go uwielbiam

Och ja też go uwielbiam!!!!!!
Oglądałam już z 5 razy :sorry2:

My już wrócilismy, szwy wyjęte ale widać, że będzie spora blizna...
Dobrze, że tak jakby od dołu bródki...
No cóż, mój mały wojownik dorobił sie pierwszej pokaźnej blizny :rolleyes2:
Ale jak przystało na mężczyznę w ogóle sie tym nie przejmuje :-D

Edytko kochana jestem :tak::-Dtylko dzieci okupują kompa a ja czytam książkę .A jak ja czytam to internet dla mnie nie istnieje :-p:sorry2:ale zaglądam do was :-)

Zagladaj do nas czesciej bo wiesz smutno nam jak Ciebie nie ma :tak:

dziewczyny,widzialyscie ?,te smyki sa niesamowite :-)
Mr.& Miss 2011 Moldova Gentleman dance - YouTube

Uwielbiam ogladac takie maluszki jak zawodowo wywijaja ;-)

My już wrócilismy, szwy wyjęte ale widać, że będzie spora blizna...
Dobrze, że tak jakby od dołu bródki...
No cóż, mój mały wojownik dorobił sie pierwszej pokaźnej blizny :rolleyes2:
Ale jak przystało na mężczyznę w ogóle sie tym nie przejmuje :-D

Kochana moj tez ma blizne po upadku ,wazne ze wszystko szybko sie zagoilo,prawdziwy z niego bohater :-)

Edytko caly czas mierze i caly czas mam niska :-(,ale wydaje mi sie o ile to nie sa moje urojenia,to dopiero zaczynam czuc mokro i sluz sie pojawia,taki bezbarwny..a dzisiaj juz 22dc :-( pozostaje mi czekac,jak w ciagu 3miesiecy bedzie taka niska temp.to ide do leakarza..:tak:

Madlen czasami tak jest, ze wydaje sie sucho a tak naprawde w srodku jest bardzo mokro...moze i u Ciebie tak jest :confused:

A dzialacie ? czy narazie nie ?i co ile dni ?

My mamy zamiar tak co 2 dni zadzialac,ale przy plamieniach nie wiem czy to ma sens :dry:

reklama
maz robil porzadek na kompie i nie dalam rady do was zajrzec wczesniej,dopiero teraz moge
Edyta dzialamy,ale cos mi sie wydaje,ze w tym cyklu nic nie wyjdzie,bo brak owu :-(..bol jajnika i podbrzusza wskazywal,ze bedzie,ale tempka ani drgnie do gory :wściekła/y:
Heksa
bravo dla malego mezczyzny !! a co do blizny..hmmm..kazdy musi miec przynajmniej jedna :-D
Wiktoria a co ciekawego czytasz ?
ja juz dlugooo nic nie czytalam..kiedys to ksiazki pochlanialam,a teraz..nic..brak czasu,brak natchnienia,brak ksiazek

Do góry