reklama
Madlen dzisiaj o 19-tej naszego czasu na tvn bedzie kogel mogel,ja go uwielbiam wiec ogladac napewno bede
Asia to czekamy na zdjatko :-)
Cos Wiktoria malo ostatnio pisze
ja jak ogladam jakis film,to musze miec ciesz a moje o tej godzinie jeszcze nie spia,takze nie obejrze.
a Wiktroia pewnie robi bizu ;-)
zastanawiam sie,co u Kroliczka..nic nie pisze...:-(
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Tez mnie martwi brak wiadomosci od Kroliczka ciagle zagladam na ale ona nic nie pisze ...mam jedynie nadzieje ze u niej jest wszystko ok...
Madlen a u Ciebie jak samopoczucie? dalej mierzysz tempke ? jesli tak to moze wstaw sobie wykres w sygnaturke i bede mogla codziennie spogladac na niego
Madlen a u Ciebie jak samopoczucie? dalej mierzysz tempke ? jesli tak to moze wstaw sobie wykres w sygnaturke i bede mogla codziennie spogladac na niego
Edytko caly czas mierze i caly czas mam niska :-(,ale wydaje mi sie o ile to nie sa moje urojenia,to dopiero zaczynam czuc mokro i sluz sie pojawia,taki bezbarwny..a dzisiaj juz 22dc :-( pozostaje mi czekac,jak w ciagu 3miesiecy bedzie taka niska temp.to ide do leakarza..
wiktoria12
Mama i żona :)
Edytko kochana jestem tylko dzieci okupują kompa a ja czytam książkę .A jak ja czytam to internet dla mnie nie istnieje ale zaglądam do was :-)
dziewczyny,widzialyscie ?,te smyki sa niesamowite :-)
Mr.& Miss 2011 Moldova Gentleman dance - YouTube
heksa77
Fanka BB :)
Wiktoria ja też lubię czytać książki...
Czasami ciężko mi się zabrać do czytania, ale jak już zacznę......... to siedzę po nocach az nie skończę
Też chciałam o to zapytać
Madlen ja nie lubię ani zimy, ani śniegu, więc chętnie Ci przyślę ten co mi leży na ogródku....
Ja już czekam na zieloną wiosenną trawkę.....
Jeśli chodzi o mnie to może w ogóle zimy nie być
Asia interes zrobiłaś nie dobry ale wręcz genialny!
Muszę poszukać po mężowskich kieszonkach może też coś znajdę....
Chociaż prędzej będą to jakieś rachunki do zapłacenia niż kasa
Och ja też go uwielbiam!!!!!!
Oglądałam już z 5 razy
My już wrócilismy, szwy wyjęte ale widać, że będzie spora blizna...
Dobrze, że tak jakby od dołu bródki...
No cóż, mój mały wojownik dorobił sie pierwszej pokaźnej blizny
Ale jak przystało na mężczyznę w ogóle sie tym nie przejmuje
Czasami ciężko mi się zabrać do czytania, ale jak już zacznę......... to siedzę po nocach az nie skończę
Asiczka a gdzie pracujesz ? jesli to nie top secret /
Też chciałam o to zapytać
a ja wypatruje u nas snieg,ale chyba sie nie doczekam w tym roku
Madlen ja nie lubię ani zimy, ani śniegu, więc chętnie Ci przyślę ten co mi leży na ogródku....
Ja już czekam na zieloną wiosenną trawkę.....
Jeśli chodzi o mnie to może w ogóle zimy nie być
za znalezienie dostałam 600 zł więc dobry interes zrobilam
Asia interes zrobiłaś nie dobry ale wręcz genialny!
Muszę poszukać po mężowskich kieszonkach może też coś znajdę....
Chociaż prędzej będą to jakieś rachunki do zapłacenia niż kasa
Madlen dzisiaj o 19-tej naszego czasu na tvn bedzie kogel mogel,ja go uwielbiam
Och ja też go uwielbiam!!!!!!
Oglądałam już z 5 razy
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytko kochana jestem tylko dzieci okupują kompa a ja czytam książkę .A jak ja czytam to internet dla mnie nie istnieje ale zaglądam do was :-)
Zagladaj do nas czesciej bo wiesz smutno nam jak Ciebie nie ma
dziewczyny,widzialyscie ?,te smyki sa niesamowite :-)
Uwielbiam ogladac takie maluszki jak zawodowo wywijaja ;-)
Kochana moj tez ma blizne po upadku ,wazne ze wszystko szybko sie zagoilo,prawdziwy z niego bohater :-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytko caly czas mierze i caly czas mam niska :-(,ale wydaje mi sie o ile to nie sa moje urojenia,to dopiero zaczynam czuc mokro i sluz sie pojawia,taki bezbarwny..a dzisiaj juz 22dc :-( pozostaje mi czekac,jak w ciagu 3miesiecy bedzie taka niska temp.to ide do leakarza..
Madlen czasami tak jest, ze wydaje sie sucho a tak naprawde w srodku jest bardzo mokro...moze i u Ciebie tak jest
A dzialacie ? czy narazie nie ?i co ile dni ?
My mamy zamiar tak co 2 dni zadzialac,ale przy plamieniach nie wiem czy to ma sens
reklama
maz robil porzadek na kompie i nie dalam rady do was zajrzec wczesniej,dopiero teraz moge
Edyta dzialamy,ale cos mi sie wydaje,ze w tym cyklu nic nie wyjdzie,bo brak owu :-(..bol jajnika i podbrzusza wskazywal,ze bedzie,ale tempka ani drgnie do gory
Heksa bravo dla malego mezczyzny !! a co do blizny..hmmm..kazdy musi miec przynajmniej jedna
Wiktoria a co ciekawego czytasz ?
ja juz dlugooo nic nie czytalam..kiedys to ksiazki pochlanialam,a teraz..nic..brak czasu,brak natchnienia,brak ksiazek
Edyta dzialamy,ale cos mi sie wydaje,ze w tym cyklu nic nie wyjdzie,bo brak owu :-(..bol jajnika i podbrzusza wskazywal,ze bedzie,ale tempka ani drgnie do gory
Heksa bravo dla malego mezczyzny !! a co do blizny..hmmm..kazdy musi miec przynajmniej jedna
Wiktoria a co ciekawego czytasz ?
ja juz dlugooo nic nie czytalam..kiedys to ksiazki pochlanialam,a teraz..nic..brak czasu,brak natchnienia,brak ksiazek