reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
witam nowe dziewczyny wśród nas:-) jak tam po świętach ? u mnie strasznie leniwie i śpiąco...no ale przy takiej pogodzie nie może być lepiej :no: a dzieciaki dostały tyle prezentów:szok: że szok i ciekawe kto to znowu będzie sprzątał:eek:

witam :) przyjmiecie mnie?podczytuje od początku ;-)
mam dwóch syniów i marze o córce :-) tylko ja na razie czekam na staranka :tak:

meKlaudia pamietam cie z majowych mamuś ,tylko mój aniołek odszedł :-( a termin miałam na 22maj.

Udalo mi sie wpasc na chwilke,musze troszke odsapnac :tak:

MeKlaudia witamy no i widze ze razem z Asia jestescie bardzo mlode :-p troszke zazdroszcze waszego wieku ;-)

Tusia milo ze dolaczylas,przykro ze masz za soba takie ciezkie i trudne przezycia,jednak mam nadzieje ze tym razem wszystko ulozy sie po Twojej mysli ;-)

cześć wiktoria jak tam po świętach
Cześć Asia powiem Ci że jakoś tak nie czułam świąt :-(nie wiem zero odpoczynku czasem w niedziele człowiek bardziej odpocznie niż w święta :tak:

Wiktoria w piątek skończe 21 lat..
A no to młodziutka jesteś ale to fajne ze chcecie mieć 3 dzidziusia:tak:
Meklaudia to ty jesteś młodziutka młotsza ode mnie ja w maju skończe 23 lata
A ja już mam 23 :-D
witam :) przyjmiecie mnie?podczytuje od początku ;-)
mam dwóch syniów i marze o córce :-) tylko ja na razie czekam na staranka :tak:

meKlaudia pamietam cie z majowych mamuś ,tylko mój aniołek odszedł :-( a termin miałam na 22maj.
Witaj

reklama
witam się z rana dzisiaj mam dostać @ ale jak narazie nie przyszła ale pewnie przyjdzie choć wolała bym żeby już jej nie było testu nie robie bo w ciągu ostatniego pół roku spóżniała mi się o tydzień ale od 2 miesięcy miałąm cykle 31 dniowe więc czekam jak do poniedziałku nie przyjdzie to zrobie teścik

Do góry