as-asia1989
Fanka BB :)
witaj MeKlaudia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj kochana a ile masz lat tak pytam z ciekawości :-)Witam czy moge sie dołaczyc?
Mam na imię Klaudia jestem mama dwóch chłopców teraz chemy sie starac o 3.. Mąż chce zaczać starania od czerwca ale ja najchetniej zaczełabym juz
Meklaudia to ty jesteś młodziutka młotsza ode mnie ja w maju skończe 23 lataWiktoria w piątek skończe 21 lat..
Cześć Asia powiem Ci że jakoś tak nie czułam świąt :-(nie wiem zero odpoczynku czasem w niedziele człowiek bardziej odpocznie niż w świętacześć wiktoria jak tam po świętach
A no to młodziutka jesteś ale to fajne ze chcecie mieć 3 dzidziusiaWiktoria w piątek skończe 21 lat..
A ja już mam 23Meklaudia to ty jesteś młodziutka młotsza ode mnie ja w maju skończe 23 lata
Witajwitam przyjmiecie mnie?podczytuje od początku ;-)
mam dwóch syniów i marze o córce :-) tylko ja na razie czekam na staranka
meKlaudia pamietam cie z majowych mamuś ,tylko mój aniołek odszedł :-( a termin miałam na 22maj.