reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Asia to trzymam kciuki za tescik ;-) ja mam dostac @ 1-go tak wiec mam nadzieje ze do 10tego sobie pojdzie bo mam wtedy scan
MeKlaudia bardzo wspolczuje zapalenia ... a od czego to zapaleni ? a jakies leki mu dajesz ? zdrowka zycze
MeKlaudia bardzo wspolczuje zapalenia ... a od czego to zapaleni ? a jakies leki mu dajesz ? zdrowka zycze
jakto kto? mama by odpowiedziala moja corka heh no moj panny tez nazbieraly tego tyle, ze szok, a jeszcze za misiac urodziny i znow prezenty...witam nowe dziewczyny wśród nas:-) jak tam po świętach ? u mnie strasznie leniwie i śpiąco...no ale przy takiej pogodzie nie może być lepiej a dzieciaki dostały tyle prezentów że szok i ciekawe kto to znowu będzie sprzątał
oo jakie mlodziutki staraczki az wstyd sie przyznac do wieku heh
MeKlaudia
zdrowka dla synka...
Asia
kciukasy zacisniete
edyta01 kciuki trzymam by tym razem scan doszedl do skutku...
Ostatnia edycja:
as-asia1989
Fanka BB :)
dostałam @
wiktoria12
Mama i żona :)
Asia bardzo mi przykro:-(
as-asia1989
mi też jest przykro ale bede starać sie do skutku a ty kiedy Wiktoria odstawiasz tabletki
zeberka363
jestem szalona :-D
asia w końcu się uda... ja mam dzisiaj okropny dzień...zaczynam się martwić porodem...mały jest ułożony dupką do wyjścia i boję się że się nie obróci...a tak rodzić nie chcę a jeszczę bardziej boję się cesarki...
T
Tusia.
Gość
Zeberko jeszcze masz duzooooooo czasu ,
mój obrócił się 3 tyg.prze porodem.
mój obrócił się 3 tyg.prze porodem.
wiktoria12
Mama i żona :)
Dzisiaj wzięłam ostatniąmi też jest przykro ale bede starać sie do skutku a ty kiedy Wiktoria odstawiasz tabletki
Kochana nie ma się co bać jeszcze się obróci .Chociaż mój Kamil się nie obrócił ale ja go rodziłam w 36 TC i miałam cesarkę.Ale co jest dziwniejsze są inne skurczę inaczej się je czujeasia w końcu się uda... ja mam dzisiaj okropny dzień...zaczynam się martwić porodem...mały jest ułożony dupką do wyjścia i boję się że się nie obróci...a tak rodzić nie chcę a jeszczę bardziej boję się cesarki...
reklama
as-asia1989
zeberka mały powinien jeszcze się obrucić a mogie wiedzieć na kiedy masz termin bo moja siostra ma na 6 kwieytnia ty pewnie masz podobny termin