as-asia1989
Fanka BB :)
kochanitkie ja uciekam spać wiec życze wam dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiscie,karta jest rewelacyjnym rozwiazaniem lepiej jest kupic gaz za 10 f powiedzmy niż otrzymac rachunek co trzy miesiące na kwote 400 fczasem nawet idzie zaoszczedzic
bo jak siedze w domu sama a dzieci sa w szkole to wyłączam piec bo nie chce mi si isc doładować karte (a sklepu nie mam kolo domu niestety) a jak miala bym stały dostep do gazu to człowiec nie ogranicza sie bo nie musi,tylko liczy ile znowu przyjdzie ???
![]()
ja tez wieczorami siedze tylko na tlca czasem jeszcze włączam zone reality tez jest ciekawe czasem.
Asia widze nowy avatarek znam to zdjecie
Ania jak my jeszcze wynajmowalismy od prywaciaza to za 43 dni grzania placilismy dokladnie £599 bo z piecem cos bylo nie tak a on nie chcial nam jego zrobic wiec takie rachunki mielismy za sam gaz...a gdzie council tax,prad,woda i inne ? jak zobaczylam rachunek to myslalm ze padne ,cale szczescie to bylo dawno i nie prawda
Svensonka Buddy robi swietne torty uwielbiam go ogladac
Asia dobranoc papa
Dobry wieczór moje Drogie Panie![]()