as-asia1989
Fanka BB :)
kochanitkie ja uciekam spać wiec życze wam dobrej nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiscie,karta jest rewelacyjnym rozwiazaniem lepiej jest kupic gaz za 10 f powiedzmy niż otrzymac rachunek co trzy miesiące na kwote 400 f czasem nawet idzie zaoszczedzic bo jak siedze w domu sama a dzieci sa w szkole to wyłączam piec bo nie chce mi si isc doładować karte (a sklepu nie mam kolo domu niestety) a jak miala bym stały dostep do gazu to człowiec nie ogranicza sie bo nie musi,tylko liczy ile znowu przyjdzie ???
ja tez wieczorami siedze tylko na tlc a czasem jeszcze włączam zone reality tez jest ciekawe czasem.
Asia widze nowy avatarek znam to zdjecie
Ania jak my jeszcze wynajmowalismy od prywaciaza to za 43 dni grzania placilismy dokladnie £599 bo z piecem cos bylo nie tak a on nie chcial nam jego zrobic wiec takie rachunki mielismy za sam gaz...a gdzie council tax,prad,woda i inne ? jak zobaczylam rachunek to myslalm ze padne ,cale szczescie to bylo dawno i nie prawda
Svensonka Buddy robi swietne torty uwielbiam go ogladac
Asia dobranoc papa
Dobry wieczór moje Drogie Panie