reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
ja mam gaz na karte i doładowujemy sobie kiedy trzeba,a chłopcy z takich chorób to przeszli ospe ale to juz dawno.

a moze media naglasniaja i ugadali sie z matka na temat kasy

Media pytaly sie Rutkowskiego czy przywlaszczylby dla siebie nagrode to odpowiedzial ze jesli dostalby ta nagrode to przeznaczylby ja na szczytne cele,badz co badz ale wychodzi na to ze to on powinien dostac kase :sorry2:

ja tam tylko zerkam na telewizor bo jestem na bb na benc i czytam bloga kate gosselin

Juz nie ma na co zerkac,bo sie film skonczyl :-D zaraz przelacze na TLC moze tam cos ciekawego bedzie ...

Ania my to prad mamy na karte ,my nic nie mamy na gaz wszystko na prad a z ta karta to fajna sprawa jak masz kase to kupujesz jak nie masz to nie:-p :tak:

Ostatnia edycja:
a ja wyłaczyłąm telewizor bo jakiś horror ma być na polsacie a ja sie boje to dla bespieczęństwa jak jestem sama to 22 wyączam telewizor

dla mnie telewizjia może nie istnieć tylko w soboty od 14 do 15 oglądam na TLC rodzine 1 plus 8 wtedy musi być cicho sza bo zabije

oczywiscie,karta jest rewelacyjnym rozwiazaniem lepiej jest kupic gaz za 10 f powiedzmy niż otrzymac rachunek co trzy miesiące na kwote 400 f:baffled: czasem nawet idzie zaoszczedzic :p bo jak siedze w domu sama a dzieci sa w szkole to wyłączam piec bo nie chce mi si isc doładować karte (a sklepu nie mam kolo domu niestety) a jak miala bym stały dostep do gazu to człowiec nie ogranicza sie bo nie musi,tylko liczy ile znowu przyjdzie ???:szok:

reklama
Media pytaly sie Rutkowskiego czy przywlaszczylby dla siebie nagrode to odpowiedzial ze jesli dostalby ta nagrode to przeznaczylby ja na szczytne cele,badz co badz ale wychodzi na to ze to on powinien dostac kase :sorry2:
wie

Juz nie ma na co zerkac,bo sie film skonczyl :-D zaraz przelacze na TLC moze tam cos ciekawego bedzie ...

Ania my to prad mamy na karte ,my nic nie mamy na gaz wszystko na prad a z ta karta to fajna sprawa jak masz kase to kupujesz jak nie masz to nie:-p :tak:

kocham tlc cake boss, o porodach wogole zyciowy program hahah
moj m sie smieje ze ciagle o porodach bo przy synku nie byl a przycoreczce mial zlamana noge a ja rodzilam plakal jak babys mowie wam tak przezywal i dlatego chce 3 mowi ze kocha dzieci i on wstaje teraz jak mala sie urodzila conajmniej 4 do 6 razy w nocy 4 zabki na raz jej ida ciagle placze z bolu ja sie meczylam z 1 on z 2 haha z 3 oboje na zmiane moze kto

Do góry