Svensonka
Fanka BB :)
Hej dziewczetajuz jestem,poprasowane ,posprzatane)Widze ze poruszana kwestia imion byla no to gdyby nam sie udalo z tym 3 dziecieciem to ...nie wiem..hihi..podoba nam sie Alicja,Helena,Lena a dla chlopca Krzyś,Piotr,ale bede sie martwic jak zafasolkuje
co do Madzi to az brak słow..ja juz wylaczylam tv bo az mnie nerwy biora na to wszystko..wogole ta sprawa jest na maksa zakrecona..nie wiadomo,tez cos mi sie wydaje ze jest szansa ze mała zyje,tylko ja gdzies sprzedali,tym bardziej ze jezeli uznali by to za wypadek,dziewczyna zostalaby oczyszczona z zarzutow i na wolnosci...no nie wiem..trzeba czekac na dalszy bieg wydarzen..
My tez mamy w domciu wszystko na karte i energie i gas wiec super.wole tak niz pozniej faktyczniemiec taka mine jak zobacze rachunekwogole to mamy awarie pieca i landlordka ma nam nowy wstawic tylko nie wim kiedy,bo ponoc drogi jest i wogole,wiec jeszcze cierpliwie czekam..nie chce fikac bo mamy fajne z nia uklady,jest bardzo mila i jak za taki duzy dom to naprawde placimy niewiele,wiec dogrzewamy sie piecykiem na butle i olejniakami.poki jestesmy sami jest ok,ale musi nam to zrobic chocby wiosna bo jak wezme dzieci to musze miec ciepelko
oszczedzaj puki bombelkow niemasz a tak zapytam czy twoje dzieciatka wiedza ze staracie sie o 3?