reklama
Svensonka
Fanka BB :)
Ja ogladalam filmiki z Madzia bo pokazywali,taka wesola dziewczynka ...sliczna niunka
moze ubezpieczili ja na wysoka sume i o kase chodzi
wiecie jak to jest jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase
co za wyrodna matka ja bym zycie odda la za wlasne dzieci
jak ja do wiezienia wsadza to jej tam pokaza jak pedofila.....
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Heksa to juz uciekasz /...w takim razie kolorowych snow ;-)
Svensonka mi troche nie pasuje to co powiedzial detektyw ,bo on jest pewny ze Madzia nie zyje a skad ma taka pewnosc ? przeciez jak ciala nie ma wiec zbrodni tez nie moze to jakas prowokacja jest ??
Svensonka mi troche nie pasuje to co powiedzial detektyw ,bo on jest pewny ze Madzia nie zyje a skad ma taka pewnosc ? przeciez jak ciala nie ma wiec zbrodni tez nie moze to jakas prowokacja jest ??
też co raz bardzie jestem przekonana,że Madzia żyje.Dziewczyny caly czas nie daje mi spokoju ta sytuacja z Madzia bo ogladalam w Uwadze kawalek materialu w ktorym tesciowa pyta sie tej Kaski matki Madzi gdzie jest dziecko a ona na to ze ma dosyc tych pytan i ze to jej dziecko a nie tej tesciowej...no chyba tak nie zachowuje sie matka ktora wyrzucila dziecko ,coraz bardziej przekonuje sie ze sprzedali dziecko albo wymyslili cala te sytuacje aby byc w centrum zainteresowania Noz cos mi mowi ze mala jednak zyje
as-asia1989
Fanka BB :)
u mnie też dzieciaczki nie chorują
a ja oglądam garfilda
a ja oglądam garfilda
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja mam ogrzewanie komunalne wiec nawet w lato moge grzac ile chce
Mi dzieciaki tez nie choruja ,a powiedz mi czy Twoi chlopcy mieli juz jakies choroby wieku dzieciecego ,ospe,rozyczke ,swienke ? Bo moich nic nie rusza
Asia to ogladamy to samo POLSAT gora
Mi dzieciaki tez nie choruja ,a powiedz mi czy Twoi chlopcy mieli juz jakies choroby wieku dzieciecego ,ospe,rozyczke ,swienke ? Bo moich nic nie rusza
Asia to ogladamy to samo POLSAT gora
reklama