reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama po raz 3 ...:)

edytka pozniej sobie ta tv zobacze,bo jeszcze nawet nie sprawdzalam :zawstydzona/y:
asia gdzie wy po takim zimnie chodzicie ??:szok:
asiczka to milego prasowania ;-)

reklama
ej no tak zimno nie było a musieliśmy wyjść byliśmy zapłacić rachunki musiałam skoczyć do banku wyplacić pieniądze bo mąż prosił mnie o to a teraz siedze o 19 położe dzieci spać i bede myśleć i przeżywać ze meża nie ma :-(

kobietki wiecie u mnie w domu jest +26 stopni a na dwoże -20 jaka róznica ponad 35 stopni

kobietki chce sobie kupić dresik do domu co myś
2078872115
licie o takim albo takim
2090285415

Ostatnia edycja:
ej no tak zimno nie było a musieliśmy wyjść byliśmy zapłacić rachunki musiałam skoczyć do banku wyplacić pieniądze bo mąż prosił mnie o to a teraz siedze o 19 położe dzieci spać i bede myśleć i przeżywać ze meża nie ma :-(

kobietki wiecie u mnie w domu jest +26 stopni a na dwoże -20 jaka róznica ponad 35 stopni

kobietki chce sobie kupić dresik do domu co myślicie o takim
2090285415

sliczne te ubranka
kto do kogo leci hahah ja tez chce hahahah

Svensonka wszystkie lecimy do Edyty,ale z wlasnym kubkiem do kawy,bo ona ma tylko 4 :-D
Asia super sa te dresiki ;-)
a ja czekam za mezem,poki go nie ma to klikam,po jak wroci to mnie wyrzuci <jak mi sie ladnie zrymowalo >:-D,a dzieciaki skacza u gory ,mam wrazenie ze zaraz mi sufit spadnie na glowe :szok:,a moje prosby o cisze dzialaja 5sekund :angry:

Madlen ja nie lubie tiramisu jak raz kupilam to byl jeden wielki alkohol bllleeee a reszta to pychotka mniami

Asiczka mogliby tez troche zmiejszyc teren wysp wtedy mialabym do Was blizej :-D:-D a to kupilscie sobie domek ? Pewnie dzieciaczki sie ciesza ze tu przylatuja cio ?/ My z dziecmi jestesmy tu juz 5 lat a moj maz 7 latek i nawet nie wiem kiedy to zlecialo :zawstydzona/y:

Asiczka co do zdjec to mialabyc o czym porozmawiac z moim Tomem ...fotografia to u niego num jeden :tak:
Moj m tez uwielbia fotografie aparatow mamy mnostwo w wakacje sam polecial di islandiiDSC00285.jpgDSC00317.jpgDSC00332.jpgDSC00688.jpgDSC00730.jpgIslandia_2190530.jpg

ja jak bede miała trzecią córxcie to bedzie się nazywać Vivienne (Vivien) Alexis a jak chłopiec to Joel Colin lub Gabriel Alexander

reklama
Do góry